How WWE should have booked: Brother Nero vs. "Broken" Matt Hardy


Αχ, αυτά τα σενάρια. Τι με αναγκάζουν να κάνω. Γεια σας λοιπόν. Είμαι ο Γιώργος Ναστούλης από το Ringside House και καλώς ήρθατε σε άλλο ένα How WWE should have booked, όπου βλέπω κάποιες στιγμές booking που δεν έγιναν ή δεν αξιοποιήθηκαν από την εταιρεία και λέω πως θα τις έκανα εγώ book. Έτσι, χωρίς κανέναν λόγο και επειδή ο Adam Blampied είναι ο πνευματικός μου μπαμπάς. LET ME DREAM! 

Ξέρετε τι αναγκάζομαι να κάνω σήμερα με βαριά καρδιά; Αναγκάζομαι να μιλήσω για το IMPACT Wrestling. Το διανοήστε αυτό το πράγμα; Τέλος πάντων, άντε, να κάνω την καρδιά μου περιβόλι. Κάπου στο 2016, ο Matt Hardy άρχιζε να τρελαίνεται και να πηγαίνει σε κάποια στάδια παράνοιας και τρέλας και απόλυτης φαντασίωσης της απόλυτης διαγραφής του αδερφού του, Jeff Hardy. O Matt τρελάθηκε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να νικήσει τον αδερφό του Jeff, που μέσα του έσπασε και έγινε ο Broken Matt Hardy. Ένας τρελάρας, ο οποίος είχε τόσο έντονη εμμονή με τον Jeff που σταδιακά όλο αυτό το story είχε πέραση και τον έκανε έναν αγαπητό face. 

Μάλιστα, ο Jeff Hardy αντιμετώπισε τον Matt Hardy σε ένα Final Deletion match και έχασε, αναγκάζοντας τον να γίνει ο Brother Nero, κάτι που σταδιακά άρεσε και στον ίδιο τον Jeff. Έτσι το 2016, ήταν αδιαμφισβήτητα η χρονιά των Hardys και έτσι όλο αυτό οδήγησε στο να έρθουν στο WWE. Και ενώ όλοι περίμεναν μια κόντρα μεταξύ των δύο, το WWE τους έβαλε αρχικά ως ομάδα. Λογικό. Μετά ο Jeff τραυματίστηκε, ενώ ο Matt έγινε WOKEN (αντί για BROKEN) και μπήκε σε κόντρα με τον Bray Wyatt. Όλα τέλεια. Μετά ο Matt έγινε ομάδα με τον Bray, ενώ ο Jeff έγινε πρωταθλητής United States και μετά έγιναν πάλι ομάδα και μετά ο Jeff τραυματίστηκε, ενώ ο Matt έμεινε στην αφάνεια και εν τέλει αποχώρησε από το WWE για άλλες πολιτείες.

Το WWE είχε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ίσως ένα από τα πιο καυτά storylines του 2016 και να το γυρίσει σε ματς και δεν το έκανε και δεν πρόκειται να το κάνει στο άμεσο μέλλον. Και εγώ στο φανταστικό μου timeline, θα το κάνω πραγματικότητα. 

ΤΟ ΠΛΑΝΟ


Τώρα, το ματς μεταξύ Jeff Hardy & Matt Hardy δεν θα γίνει στο παρελθόν, όπως κάνω συνήθως, αλλά στο μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, ο στόχος μου είναι να έχω έναν αγώνα μεταξύ των αδερφών Hardys στο SummerSlam του 2020. Φυσικά ο Matt δεν θα έχει φύγει από το WWE. Το storyline τους θα ξεκινήσει μετά από την Wrestlemania 36, μιας και ο Jeff Hardy γύρισε μετά το μεγάλο PPV από τον τραυματισμό του για άλλη μια φορά. Και φυσικά στις αρχές θα τους έχουμε ως ομάδα και ο Matt Hardy θα επιστρέψει δίχως κάποια στοιχεία του WOKEN χαρακτήρα του, δίχως τις αναλαμπές που είχε και τα μικρά references στον Broken χαρακτήρα. Οπότε τους πιάνουμε, μετά την Wrestlemania 36 και από εκεί και μετά, οδηγούμαστε σε ένα τελικό showdown στο SummerSlam. 

1o κεφάλαιο:
THE HARDY BOYZ ARE BACK

Πρώτο RAW μετά την Wrestlemania και επιτέλους μετά από καιρό, η μουσική των Hardy Boyz ακούγεται και οι Jeff και Matt Hardy κάνουν την είσοδο τους ξανά μαζί. Το κοινό χαίρεται, οι δύο τους επιστρέφουν και στοχεύουν τους RAW Tag Team τίτλους. Οι δύο τους για ένα test drive αντιμετωπίζουν την ομάδα των Ever-Rise και την κερδίζουν με τον κλασσικό συνδυασμό Twist of Fate και Swanton Bomb. Την επόμενη εβδομάδα, οι Hardyz κερδίζουν άλλον έναν αγώνα, αυτήν την φορά απέναντι στους Cedric Alexander & Ricochet. Έπειτα, στο επόμενο RAW, σε ένα Tag Team Turmoil, οι Jeff & Matt κερδίζουν το Number 1 Contendership, για να αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές του RAW, στο δικό μου timeline, τους Viking Raiders. Γιατί ξέρετε, πως το Viking Raiders vs Hardy Boys θα ήταν διασκεδαστικό και προφανώς ξέρετε ότι άξιζαν μεγάλο reign οι Raiders και όχι τωρα να πετάνε τσεκούρια σε στόχους. Το ματς αυτό γίνεται στο Backlash, γιατί για μια φορά ρε WWE, έχε οργανωμένο όμορφα το timeline σου και μην βάζεις το Money In The Bank πρώτα.

Την τελευταία εβδομάδα, οι Raiders ξαπλώνουν τους διεκδικητές τους για να στείλουν ένα μήνυμα και στο Backlash μετά από έναν όμορφο αγώνα, οι Hardys καταφέρνουν και κερδίζουν για ακόμη μια φορά τους Tag Team τίτλους. Ως πρωταθλητές, οι Hardys συνειδητοποιούν ότι αν είναι δύσκολο να κερδίσεις έναν τίτλο, είναι πιο δύσκολο να το κρατήσεις. Και οι επόμενοι διεκδικητές του τίτλου, ορίζεται να είναι οι Street Profits. Οι Proftis αποδεικνύονται ότι είναι γερά καρύδια και στο PPV του Μαίου, που είναι το Extreme Rules, προκαλούν τους Hardys σε ένα TLC match, το ματς που οι ίδιοι βοήθησαν να γίνει ένα από τα βασικά extreme matches της εταιρείας. 

Φθάνουμε στο Extreme Rules λοιπόν και σε κάποια φάση ο Dawkins , κάνει ένα δυνατό powerbomb από την κορυφή της ράμπας, εκτός σκηνής, στον Matt Hardy και ο Matt Hardy κρατάει πολύ έντονα το κεφάλι του. Μετά από λίγη ώρα, ο Ford, ανεβαίνει στην σκάλα, όταν ξαφνικά, ο Matt Hardy επιστρέφει στο ματς και ρίχνει τον Montez από την σκάλα και αρχίζει και φωνάζει το "WONDAHFUUUUUUULLL. YAAAAAAAASSS", αλλά μετά από λίγο κουνάει το κεφάλι του γρήγορα, συνέρχεται και κάνει το σήμα της Team Extreme, ανεβαίνει στις σκάλες και παίρνει τις ζώνες. Οι Hardys διατηρούν άθικτους τους τίτλους τους.


2o κεφάλαιο:
Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ MATT ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Την επόμενη μέρα στο RAW, o Jeff Hardy έρχεται έξω μαζί με τον Matt Hardy και καθώς μιλάνε, ενώ ο Jeff Hardy μιλάει πιο ήρεμα, ο Matt Hardy αρχίζει και αλλάζει συμπεριφορά. Μην φανταστείτε πολλά πράγματα, απλά κάνει ακριβώς όπως στις αρχές, δηλαδή, ενώ μιλάει κανονικά στο πρόμο του, λέγοντας ότι θα διατηρήσουν τους τίτλους απέναντι στον οποιοδήποτε, λέει ότι αυτό το πράγμα θα είναι "WONDAHFUUUUUUUUUUL OOOOHHHH YEEEEEEEESSS". O Jeff γρήγορα του λέει να συνέλθει και να κόψει τα αστεία, καθώς έχουν να διατηρήσουν τους τίτλους τους. Ο Matt τον κοιτάει λίγο περίεργα αλλά σύντομα συνέρχεται και φεύγουν για τα παρασκήνια, με τον Matt Hardy πάντως να κοιτάζει με λίγο γουρλωμένο ύφος το κοινό.

Την ίδια βραδιά γίνεται contender's match για τις tag ζώνες σε ένα tag team battle royal που έχουμε να δούμε καιρό και έχουν αρκετή πλάκα και την νίκη την παίρνουν οι Ever-Rise (γιατί αγαπάμε νέες ομάδες και νέες ευκαιρίες, ε WWE;). H κάμερα πάει στα παρασκήνια όπου βλέπουμε τον Jeff Hardy να χειροκροτεί και τον Matt Hardy με το πιο WOKEN βλέμμα να τρίβει τα χέρια του, αλλά και πάλι να συνέρχεται γρήγορα και να χειροκροτεί. Τις επόμενες εβδομάδες, πάλι παρατηρούμε το ίδιο στον Matt, μόνο που και το στύλ του στο ring γίνεται πιο επιθετικό. Την μία εβδομάδα, το γεγονός ότι δεν άφηνε τον Cedric Alexander να φύγει από την γωνία και τον χτύπαγε συνεχώς τους κοστίζει το ματς απέναντι στην ομάδα Ricoxander (πωω τι είπα πάλι), ενώ την άλλη, ο Matt μόνος του επιτίθεται στον Shane Thorne από τους διεκδικητές, ενώ έχουν κάνει establish ένα επίπεδο σεβασμού. Το σκοτάδι αρχίζει σιγά σιγά να καταλαμβάνει τον Matt.


Φτάνουμε στο Money In The Bank (ΠΡΟΦΑΝΏΣ WWE), όπου έχουμε τον μεγάλο αγώνα. Έχουμε έναν ωραίο αγώνα, μέχρι που ξαφνικά, την ώρα που ο Jeff Hardy πάει να ανέβει στο σκοινί και να εκτελέσει το Swanton Bomb, βλέπουμε τον Matt Hardy να τρέχει γύρω γύρω από το ring και να φωνάζει μόνος του "YAAAAEAAAAAASSSSS... DELETEEE DELETE DELETE OOOHHHHHH AAAAAHHHHHHH YEEEEEEEEEEESSS" (προσπαθώ να γίνω παρανοϊκός πάντως δεν μπορείτε να πείτε). Αυτό αποσπά αρκετή ώρα την προσοχή του Jeff Hardy, ώστε ο Thorne να κάνει tag τον Vink και με ένα Blockbuster να ρίξουν κάτω τον Jeff. O Matt έχει παρασυρθεί και συνεχίζει σαν μανιακός να τρέχει γύρω από το ring. 1..2..3... Oι EverRise κερδίζουν τους Hardy Boys και γίνονται οι νέοι RAW Tag Team Champions. Καθώς ακούγεται το κουδούνι, ο Matt συνέρχεται και κοιτάει τον Jeff και συνειδητοποιεί ότι έχασαν και με ένα νευριασμένο ύφος κοιτάει τους νέους πρωταθλητές.

Την επόμενη μέρα στο RAW, o Matt Hardy είναι μόνος του, αφού ο Jeff Hardy έχει πάρει μια μικρή άδεια να συνέλθει λίγο από την ήττα. Ο Matt λοιπόν, τρελαίνεται την ίδια νύχτα και με μια καρέκλα, επιτίθεται και στα δύο μέλη των νέων πρωταθλητών, φωνάζοντας "DELIGHTFUL" ενώ αργότερα, έχοντας πια χάσει τελείως το μυαλό του, ανακοινώνει με την γνωστή WOKEN φωνή ότι ο εαυτός του και ο Brother Nero θα αντιμετωπίσουν τους Rising EVAH (αντί για Ever-Rise) σε ένα rematch για τις ζώνες στο Battleground. Την επόμενη εβδομάδα, ο Jeff επιστρέφει και ενώ παρατηρεί ότι ο Matt έχει πλήρως επιστρέψει σε μια...παλιά κατάσταση, προσπαθεί να τον κρατήσει επικεντρωμένο στον στόχο, στο να κερδίσουν πίσω τους τίτλους τους.

Στο Battleground, όλα δείχνουν ότι οι Hardys θα κερδίσουν τους τίτλους και ο Matt καθ'όλη την διάρκεια του ματς συμπεριφέρεται φυσιολογικά, χωρίς κάποιο δείγμα της Broken προσωπικότητας. Και την ώρα που ο Jeff πάει να σηκώσει τον Vink να του κάνει ένα Twist of Fate, o Matt Hardy μπαίνει στο ring και εκτελεί το Twist of Fate στον Jeff. Το κοινό σοκάρεται. Ο Jeff είναι αναίσθητος και ο Vink κάνει το cover.1..2..3. Οι Ever-Rise διατηρούν τους τίτλους Tag Team. Μετά το ματς, ο Matt παίρνει μια καρέκλα και συνεχίζει την επίθεση του στον Jeff. Τον χτυπάει ξανά και ξανά και ξανά, μέχρι που ο Jeff δεν μπορεί να συνεχίσει και φωνάζει "DELETE" συνεχώς κάνοντας και την χαρακτηριστική χειρονομία.

3o κεφάλαιο:
TO BUILD-UP ΓΙΑ ΤΟ SUMMERSLAM


Την επόμενη μέρα στο RAW, o Matt Hardy κάνει την είσοδο του με το γνωστό "WOKEN" theme song του και αφού παίρνει το μικρόφωνο στα χέρια του λέει τα εξής:

" When my Woken brillance resurfaced inside the vessel of Matthew Moore Hardy, I wasn't too powerful to control him. So I was building inside him. I was building slowly, like the Pyramid of Gyza or the Colossus of Rhodes, until I was WHOLE again. WITHOUT ME, THIS VESSEL WAS EMPTY. IT WAS CONSUMED WITH LOVE AND PASSION..EMOTIONS THAT MY WOKEN BRILLIANCE HAS FORGOTTEN AND FINDS WEAK. AND ALL STARTED WITH BROTHER NERO. BROTHER NERO! He likes to call himself Jeff Hardy! NO MORE WILL THIS TRAVESTY HAVE ANY PLACE HERE! Brother Nero. I am officialy challenging you to a match at the Summer symposium, called SummerSlam!"

Την επόμενη εβδομάδα, ο Jeff Hardy βγαίνει έξω στο ring και αποδέχεται την πρόκληση του αδερφού του, κυρίως για να τον ξυπνήσει από αυτήν την διαφορετική πραγματικότητα. Στις επόμενες εβδομάδες μέχρι το SummerSlam, μαθαίνουμε πως τα δύο αδέρφια θα έχουν ένα Last Man Standing Match, ενώ βλέπουμε διάφορα video packages. Το ένα, δείχνει την ιστορία που έχουν μεταξύ τους ως αντίπαλοι στο WWE τα αδέρφια, το άλλο δείχνει τον Matt Hardy, να είναι ο γνωστός τρελός WOKEN εαυτός του. Από την άλλη, βλέπουμε τον Jeff να συνειδητοποιεί πως ως "Jeff Hardy" δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον WOKEN αδερφό του και έτσι αναγκάζεται να φέρει άλλο ένα πλάσμα της νύχτας στο προσκήνιο. Και έτσι την τελευταία εβδομάδα, πριν το SummerSlam, καθώς ο αδερφός του κάνει ένα promo, φέρνει έξω τον BROTHER NERO και με τον Nero να υπόσχεται ότι θα κάνει τον WOKEN Matt, OBSOLETE, τελειώνει το build του ματς. Όχι πολλά πράγματα, αφού λογικά το WWE θα εστιάζει και σε κάποια άλλα feud.

4o κεφάλαιο:
Ο ΑΓΩΝΑΣ


Η μεγάλη ημέρα του αγώνα φτάνει. Κάπου στο τρίτο ματς της βραδιάς, ο Matt Hardy και η WOKEN persona του θα αντιμετωπίσει τον Brother Nero. O Brother Nero κάνει την είσοδο του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον αδερφό του. Ο Matt βγαίνει και αυτός και ο Nero ορμάει απευθείας στον αδερφό του. Για αρχή τα αδέρφια ανταλλάζουν πολλές γροθιές και παλεύουν εκτός ring. Το ματς πηγαίνει σε όλη την arena, o Jeff Hardy όντας ο πιο τρελός, έχει πολλά cool spots. Για παράδειγμα, κατεβαίνει την σκαλωσιά από το κοινό, όπως την είχε κατέβει στο ματς του με τον μακαρίτη τον Umaga στο One Night Stand του 2008, κάνοντας clothesline, επίσης κάνει το Whisper In The Wind από την κορυφή της ράμπας στον Matt που βρίσκεται κάτω από την ράμπα.

Αλλά και ο Matt δεν πάει πίσω. Κάνει κάποια τρελά πράγματα, μόνο που είναι λίγο πιο διεστραμμένα. Μπορεί να πάρει ένα μπουκάλι μπύρας, να το σπάσει στο κεφάλι του Jeff και να τον βαράει στην συνέχεια με ότι έχει μείνει στην πλάτη, χαράσσοντας τον. Επίσης, κάνει το Side Effect πάνω στο announcers table. Αλλά και οι δύο, μολονότι καταστρέφουν ο ένας τον άλλον, συνεχίζουν και σηκώνονται.

Στο τέλος ωστόσο, ο Jeff Hardy, παίρνει άλλο ένα τεράστιο ρίσκο. Ανεβαίνει στην κορυφή του Titantron και όπως είχε κάνει και στο TNA, βάζει τον Matt πάνω σε 4 τραπέζια και μολονότι για λίγο η προσωπικότητα του Brother Nero βγαίνει από μέσα του και διστάζει, εν τέλει το κάνει. Τα δύο αδέρφια γίνονται σμπαράλια. 1...2...3...4...5... Σιγά σιγά αρχίζουν να κινούνται... 6...7... Ο Matt δεν αντιδράει ...8...9... τελευταία στιγμή ο Jeff σηκώνεται... 10... Ο Jeff Hardy κερδίζει τον Matt Hardy στο Last Man Standing Match στο SummerSlam. Τα δύο αδέρφια μετά νοσηλεύονται και τα δύο στο νοσοκομείο, ωστόσο πριν τα φορεία τους φύγουν από την σκηνή, βλέπουμε και τα δύο αδέρφια να κρατούν τα χέρια ο ένας του άλλου. Έπρεπε να φτάσουν στην απόλυτη καταστροφή, όμως τελικά ο οίκος των Hardys είναι ενωμένος.

Και κάπως έτσι θα έκανα book το Brother Nero εναντίον του Broken Matt Hardy. Ελπίζω η ιστορία να σας άρεσε. Θα τα πούμε σε κάποιο άλλο How WWE should have booked.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη