RAW 21/10/2019: Stun Owens Stun


Στο Raw της εβδομάδας είδαμε αρκετές δράσεις στο ρινγκ, με τους Streets Profits να κάνουν ένα επιτυχημένο ντεμπούτο χάρις την μεγάλη βοήθεια του Kevin Owens στο Main Event της βραδιάς. Ακολουθεί το ρεπορτάζ για όλα όσα είδαμε στο χθεσινό κόκκινο σόου.


- Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς ο Drew McIntyre αντιμετώπισε τον Ricochet. Ο δεύτερος άντεξες πολλά χτυπήματα αλλά στο τέλος ηττήθηκε μετά από ένα δυνατό Claymore Kick. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο πλευρό του "Scottish Psychopath" βρισκόταν ο Ric Flari, αφού νωρίτερα αποφάσισε να τον επιλέξει για μέλος της ομάδας του κόντρα στην Team Hogan στο Crown Jewel.


- Ο Aleister Black συνέχισε την ανοδική του πορεία στο κόκκινο σόου, επικρατώντας απέναντι σε έναν local competitor μετά από ένα δυνατό Black Mass. Έπειτα την είσοδο του έκανε ο Jerry "The King" Lawler όπου είχε καλεσμένο τον Rusev με σκοπό να δώσει κάποιες απαντήσεις στον κόσμο για τα τελευταία γεγονότα με τον Bobby Lashley και την Lana. Για άλλη μια φορά ο Lashley διέκοψε τον "Bulgarian Brute" μέσω της γιγαντοοθόνης και του τόνισε πως έφερε την Lana σε ένα από τα αγαπημένα της εστιατόρια, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τους βρει ο Rusev, και φυσικά να επιτεθεί προσωπικά στον Lashley μέχρι να τους χωρίσει η ασφάλεια.


- Στα παρασκήνια είδαμε τον R-Truth να περπατάει ολομόναχος κρυφά από τους υπόλοιπους Superstars έναν διάδρομο, μέχρι που βρέθηκαν μπροστά του οι Singh Brothers, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ένας αδερφός από τους δύο (Sunil Singh) να κάνει το Roll-Up στον Truth και να του πάρει το 24/7 Championship μέσα απ' τα χέρια του. Μεταξύ άλλων, ακολούθησε επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Sin Cara, ο οποίος ηττήθηκε από τον Andrade διότι του απέσπασε την προσοχή η Zelina Vega.


- Οι Zack Ryder & Curt Hawkins προκάλεσαν σε αγώνα τους Viking Raiders, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη διότι οι RAW Tag Team Champions βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας τους και δείχνουν ασταμάτητοι. Η νίκη για τους πρωταθλητές ήρθε μετά το Viking Experience στον Hawkins.

- Στην συνέχεια είδαμε τον Rey Mysterio να βγαίνει στο ρινγκ για να μιλήσει στον κόσμο για τα γεγονότα μεταξύ Velasquez/Lesnar, σύντομα όμως τον διέκοψε ο Paul Heyman μέσω της γιγαντοοθόνης και τόνισε ότι ο Mysterio θα σερβίρει τον Cain στα σαγόνια του Brock σαν γεύμα πάνω σε ασημένιο δίσκο. Εκείνη την στιγμή στο ρινγκ ήρθε ο καλός φίλος του Lesnar, ο Shelton Benjamin με τον οποίο είναι παιδικοί φίλοι. Ο Benjamin άρχισε να τραμπουκίζει τον Rey, μέχρι να έρθει στο ρινγκ ο Cain Velasquez και να τον "καθαρίσει".


- Πριν περάσουμε στο Main Event της βραδιάς, ο Seth Rollins αντιμετώπισε σε έναν πολύ καλό αγώνα τον Humberto Carrillo. Ο δεύτερος χρησιμοποίησε πολλές κλωτσιές και αρκετές εναέριες κινήσεις για να δυσκολέψει τον Universal Champion, μάλιστα επιχείρησε και ένα όμορφο Moonsault από την κορυφή των σχοινιών. Τελικά, ο Rollins πήρε την νίκη μετά από Stomp, και στην συνέχεια είδαμε μια ωραία σκηνή με τους δύο παλαιστές να δίνουν τα χέρια τους και τον κόσμο να τους αποθεώνει.


- Στο Main Event είδαμε το ντεμπούτο των Streets Profits στο ρινγκ του Raw, αντιμετωπίζοντας τους O.C. (από τους οποίους δέχτηκαν επίθεση την περασμένη εβδομάδα). Ο AJ Styles προσπάθησε να δοκιμάσει διάφορες βρώμικες τακτικές για να βοηθήσει τους Anderson & Gallows, μέχρι που έκανε την είσοδο του ο Kevin Owens και τον χτύπησε με Stun, έτσι έδωσε το προβάδισμα στους Profits να πάρουν την νίκη μετά από ένα πανέμορφο Frog Splash του Montez Ford. Νικητήριο ντεμπούτο για τους Street Profits μετά την ασίστ από τον Kevin Owens!


Αποτελέσματα RAW 21/10/2019:

- Ο Drew McIntyre κέρδισε τον Ricochet
- O Aleister Black νίκησε τον Jason Reynolds
- O Andrade επικράτησε του Sin Cara
- Ο Sunil Singh νίκησε τον R-Truth
- Οι Viking Raiders επικράτησαν των Ryder & Hawkins
- Ο Seth Rollins κέρδισε τον Humberto Carrillo
- Οι Street Profits κέρδισαν τους The O.C.

Δείτε το επεισόδιο παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη