RAW 07/10/2019: The Hands of Fury!


Σε ένα επεισόδιο, στο οποίο δεν είδαμε καμία απολύτως αναφορά στο main event του Hell In A Cell, παρά μόνο προς το τέλος του επεισοδίου, προκειμένου να κατευναστούν λίγο τα πνεύματα, άλλο ένα RAW έφτασε στο τέλος του και έχουμε μια νέα μεγάλη κόντρα να μας απασχολεί. Αλλά ας μην μιλάμε πολύ. Ας σας πούμε όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο. 

- To show δεν άνοιξε με το κλασσικό recap του χθεσινού PPV, αλλά με το angle ανάμεσα σε Lana-Rusev & Lashley. Ο Rusev έκανε την είσοδο του στο ring, οι Orton & King Corbin έκαναν την είσοδο τους και την ώρα που πήγαιναν να επιτεθούν στον Rusev, o Lashley διέκοψε το segment, ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι, το οποίο αποκαλύφθηκε ότι ήταν του Rusev, αφού βρισκόταν στο σπίτι του. Τότε η Lana, φορώντας το lingerie της, ήρθε και αποκάλυψε ότι ότι άνηκε στον Rusev, πλέον ανήκει σε αυτήν και ότι πλέον δεν είναι δικιά του. Ρομαντική μουσική έπαιξε, η Lana μέσα από το πάπλωμα, έβγαλε το bra της και ένας νευριασμένος Rusev ξέσπασε για το...κέρατο στους Orton & Corbin.

- Στην συνέχεια, για το πρώτο ματς της βραδιάς, είχαμε το Last Woman Standing Match, με την Lacey Evans να αντιμετωπίζει την Natalya. H Lacey Evans είχε τον έλεγχο του αγώνα για την μεγαλύτερη του διάρκεια, μέχρι που η Natalya έκανε ένα powerbomb στην Evans εκτός σκηνής και πήρε την νίκη.


- Σε ένα non-title match, οι Viking Raiders έστειλαν το δικό τους μήνυμα, κερδίζοντας τους RAW Tag Team Champions, Dolph Ziggler & Bobby Roode. Οι Roode & Ziggler είχαν κάποιο offense στο ματς, αλλά στο τέλος, οι Raiders με το Viking Experience, πήραν την μεγάλη νίκη και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα, θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές για τους τίτλους τους.

- O Aleister Black, στην συνέχεια, ο οποίος είχε να φανεί λίγο καιρό, έκανε την εμφάνιση του και είπε πως δεν θα περιμένει άλλο και πως θα πάει στο ring να αντιμετωπίσει όποιον σταθεί μπροστά του. Εμπόδιο του οι Singh Brothers, τους οποίους και αποτελείωσε σε λιγότερο από 2 λεπτά, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για το Draft της Παρασκευής.


- Ο Rey Mysterio, είχε ένα backstage segment, στο οποίο μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Dominick, η οποία είναι καλή, αλλά και για τον λόγο που συνδέεται με τον Cain Velasquez. O Velasquez είναι ο νονός του Dominik και αν υπάρχει κάποιος που φοβάται ο Brock Lesnar, είναι αυτός. Έπειτα από ένα promo των AOP, το OC κατάφερε και κέρδισε το Lucha House Party, έπειτα από Styles Clash του AJ Styles

- Miz TV στην συνέχεια με την Becky Lynch και την Charlotte Flair. Οι δύο πρωταθλήτριες αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες, μέχρι που οι νέες πρωταθλήτριες στην tag division των γυναικών, οι Kabuki Warriors έκαναν την είσοδο τους και αφού είπαν κάτι στην γλώσσα τους, αντιμετώπισαν τις Lynch & Flair. Μάλιστα, όπως και στο Hell In A Cell, οι Asuka & Sane, πήραν την νίκη, έπειτα από Green Mist της Asuka και roll-up της Sane. Η Charlotte στην συνέχεια, δέχτηκε την επίθεση των πρωταθλητριών, μέχρι που οι Bliss & Cross έκαναν το save, ξάπλωσαν τις Warriors και έστειλαν το μήνυμα ότι θέλουν πίσω τις ζώνες τους.


- O Ricochet σε ένα άλλο σύντομο αλλά καλό ματς, κέρδισε τον Apollo Crews, ενώ μετά από αυτό το ματς, επιτέλους είδαμε το τι έγινε με τους Bray Wyatt & Seth Rollins στο Hell In A Cell, την προηγούμενη μέρα πριν το RAW, ωστόσο για άλλη μια φορά το WWE, το πέρασε στο ψιλό, για να μην σχολιαστεί ιδιαίτερα. Επίσης, να σημειώσουμε πως ούτε ο Wyatt (πλην μιας dark εμφάνισης) ούτε ο Rollins εμφανίστηκαν στο επεισόδιο.

- Για main event, είχαμε επιτέλους την πολύ-διαφημιζόμενη confrontation ανάμεσα σε Tyson Fury & Braun Strowman. O Fury απαίτησε μια συγγνώμη από τον Monster Among Men, με τον Strowman να εξηγεί πως στην αρχή ήθελε να κάνει...καλαμπούρι με τον Gypsy King, ωστόσο αφού τον είδε έτοιμο να παλέψει, ήρθε η ώρα να...Get These Hands. Ένα μεγάλο brawl ξέσπασε στην συνέχεια, με ολόκληρο το locker room να κάνει την είσοδο του προκειμένου να χωρίσει τους δύο και να κλείσει χαοτικά άλλο ένα RAW. 


Αποτελέσματα RAW 07/10/2019:

- H Natalya επιβλήθηκε της Lacey Evans
- Οι Viking Raiders κέρδισαν τους Bobby Roode & Dolph Ziggler
- O Aleister Black κέρδισε τους Singh Brothers
- Οι O.C. επιβλήθηκαν του Lucha House Party
- Oι Kabuki Warriors κέρδισαν τις Becky Lynch & Charlotte Flair
- O Ricochet κέρδισε τον Apollo Crews

Δείτε όλο το επεισόδιο:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη