RAW 30/09/2019: Εμφύλιος πόλεμος!


Ένα από τα καλύτερα κόκκινα επεισόδια για το 2019 είδαμε χθες βράδυ στην πρεμιέρα του Raw. Ένα σόου ανανεωμένο, με πολλές εξελίξεις στις αντιπαλότητες, επιστροφές, και άλλα τα οποία θα διαβάσετε στο παρακάτω ρεπορτάζ.

- Το επεισόδιο άνοιξε με πυροτεχνήματα, με τον κόσμο να ενθουσιάζεται και να μπαίνει γερά στο κλίμα για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Ξαφνικά ακούστηκε η μουσική του Rey Mysterio με τον νούμερο #1 διεκδικητή του Universal Championship να έρχεται στην αρένα για να κάνει ένα promo ενόψει του αγώνα του κόντρα στον Seth Rollins. Στις κερκίδες βρισκόταν και ο γιος του, Dominick, όπου είχε τραβήξει την προσοχή του κόσμου καθώς τον έδειχναν συχνά οι κάμερες. Καθώς ο Mysterio μιλούσε, ο Brock Lesnar εμφανίστηκε και πραγματικά διέλυσε τον "Master of 619" με F-5 και μερικά Suplexes. Αργότερα κατέβηκε κάτω από το ρινγκ, άρπαξε τον Dominick από τον λαιμό και του επιτέθηκε βάναυσα σοκάροντας τον κόσμο στην αρένα. Διαιτητές, σεκιούριτι, γιατροί, κατέβηκαν στο ρινγκ για να βοηθήσουν τον γιο του Rey Mysterio διότι η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.


- Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς η Sasha Banks αντιμετώπισε την Alexa Bliss, σε ένα σύντομο αγώνα υπό το βλέμμα της Becky Lynch στο τραπέζι των σχολιαστών. Η Banks δίχως ιδιαίτερη δυσκολία, αλλά με "βρώμικο" τρόπο κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή της Bliss και να πάρει την νίκη. Μετά τον αγώνα η RAW Women's Champion κατέβηκε στο ρινγκ και αντάλλαξε μερικές ψηλές με την Sasha Banks, λίγο πριν τον μεγάλο τους αγώνα στο Hell In A Cell.


- Αργότερα ακολούθησε Tag Team δράση με τους πρωταθλητές Dolph Ziggler και Robert Roode να αντιμετωπίζουν την ομάδα των Heavy Machinery. Ο Otis έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να διασκεδάζει τον κόσμο με τις διάφορες κινήσεις του. Οι Machinery βρίσκονται σε καλή φόρμα, και χθες βρέθηκαν πολύ κοντά στο να κατακτήσουν τους RAW Tag Team τίτλους. Όμως, ο Roode τους χάλασε τα σχέδια κερδίζοντας τον αγώνα μετά από Glorious DDT στον Tucker.


- Η συνέχεια ανήκει στο MizTV με καλεσμένους τους θρυλικούς Ric Flair και Hulk Hogan. Οι WWE Hall of Famers διασκέδασαν τον κόσμο μέσα από την ομιλία τους, λέγοντας διάφορες γνωστές ατάκες. Έπειτα ο Flair προσπάθησε να "τσαντίσει" τον Hogan και να τον προκαλέσει σε μάχη, αλλά το έκανε με αστεία πρόθεση. Τότε "άναψαν τα αίματα" και ο Miz ανακοίνωσε ένα Team Hogan vs. Team Flair που θα λάβει μέρος στο Crown Jewel στην Σαουδική Αραβία.


Το πρώτο άτομο που δήλωσε συμμετοχή στον αγώνα και πήγε με την ομάδα του "Hulkster", ήταν ο Seth Rollins. Ενώ το πρώτο άτομο από την ομάδα του Ric Flair ήταν... ποιος άλλος; Ο Randy Orton! Μάλιστα την ίδια στιγμή ο "Viper" προκάλεσε σε αγώνα τον "Beast Slayer" με την πρόκληση να γίνεται δεκτή. Όμως, ο αγώνας δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί διότι ο King Corbin έκανε παρέμβαση και χτύπησε τον Seth Rollins με το σκήπτρο του. Έτσι αυτόματα ο Corbin δήλωσε την συμμετοχή του ως δεύτερο άτομο της ομάδας Flair. Καθώς οι Orton και Corbin χτυπούσαν τον Seth Rollins, ακούστηκε η μουσική του Rusev με τον Βούλγαρο να έρχεται στην αρένα και δηλώνει την συμμετοχή του με την ομάδα του Hogan. Το segment τελείωσε με την Team Hogan να πανηγυρίζει στους ρυθμούς του "Hulkamania".


- Στην συνέχεια ακολούθησε ένα Tag Team Match με τους Viking Raiders να έρχονται αντιμέτωποι με τους Luke Gallows και Karl Anderson. Προφανώς και οι Viking ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία με στόχο τους RAW Tag Team τίτλους. Η νίκη ήρθε μετά από ένα ωραίο Splash του Ivar στον Gallows.


- Έπειτα είδαμε ένα σύντομο αγώνα ανάμεσα στον Cesaro και στον Ricochet, με τον δεύτερο να παίρνει την νίκη περνώντας από West Coast Pop.

- Επίσης ωραίο αγώνα είδαμε στο Unites States Championship Match, με τον AJ Styles να υπερασπίζεται με επιτυχία τον τίτλο του απέναντι στον Cedric Alexander. Ο "Phenomenal" τελείωσε τον αγώνα με Styles Clash.


- Λίγο πριν περάσουμε στο Main Event της βραδιάς, ακολούθησε ένας αγώνας στα πλαίσια της Women's Division. Η Lacey Evans έλυσε τις διαφορές της με την Natalya κερδίζοντας τον αγώνα με σύντομο Roll-Up. Μετά το ματς η νικήτρια επιτέθηκε στην ηττημένη με το χαρακτηριστικό Woman's Right.


- Και εδώ περνάμε στο κλείσιμο του κόκκινου σόου, όπου ο Rusev αντιμετωπίζει τον Seth Rollins σε αγώνα για το Universal Championship. Να σημειώσουμε ξανά πως ο λόγος που ο Rey Mysterio δεν πήρε την ευκαιρία του για το Universal Title, είναι λόγω των της επίθεσης που δέχτηκε ο ίδιος καθώς και ο γιος του από τον Brock Lesnar στην έναρξη του σόου. Έτσι την θέση του πήρε ο "Bulgarian Brute". Στα του αγώνα, είδαμε έναν Rusev να έχει πολλές ελπίδες και να κρατάει τον ρυθμό του αγώνα για αρκετή ώρα. Όλα όμως χάλασαν όταν είδαμε την επιστροφή του Bobby Lashley. Ο Lashley για να αποσπάσει την προσοχή του Rusev, έφερε μαζί του και την Lana, και μάλιστα οι δυο τους φιλήθηκαν με τον Rusev να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.


Εκείνη την στιγμή, ο Rollins είχε κάθε ελπίδα να τελειώσει τον αγώνα, αλλά ξαφνικά τα φώτα χαμήλωσαν και η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο "Fiend" εμφανίστηκε και άρπαξε τον Seth Rollins με την χαρακτηριστική του κίνηση, Mandible Claw. Οι κάμερες έκλεισαν με τον Rusev να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με αυτό που αντικρίζει, και τον Seth Rollins να δέχεται την επίθεση του Bray Wyatt.


Αποτελέσματα RAW 30/01/2019:

  • Η Sasha Banks νίκησε την Alexa Bliss
  • Οι Dolph Ziggler & Robert Roode κέρδισαν τους Heavy Machinery
  • Οι Viking Raiders επικράτησαν των The O.C.
  • Ο Ricochet νίκησε τον Cesaro
  • Ο AJ Styles κέρδισε τον Cedric Alexander
  • Η Lacey Evans νίκησε την Natalya
  • Ο αγώνας ανάμεσα σε Rusev και Seth Rollins δεν ολοκληρώθηκε

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη