AEW Dynamite 23/10/2019: It's Me, It's Me, It's DDP!


Με πολλές εξελίξεις στην Tag Team Division ολοκληρώθηκε το πρόσφατο επεισόδιο του AEW Dynamite, με ένα από τα highlight της βραδιάς να είναι η εμφάνιση του Diamond Dallas Page. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.


- Το επεισόδιο άνοιξε με τους ημιτελικούς του AEW World Tag Team Tournament. Οι Lucha Brothers κέρδισαν τον αγώνα, και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να διασκεδάσουν τον κόσμο. Στο τέλος οι Private Party κέρδισαν τα χειροκροτήματα του κόσμου, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό μιας και αποκλείστηκαν από το τουρνουά για τους τίτλους.


- Η εταιρία αποφάσισε να μας κρατήσει ζεστούς στο τουρνουά, δίνοντας μας τον επόμενο αγώνα όπου ήταν ανάμεσα στους SCU και τους Dark Order. Ο αγώνας συνεχίστηκε υπό το βλέμμα των Inner Circle, με την ομάδα του Chris Jericho να παρακολουθεί τις κινήσεις των δύο ομάδων. Οι SCU εντυπωσίασαν τον κόσμο για άλλη μια φορά, κερδίζοντας τον αγώνα και παίρνοντας το εισιτήριο για τους τελικούς του AEW World Tag Team Championship.


- Ακολούθησε ο διαφημιζόμενος αγώνας ανάμεσα στους Kenny Omega και Joey Janela. Αρκετά σκληρός αγώνας για τους δύο παλαιστές, χρησιμοποίησαν δυνατές κινήσεις χωρίς βέβαια να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αντικείμενα μιας και ο αγώνας ήταν Singles Match. Ωστόσο, μετά από πολλές προσπάθειες ο Omega πέρασε από One Winged Angel τον Janela για να πάρει μια μεγάλη νίκη.

- O Cody ήρθε στην αρένα προσπαθώντας να δώσει συνέντευξη, αλλά οι Inner Circle που βρισκόντουσαν στις κερκίδες δεν τον άφηναν να μιλήσει διότι έκαναν διάφορους θορύβους με κόρνες που είχαν μαζί τους. Ο Cody προειδοποίησε τον Jericho πως αν δεν σταματήσει να ανέβει στις κερκίδες και θα τον αρχίσει στις γρήγορες. Εκείνη την στιγμή τους σταμάτησαν οι Dustin Rhodes και MJF, φέρνοντας μαζί τους τον θρυλικό Diamond Dallas Page για να ανέβουν στις κερκίδες και να αντιμετωπίσουν την Inner Circle.


Τότε, η ομάδα του Chris Jericho κλειδώθηκε μέσα σε ένα μικρό δωματιάκι για να αποφύγουν την επίθεση των babyface. Αυτό βέβαια δεν στάθηκε εμπόδιο για τον Cody διότι δανείστηκε το κασκόλ του MJF για να σπάσει το τζάμι και να ανοίξει την πόρτα. Τότε ξέσπασε ένα ωραίο brawl ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ασφάλεια να τους χωρίζει. Το segment έκλεισε με τον AEW World Champion να δείχνει πως έχει εισιτήριο, και φωνάζοντας πως ο Cody παραβιάζει τους κανόνες.

- Στη συνέχεια ακολούθησε το The Young Bucks vs. The Best Friends. Πολύ καλός αγώνας με τις δύο ομάδες να δοκιμάζουν πολλές κινήσεις από το ιστορικό τους, νικητές στο τέλος έφυγαν οι Young Bucks ενώ αμέσως μετά τόνισαν ότι θα αντιμετωπίσουν τους Santana & Ortiz των Inner Circle, στο επερχόμενο AEW Full Gear.

- Λίγο πριν πάμε στο Main Event της βραδιάς, είδαμε και δράση από την γυναικεία κατηγορία του AEW. Συγκεκριμένα η Britt Baker αντιμετώπισε την Jamie Hayter, η οποία μάλιστα έκανε το ντεμπούτο της. Η Baker χρειάστηκε μόλις ένα Lock Jaw για να κερδίσει τον αγώνα στην πόλη της. Αμέσως μετά στα backstage είδαμε μια περίεργη κίνηση με την Brandi Rhodes να χτυπάει την Hayter πισώπλατα χωρίς να κάνει δηλώσεις.

- Ο αγώνας ανάμεσα στους Jon Moxley και PAC ξεκίνησε με τον δεύτερο να επιτίθεται στον πρώτο κατά την διάρκεια που ο Moxley έμπαινε στην αρένα. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ο PAC κυριαρχούσε και κρατούσε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά ο Moxley κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα. Ο τηλεοπτικός χρόνος όμως, ήταν ελάχιστος για τους δύο παλαιστές καθώς τον ξεπέρασαν και η αναμέτρηση έληξε με Draw. Μετά το ματς ο Jon Moxley φανερά εκνευρισμένος χτύπησε με Dirty Deeds τον διαιτητή.

Αποτελέσματα AEW Dynamite 23/10/2019:

- Οι Lucha Brothers νίκησαν τους Private Party
- Οι SCU νίκησαν τους Dark Order
- Ο Kenny Omega κέρδισε τον Joey Janela
- Οι Young Bucks κέρδισαν τους Best Friends
- Η Britt Baker επικράτησε της Jamie Hayter
- Ο αγώνας Jon Moxley vs. PAC έληξε με Draw

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη