RAW 29/03/2021: Το τέλος της Hurt Business

Δραματικές εξελίξεις είχαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, όπου η φατρία των Hurt Business φαίνεται πλέον να έχει σπάσει στα δύο αφού μετά από απόφαση του Bobby Lashley, οι Benjamin & Alexander αποτελούν παρελθόν.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τους Hurt Business να μιλάνε στον κόσμο, και συγκεκριμένα τον Bobby Lashley να υπόσχεται πως αν κάποιος καταφέρει να κερδίσει τον Drew McIntyre πριν την WrestleMania, τότε θα έχει την ευκαιρία να πάρει ένα WWE Title Match κόντρα στον ίδιο στο Grandest Stage of Them All. Έπειτα στράφηκε προς τους Cedric Alexander και Shelton Benjamin και τους πρότεινε να αντιμετωπίσουν τον McIntyre σε ένα handicap match, και σε περίπτωση που τον κερδίσουν θα τους ανταμείψει με μια ευκαιρία για τον μεγάλο τίτλο. Τα μέλη της Hurt Business προβληματίστηκαν, ενώ αντιθέτως ο MVP στάθηκε στο πλευρό του πρωταθλητή. Ο Benjamin το πήρε πατριωτικά και ισχυρίστηκε πως χωρίς αυτούς ο Lashley αυτή τη στιγμή δεν θα ήταν WWE Champion, τότε ο "Almighty" εκνευρίστηκε και επιτέθηκε στους Cedric & Shelton, ενώ λίγο αργότερα τόνισε πως οι δυο τους αποτελούν παρελθόν από την Hurt Business.


Sheamus vs. Matt Riddle

Ακολούθησε ένα non-title match μεταξύ Matt Riddle και Sheamus. Ο αγώνας ήταν καλός και είχε σκληρό wrestling, πολλά strikes και reversals. Σε μια στιγμή ο "Celtic Warrior" ετοιμάστηκε να κάνει το Brogue Kick αλλά ο "Original Bro" του ξέφυγε, μετά από λίγο κατάφερε να τον ρίξει κάτω με ένα δυνατό knee strike όπου έκανε το τελικό pinfall για να πάρει μια καθαρή νίκη. Μετά το ματς ο εκνευρισμένος Riddle τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και δήλωσε αποφασισμένος να πάρει το αίμα του πίσω. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω ένα προσωπικό σχόλιο και να πω ότι ο Sheamus με τις εμφανίσεις που έχει κάνει τελευταία, θεωρώ πως αξίζει μια ευκαιρία για ένα τίτλο.


Braun Strowman vs. Jaxson Ryker

Αργότερα είχαμε συνέχεια σε αυτό... το κακό feud θα λέγαμε μεταξύ Braun Strowman και Shane McMahon, στο οποίο ο Shane εμφανίστηκε στο ρινγκ με τους Elias & Jaxson Ryker για να κάνει ένα promo με σκοπό να γελοιοποιήσει τον Strowman. Συγκεκριμένα, μας έδειξε μια κάρτα με το "υποτιθέμενο" κακό σχολικό παρελθόν του "Monster Among Men". Ο Braun δεν άργησε να τους διακόψει για να περάσουμε στο επόμενο ματς το οποίο ήταν κόντρα στον Ryker, με τον Braun φυσικά να παίρνει τη νίκη αλλά λίγο αργότερα να δέχεται την επίθεση από τον Elias και τον Shane. Στο τέλος ο Strowman στάθηκε όρθιος και ανακοίνωσε πως στη WrestleMania οι φίλοι του Shane δεν θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν, επειδή ο αγώνας θα γίνει μέσα στο Steel Cage.


Shelton Benjamin vs. Bobby Lashley

Ο καυγάς που έγινε στη πρώτη ώρα του σόου δεν τελείωσε εκεί, αφού όπως όλα δείχνουν τα μέλη της Hurt Business έχουν προβλήματα μεταξύ τους. Σε αυτό το ματς λοιπόν ο Lashley ήρθε αντιμέτωπος με τον Benjamin, με το ματς να είναι σχετικά μέτριο χωρίς να δούμε κάτι το ιδιαίτερο. Ο Benjamin πήγε να πάρει την ευκαιρία του με μερικά δυνατά knee strikes, αλλά στο τέλος δέχτηκε 2 συνεχόμενα Spinebusters και το Hurt Lock για να πάρει τη νίκη ο WWE Champion.


Xavier Woods vs. AJ Styles

Στη συνέχεια είδαμε μερικά πλάνα από την αντιπαλότητα γύρω από τους RAW Tag Team τίτλους, με τους AJ Styles και Omos αυτή την εβδομάδα να κάνουν επίδειξη δύναμης στους New Day λίγο πριν την WrestleMania. Αρχικά ο Omos επιτέθηκε στον Xavier Woods κατά την διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα το ματς να τελειώσει με disqualification. Αργότερα ο γιγαντόσωμος φίλος του Styles μπήκε στο ρινγκ και κυριολεκτικά διέλυσε τα 2 μέλη της New Day.


 Contract Signing μεταξύ Asuka και Rhea Ripley

Την περασμένη εβδομάδα η Rhea Ripley προκάλεσε την Asuka σε αγώνα για το RAW Women's Title, ωστόσο αυτή την εβδομάδα είδαμε να υπογράφουν το συμβόλαιο για την αναμέτρηση τους. Δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο πέρα από το γεγονός ότι η Rhea έριξε το τραπέζι πάνω στην Asuka, ενώ μετά στο ρινγκ ήρθαν οι Women's Tag Team Champions με την Nia Jax στην ουσία να ανακοινώνει πως την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ένα tag team match μεταξύ Shayna Baszler, Nia Jax κόντρα στις Asuka και Ripley.


Drew McIntyre vs. Ricochet

Ο Drew McIntyre δέχτηκε την πρόκληση του Bobby Lashley και δήλωσε ελεύθερος για αγώνα απέναντι σε οποιονδήποτε, δηλώνοντας μάλιστα πως τίποτα δεν θα τον σταματήσει στη πορεία του για την WrestleMania. Στον πρώτο αγώνα κατάφερε να κερδίσει τον Ricochet με ένα πολύ όμορφο Claymore, ενώ αμέσως μετά του επιτέθηκε ο Mustafa Ali για να περάσουμε αμέσως στον επόμενο αγώνα. Εδώ ο Mustafa έδειξε πιο αδύναμος από τον Ricochet, μάλιστα σε μια στιγμή ο McIntyre τον πέρασε από ένα δυνατό Glasgow Kiss, ενώ δεν άργησε να έρθει και το Claymore για να πάρει ακόμη μια νίκη.


Μετά τον αγώνα ο "Scottish Psychopath" άρπαξε ένα μικρόφωνο και έστειλε το μήνυμα στον Lashley ζητώντας του να βγει έξω στο ρινγκ σαν άντρας να παλέψουν. Ο WWE Champion ήρθε στο ρινγκ, αλλά μαζί του έφερε και παρέα αφού ο Baron Corbin τον χτύπησε πισώπλατα ενώ τον πέρασε και από ένα Deep Six. Έπειτα ο "Almighty" μπήκε στο ρινγκ και τον πέρασε από 3 συνεχόμενα Hurt Locks για να κλείσουν οι κάμερες, με τον MVP στη περιγραφή του αγώνα να τονίζει «This is the Hurt Business» !


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη