How WWE Should Book: Randy Orton Vs. John Cena - Last Time Ever


Ήρθε η ώρα που ο Νίκος Ασλανίδης περίμενε τόσο καιρό. It's time for another Orton vs. Cena Match. Εδώ και αρκετό καιρό είχα αυτήν την ιδέα και τώρα θα την αναπτύξω λίγο. Λοιπόν ας περάσουμε σε ένα ακόμα How WWE Should Book του Ringside House. Ας ξεκινήσουμε.

Cena & Orton, δύο από τους Legends του WWE, δύο από τους κορυφαίους όλων των εποχών που έχουν αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλο πολλές φορές, σε πολλών ειδών Match και σε πολλά PPVS αλλά, ποτέ 1on1 στην WrestleMania. Ήρθε όμως η ώρα για έναν ακόμα αγώνα μεταξύ τους όπου θα είναι και ο τελευταίος τους.

THE BEGINNING OF THE END

Αρχικά ας υποθέσουμε πως ο Cena θα είχε ήδη κατακτήσει το WWE Championship για 17η φορά. Βρισκόμαστε στο Royal Rumble 2020. Ο Orton εισέρχεται στο νούμερο 20 ενώ ο Cena στο νούμερο 25. Βλέπουμε μερικά ωραία Spots. Ο Orton πετυχαίνει μερικά εκπληκτικά RKO και μαζί με τον Cena κάνουν μερικούς αποκλεισμούς. Έχουμε μείνει στην τελική τετράδα. Orton, Cena, Andrande και Balor. Έχουμε σκηνή όπως το Rumble του 2018. Andrande και Balor στην μια πλευρά και Cena με Orton στην άλλη. Το μέλλον ενάντια το παρελθόν. Βλέπουμε πολλές και γρήγορες κινήσεις και από τους 4 Superstars. Ο Orton πετυχαίνει 2 RKO στα "νέα ταλέντα" και προσπαθεί να πετύχει και στον Cena. Και οι δύο θέλουν να πάρουν την 3η νίκη στο Rumble Match ώστε να φτάσουν το ρεκόρ του Stone Cold Steve Austin. Ο Balor γίνεται Eliminated και μένει ο Andrande μόνος του ενάντια τους δύο βετεράνους. Οι δυο βετεράνοι ωστόσο σταματάνε την συμμαχία και προσπαθούν να αποκλείσουν ο ένας τον άλλο. Αυτό τους χαλάει τα σχέδια καθώς, ο Andrande καταφέρνει να τους αποκλείσει και κερδίζει το Rumble.

Στο Elimination Chamber και οι δυό τους είναι στο Chamber και προσπαθούν να κερδίσουν το WWE Championship αλλά, ούτε αυτό το καταφέρνουν. Στο Raw ο Cena αντιμετωπίζει τον Intercontinental Champion και θέλει να γίνει Grand Slam Champion. Όμως με παρέμβαση του Samoa Joe σταματάει ο αγώνας και ο Cena στο Fastlane αντιμετωπίζει τον Joe και τον κερδίζει. Ο Orton χάνει ένα United States Championship Match στο Fastlane. Στο Raw ο Cena και πάλι προσπαθεί να κατακτήσει το Midcard τίτλο ώστε να γίνει Grand Slam Champ. Μετά από έναν απίθανο αγώνα ο IC Champion κάνει Retain τον τίτλο του. Ο Cena δίνει Respect και υψώνει το χέρι του πρωταθλητή ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε τον Orton στα Backstage να παρακολουθεί. Μερικές εβδομάδες πριν την WrestleMania και δεν ξέρουμε ακόμα τι ακολουθεί για τους δύο θρύλους. Ωστόσο εμφανίζεται στο Raw ο Randy και κάνει ένα Promo.

UNFINISHED BUSINESS

Αναφέρει πως και αυτός αλλά και ο Cena προσπάθησαν να σπάσουν μερικά ρεκόρ και να κατακτήσουν κι άλλους τίτλους μα δεν τα κατάφεραν. Έχουν περάσει τα χρόνια τους και βρίσκονται σε μία νέα γενιά γεμάτη ταλαντούχους Superstars. Έπειτα κάνει μια ανασκόπηση στο παρελθόν. Μας μιλάει για τους αγώνες που έχει δώσει με τον αιώνιο εχθρό του, John Cena. Αναφέρει πως έχουν αγωνιστεί πολλές φορές. Με πολλά διαφορετικά Stipulations. Σε πολλά PPVS. Όμως έχουν ενωθεί κιόλας μερικές φορές. Τα έχουν κάνει όλα ωστόσο, δεν νιώθει ολοκληρωμένος. Πρέπει να κερδίσει τον αντίπαλο του μια ακόμη φορά και να αποδείξει πως είναι καλύτερος. Αναφέρει επίσης πως ποτέ τους δεν αγωνίστηκαν 1ON1 στην Grandest Stage Of Them All. Τα λόγια του Randy. "Well John.. How about a Challenge. Nothing on the line. No one else in the Ring. No Stipulations. No tricks. Just you and me 1on1.. ONE LAST TIME! Let's see who's the better man."


Τότε εμφανίζεται ο Cena και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Randy. Ο Cena κάνει και αυτός την ανασκόπηση του στο παρελθόν και έπειτα αναφέρει πως μετά από όλες τις χαμένες ευκαιρίες για να δημιουργήσει νέα ρεκόρ δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει η να αποδείξει. Εκτός από ένα πράγμα. Θέλει να τελειώσει την έχθρα του με τον Randy. Κοιτάζονται έντονα και ο Orton λέει τα τελευταία του λόγια. " So Mr. Hustle Loyalty Respect what do you say? One Last Ride?" και του απαντάει και ο Cena με "One Last Ride" και θέλει να δώσουν τα χέρια. Ωστόσο ο Viper απλά  χαμογελάει και αποχωρεί.

Στο τελευταίο Raw πριν την Mania, ο Orton μας λέει πως περίμενε αυτήν την στιγμή για πολύ καιρό. Τόσο καιρό έχει μια ημιτελή δουλειά και την Κυριακή στην WrestleMania επιτέλους θα την ολοκληρώσει. Χρόνια περίμενε να δώσει αυτόν τον ένα ακόμα αγώνα με τον Cena. Οι φωνές στο κεφάλι του τον τρελαίνουν. Τον τρελαίνει να είναι κατώτερος του Cena και θέλει να σταματήσει επιτέλους αυτήν την τρέλα. Την Κυριακή στην Mania όλα θα τελειώσουν. Ο Cena εμφανίζεται και λέει στον αντίπαλο του πως θα πρέπει να δώσει ότι έχει και δεν έχει για να κερδίσει. Είναι και ο Cena αποφασισμένος να τελειώσει αυτήν την μακροχρόνια έχθρα! Κοιτάζονται στα μάτια και τα αίματα ξεκινάνε να ανάβουν. Ο Orton γυρνάει την πλάτη του στον Cena και έπειτα προσπαθεί να πετύχει ένα RKO αλλά ο John ξεφεύγει και ξεκινάνε Brawl. Superstars και Referees προσπαθούν να τους σταματήσουν. Η εντάσεις σταματάνε. Ο Cena μένει στο Ring ενώ ο Randy στέκεται στο Stage με Superstars να τους κρατάνε. Ο Randy έπειτα παίρνει ένα μικρόφωνο, ανεβαίνει πάνω στο Announcer Table και λέει " I'll See You Sunday At WrestleMania". Και τελειώνει το Raw.

WRESTLEMANIA 36
RANDY ORTON VS. JOHN CENA
LAST TIME EVER MATCH

Τόσες μάχες, τόσες συμμαχίες, τόσες στιγμές και τώρα καταλήξαμε σε αυτό. Ένα τελευταίο Match μεταξύ τους. Το μόνο που έχουν να αποδείξουν είναι πως μπορούν να συνεχίσουν μόνοι τους, πως δεν χρειάζονται πλέον ο ένας τον άλλο για να φτάσουν στην κορυφή. Η αντιπαλότητα τους, τους έκανε αυτό που είναι σήμερα και τώρα πρέπει να την τελειώσουν για μια και καλή. Καταφέρνουν για μία ακόμη φορά να δώσουν ένα κλασσικό και υπέροχο αγώνα με πολλαπλά Finishers. Το πλήθος φωνάζει LET'S GO CENA και RKO! Ξεκινάνε με technical Style. Ο Randy προσπαθεί να κρατήσει τον αργό και βασανιστικό ρυθμό αλλά, ο Cena έπειτα βγάζει την τρομερή του ενέργεια και ξεκινάει ο γρήγορος ρυθμός. Χρησιμοποιούν ότι κινήσεις έχουν. Ο Randy 1ος πετυχαίνει το Finisher του στα πρώτα λεπτά κιόλας αλλά ο Cena κάνει Kick Out. Αμέσως όμως πετυχαίνει και αυτός το Attitude Adjustment όμως χωρίς αυτό να του δίνει την νίκη. Η μάχη οδηγείται και στο Ringside. Σπάνε ένα Announcer Table, μα δεν τα παρατάνε. Και για τους δυο είναι ο σημαντικότερος αγώνας τους.

Ο Cena πετυχαίνει ένα AA πάνω στα Steel Steps αλλά o Viper τελευταία στιγμή καταφέρνει να κάνει Kick Out. Ο Viper Αρχίζει να εκνευρίζεται και ξεκινάει να δημιουργεί momentum. Πετυχαίνει DDT στο Ringside αλλά, ο Cena τον πιάνει και ανεβαίνει σε ένα Announcer Table και κάνει το AA αλλά ο Orton το κάνει Counter στον αέρα με RKO. Το κοινό ζητωκραυγάζει This Is Awesome. Τελευταίο δευτερόλεπτο προλαβαίνουν να μπουν στο Ring και συνεχίζουν την μάχη τους. Μετά από αρκετά χτυπήματα O Orton πετυχαίνει ένα Superplex και έπειτα πάει για το Punt Kick. Ο Cena το αποφεύγει και πιάνει τον Randy για ένα ακόμα AA αλλά ο Orton ξεφεύγει και πετυχαίνει powerslam και περιμένει τον αντίπαλο του να σηκωθεί και καταφέρνει να πετύχει ένα ακόμα RKO αλλά ο Cena έχει ακόμα δύναμη να συνεχίσει. Δεν τα παρατάει κάνεις τους και συνεχίζουν. Προσπαθούν να πετύχουν το Finisher τους και οι δυο τους αλλά συνέχεια κάνουν Counter ο ένας στον άλλο. Κοιτάζονται μια τελευταία φορά, ο Randy τρέχει πάνω στον Cena και αυτός τον πιάνει και κάνει το AA όμως o Orton προσγειώνεται με τα πόδια του και αμέσως χτυπάει με ένα γρήγορο και δυνατό RKO.

1.. 2.. 3.. Here's Your Winner.. Randy Orton! Επιτέλους κατάφερε να πάρει την νίκη σε καθαρό Match χωρίς διάφορα τεχνάσματα. Πήρε την νίκη που τόσο λαχταρούσε. Ανεβαίνει στα Ropes και πανηγυρίζει κάνοντας το κλασσικό Pose του. Ο Cena βγάζει τo Headband και Wristband του και τα αφήνει στην μέση του Ring. Ο Randy τον κοιτάζει και του δίνει το χέρι του επιτέλους. Τον σηκώνει και οι δυο αιώνιοι εχθροί επιτέλους τα αφήνουν όλα πίσω τους και γίνονται φίλοι. Αγκαλιάζονται και υψώνουν ο ένας το χέρι του άλλου. Στο Raw After WrestleMania ο Cena θα κάνει το Retirement Speech του και όλο το Roster θα βρίσκεται στο Stage και στο Ring. Ο Randy θα έρθει τελευταίος για να αποχαιρετήσει τον πλέον φίλο και πρώην εχθρό του. 

Λοιπόν αυτό ήταν το φινάλε που θα έβαζα εγώ στο Cena-Orton Feud. Πως σας φάνηκε; Τι θα αλλάζατε; πείτε μου στα σχόλια.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη