Ο λόγος που ο Riddle έχασε το US Championship

Η δεύτερη βραδιά της WrestleMania περιείχε μερικές σημαντικές αλλαγές τίτλων, συμπεριλαμβανομένου του Riddle ο οποίος έχασε το United States Championship από τον Sheamus σε έναν πολύ καλό αγώνα.

Κατά την διάρκεια του Wrestling Observer Radio αυτή την εβδομάδα, ο Dave Meltzer αποκάλυψε πως αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο Riddle να μην κέρδιζε ποτέ το United States Title. Το οποίο σημαίνει πως η ήττα του στην WrestleMania από τον Sheamus, επαναφέρει τα πλάνα στο σημείο που είχαν σχεδιαστεί.

«Ο Riddle δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι πρωταθλητής. Αναγκάστηκαν να τον κάνουν επειδή ο Keith Lee αφαιρέθηκε από τα πλάνα τους. Αρχικά έπρεπε να πάρουν την ζώνη από τον Bobby Lashley διότι αυτός ήταν ο επόμενος WWE Champion. Με τον John Morrison να είναι σε αντιπαλότητα με τον Bad Bunny και τον Damian Priest, δεν υπήρχε άλλο άτομο να δώσουν τον US τίτλο, έτσι αναγκάστηκαν να το δώσουν στον Riddle»

Ο αγώνας του με τον Sheamus στην WrestleMania ήταν πάρα πολύ καλός και εντυπωσίασαν αρκετό κόσμο οι δυο τους. Τώρα αναμένεται να δούμε τι θα ακολουθήσει στις επόμενες εβδομάδες...

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη