Τα αγαπημένα μου Moments των τελευταίων 10 χρόνων



Ο Νίκος Ασλανιδης έχει όρεξη και αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα στήλη στο Ringside House. Πρόκειται για μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα στο WWE τα τελευταία 10 Χρόνια. Στο παρακάτω άρθρο θα διαβάσετε τις 10 αγαπημένες μου στιγμές των τελευταίων 10 χρόνων. Μία στιγμή για κάθε χρονιά. Λοιπόν ας ξεκινήσουμε..


2010: Career Vs. Streak.


  • Η καριέρα του Michaels ενάντια το σερί του Undertaker στην WrestleMania 26. Ένας απίστευτος αγώνας μεταξύ δύο θρύλων! Το τελείωμα του αγώνα ήταν άψογο καθώς ο HBK εκνεύρισε τον Phenom και αυτός τον αποτέλειωσε με το Tombstone και ύστερα έδωσαν τα χέρια! 



2011: CM Punk Kissed The WWE A Goodbye.


  • Ένας λατρεμένος Superstar με εξαιρετικά Mic Skills όπου όταν κέρδισε τον τίτλο όλο το WWE Universe ξετρελάθηκε! Η στιγμή που αποχώρησε από το Ring και έστειλε τα φιλιά του στον Vince McMahon με τους φανς από δίπλα του, παίρνει την θέση του αγαπημένου μου Moment για το 2011.


2012: End Of An Era.


  • Δύο θρύλοι του WWE δίνουν τον "τελευταίο" αγώνα τους στην Grandest Stage Of Them All. Τελειώνουν μια θρυλική και αξέχαστη γενιά σε έναν αγώνα. Undertaker, Triple H και Shawn Michaels να βρίσκονται στο Stage και μετά από όλα όσα έχουν περάσει να αγκαλιαζονται και να τελειώνει η γενιά τους. Με διαφορά η αγαπημένη μου στιγμή του 2012.


2013: Cena - Rock Twice In A Lifetime.


  • Και εκεί που νομίζαμε ότι όντως αυτο είναι πράγμα που το βλέπεις μιά φορά στην ζωή σου, μας σκάει το WWE Rematch με τους δύο θρύλους αλλά αυτή την φορά για το WWE Championship. O Rock (που είναι ένας all time favourite για μένα)  να υψωνει το χέρι του Cena με το WWE τίτλο. Θα πω αυτήν την στιγμή για αγαπημένη για το 2013.



2014: Bryan's Miracle At WrestleMania 30.


  • Μεγαλειώδεις νίκη ενάντια την Evolution! Μετά από αρκετό ξυλοδαρμό από τον Triple H, κατάφερε να κάνει τον Batista να κάνει Tap Out και να κερδίσει το WWE World Heavywheight Championship. Πανηγύρισε με το WWE Universe κάνοντας το YES Movement. ( Το End Of The Streak θα μπει σε άλλο Top 10, με σοκαριστικες στιγμές) 


2015: Heist Of The Century.


  • Ηττήθηκε από τον Orton αλλά στο τέλος της βραδιάς αυτός έφυγε με τον χρυσό στα χέρια του! Το Cash In του Seth Rollins στον αγώνα του Roman Reigns με τον Brock Lesnar στην WrestleMania 31, παίρνει την θέση του καλύτερου Moment για το 2015.



2016: Dean Ambrose Has Risen.


  • Μετά από έναν ωραίο αγώνα μεταξύ του Roman και Rollins στο Money In The Bank ο Seth καταφέρνει να κερδίσει, αλλά για κακή του τύχη ο Ambrose αμέσως εμφανίζεται και κάνει το Cash In. Στιγμή που μας ξετρέλανε και του άξιζε του Ambrose. 



2017: The Shield Reunite.

  • Ο Roman Reigns μας διαβεβαιώνει πως δεν είναι φήμες η επανένωση της Shield και τότε ο Dean Ambrose και o Seth Rollins εμφανίζονται και οι 3 τους διαλύουν τον Miz, Cesaro και Sheamus. THE SHIELD STANDS TALL ONCE AGAIN! 



2018: The Past Meets The Future At Royal Rumble. 

  • Τελική εξάδα στο αντρικό Rumble Match. Οι 3 Past Superstars ( Randy Orton, John Cena, Rey Mysterio) στην μια πλευρά του Ring και στην απέναντι οι Superstars του μέλλοντος (Finn Balor, Roman Reigns, Shinsuke Nakamura) το παρελθόν συναντάει το μέλλον! Και η νίκη του Nakamura στο τέλος ήταν ότι έπρεπε! Ασχετος που πλέον ο Nakamura έχει καταντήσει αστείο και δεν μου αρέσει, τότε ήμουν ένας από αυτούς που τον ήθελαν να κερδίσει το Rumble. 



 2019: KofiMania. 

  • Ασχετος και εδώ που πλέον ο Kofi δεν με ξετρελενει και τόσο και δεν είχε αρκετά καλό Title Reign, στο Road To WrestleMania 35 τον λάτρεψα, το άξιζε και ο κόσμος το ζήτησε και το πείρε! Κατάφερε να πάρει την νίκη ενάντια τον Bryan και κέρδισε επιτέλους το WWE Championship! Μια πολύ όμορφη στιγμή που θα μείνει στην ιστορία του WWE.


Λοιπόν αυτές ήταν οι αγαπημένες μου στιγμές κάθε χρονιάς. Για να μην μπερδευτεί κανείς τα έχω κατατάξει απλά χρονικά και όχι με γενικός τις αγαπημένες μου στιγμές Ever. Πείτε μου στα σχόλια εάν θέλετε να γράψω και για τις γενικός αγαπημένες μου στιγμές και άμα θέλετε να συνεχίσω αυτήν την στήλη και βεβαίως τις δικές σας αγαπημένες στιγμές! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη