Οδηγός Fastlane 2021

Ο τελευταίος σταθμός πριν το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς. Και αν το πάρουμε σύμφωνα με την ιστορία, μιλάμε για ένα νέο σόου, αφού το πρώτο που έλαβε μέρος ήταν το 2015. Το Fastlane θα το περιγράφαμε ως το σόου του Roman Reigns καθώς κρατάει ένα συνεχόμενο αήττητο σερί. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος ο Tribal Chief θα είναι το μεγάλο πρόσωπο του PPV, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Daniel Bryan σε ένα αγώνα για το Universal Championship, στο οποίο ματς ο Edge θα έχει τον ρόλο του special guest enforcer.

Δυστυχώς δεν θα δούμε αγώνα για το WWE Championship από τον τωρινό κάτοχο, Bobby Lashley, αλλά η κάρτα αγώνων περιλαμβάνει διάφορα ματς που θα συμπληρώσουν την ώρα. Ξεκινώντας έχουμε το πολλά υποσχόμενο No Holds Barred Match μεταξύ Drew McIntyre και Sheamus.

Ο Big E θα υπερασπιστεί το Intercontinental Title απέναντι στον Apollo Crews, ενώ ο Ali με την υποστήριξη της Retribution θα αντιμετωπίσει τον United States Champion, Matt Riddle. Το matchcard περιλαμβάνει και ένα ματς που σίγουρα θα μας τραβήξει τα βλέμματα, πρόκειται για το Randy Orton vs. Alexa Bliss όπου ίσως να δούμε και την επιστροφή του Bray Wyatt.

Από την άλλη πλευρά ο Shinsuke Nakamura θα κάνει μια προθέρμανση πριν την WrestleMania σε ένα αγώνα - τεστ θα λέγαμε, καθώς θα έρθει αντιμέτωπος με τον Seth Rollins. Τέλος, οι Sasha Banks και Bianca Belair θα πάρουν την ευκαιρία για να "κλέψουν" τους Women's Tag Team τίτλους από τις Nia Jax και Shayna Baszler, σε ένα ματς που πιθανότατα θα λάβει μέρος στην έναρξη.

Κάρτα αγώνων

Universal Championship Match
Roman Reigns (c) vs. Daniel Bryan

No Holds Barred Match
Drew McIntyre vs. Sheamus

Intercontinental Championship Match
Big E (c) vs. Apollo Crews

United States Championship Match
Matt Riddle (c) vs. Mustafa Ali

Intergender Match
Alexa Bliss vs. Randy Orton

Shinsuke Nakamura vs. Seth Rollins

WWE Women's Tag Team Championship Match
Nia Jax & Shayne Baszler (c) vs. Sasha Banks & Bianca Belair


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη