RAW 13/05/2019: Bye Bye Strowman


O Sami Zayn έχει βάλει εδώ και καιρό στόχο, να δώσει κάποια σημαντικά "μαθήματα" στο WWE Universe. Ένα από αυτά από ότι φαίνεται, είναι το ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στο Monday Night RAW. Και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο πρώην NXT Champion προς δικό του όφελος. Αλλά ας δούμε αναλυτικότερα τι συνέβη στο RAW χθες τα ξημερώματα Τρίτης.

- Το σόου άνοιξε το Miz TV με τον Miz, ο οποίος υποδέχτηκε τον Roman Reigns στο ring. O Big Dog μίλησε λίγο για τον αντίπαλο του στο Money In The Bank της Κυριακής, τον Elias και ο Miz για τον Shane McMahon. O Shane έκανε την είσοδο του ξαφνικά και οι Elias & Bobby Lashley έκαναν από πίσω την επίθεση τους σε Miz & Reigns. Όλο αυτό το segment οδήγησε σε ένα tag team match απέναντι στους face & τους heels, με τους πρώτους να παίρνουν την νίκη με DQ, όταν ο Shane επιτέθηκε στους αντιπάλους. Ωστόσο ο Miz, χρησιμοποιώντας καρέκλα, καθάρισε το ring και έστειλε μαζί με τον Reigns ένα "βροντερό" μήνυμα για αυτήν την Κυριακή.


- Είδαμε ένα video package για το ματς AJ Styles vs Seth Rollins, όταν ξαφνικά βλέπουμε τον Sami Zayn να κάνει τα παράπονα του στον Shane McMahon, με τον Braun Strowman να είναι παρόν, για τα γεγονότα της προηγούμενης Δευτέρας. Ο Shane κάνει και επίσημο το ματς μεταξύ των δύο, με το stipulation ότι αν ο Sami κερδίσει, θα πάρει την θέση του Monster Among Men στο Money In The Bank ladder match.

- O Mojo Rawley έκανε την επίσημη in-ring επιστροφή του στο RAW μετά από αρκετό καιρό, όπου σε ένα αρκετά σύντομο και αδιάφορο ματς, κατάφερε να κερδίσει τον Apollo Crews, ο οποίος, από ότι φαίνεται, δεν θα είναι στα υψηλά "πατώματα" της εταιρείας σύντομα.

- Η διπλή υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα στις Becky Lynch, Charlotte Flair & Lacey Evans, ακολούθησε στην συνέχεια. Η Lynch είπε ότι και οι δύο διεκδικήτριες δεν έχουν την επιλογή να χάσουν το ματς, αφού είναι πιο απελπισμένες από αυτή. Η Charlotte έκανε ξεκάθαρο στην "The Man" ότι ίσως η Becky να διάλεξε μια μάχη παραπάνω από αυτή που έπρεπε. Έπειτα από βαριές κουβέντες, η Becky προσπάθησε να παλέψει και με τις δύο, ωστόσο Lacey & Flair "ξάπλωσαν" την dual πρωταθλήτρια με ένα βροντερό powerbomb στο τραπέζι και πανηγύρισαν με τους τίτλους που διεκδικούν η καθεμία στον αέρα.


Ο Ricochet στην συνέχεια αντιμετώπισε τον Baron Corbin. O πρώην General Manager του RAW, μετά από ένα καλό ματς, πήρε την νίκη απέναντι στον One and Only με End of Days και αρκετό momentum για το ματς της Κυριακής.

- Η Nikki Cross έκανε την εμφάνιση της μετά από καιρό στο RAW, μόνο που ήταν πολύ διαφορετική από ότι την είχαμε συνηθίσει. Πιο ήρεμη και λιγότερο τρελή (μάλλον στον Vince δεν άρεσε και πολύ η φάση). Πήρε την θέση της Alexa Bliss, η οποία αντιμετώπιζε "προβλήματα με τα πράγματα της", στο Fatal 4 Way match ανάμεσα στις γυναίκες που συμμετέχουν στο Women's Money In The Bank match από την μεριά του RAW και κέρδισε, έπειτα από ένα spinning neckbreaker στην Natalya. Μετά το ματς, αυτή η κίνηση αποδείχτηκε μέρος στρατηγικής από την Goddess, η οποία πανηγύρισε ανεβαίνοντας μια σκάλα και σηκώνοντας την βαλίτσα ψηλά.


- Μετά από ένα backstage segment, όπου αφού είδαμε τον Samoa Joe, να απειλεί τον Rey Mysterio και τον Cesaro να λέει στον Rey ότι ο γιος του δεν μοιάζει φυσιογνωμικά σε αυτόν, αλλά στον United States Champion, οδηγηθήκαμε σε ματς μεταξύ του Master of the 619 και στον Swish Cyborg. Σε ένα πολύ ωραίο ματς, ο βετεράνος Mysterio επιβλήθηκε του, εντυπωσιακού παρά την ήττα, Cesaro και πήρε σημαντικό momentum για το United States Championship match του, την Κυριακή.

- Το Firefly Fun House ακολούθησε στην συνέχεια και αυτήν την φορά, ήταν πιο σκοτεινό και πιο σύντομο από τα άλλα. Ο Bray Wyatt αποκάλυψε το μικρό του μυστικό, σε όλους μας και μας έδωσε επιτέλους τον πολυπόθητο ψυχοπαθή που ζητάγαμε εδώ και καιρό. Ο νέος του χαρακτήρας, είναι εξαιρετικός και μπορούμε να πούμε ότι έχει κρατήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες στο RAW. Δεν θα σας πω πολλά. Απλά δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε.



- Main event time στην συνέχεια, όπου Strowman & Zayn αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλον σε ένα Falls Count Anywhere match. O Strowman, όντας μια από τις μεγαλύτερες απειλές στο MITB match, είδε τους McIntyre & Corbin να κάνουν την είσοδο τους και να κάνουν τα πάντα να κερδίσει ο Sami Zayn, τον οποίο δεν θεωρούν και τόσο σημαντική απειλή. Ο Zayn στο τέλος τα κατάφερε, έκανε το pin στον Strowman και έτσι ο Sami Zayn αντικατέστησε τον Braun Strowman στο Ladder Match της Κυριακής.

Αποτελέσματα RAW 13/05/2019:

- Οι Miz & Roman Reigns επιβλήθηκαν των Bobby Lashley & Elias με DQ
- O Mojo Rawley κέρδισε τον Apollo Crews
- O Baron Corbin κέρδισε τον Ricochet
- Η Nikki Cross επιβλήθηκε των Dana Brooke, Natalya, Naomi
- O Rey Mysterio νίκησε τον Cesaro
- O Sami Zayn κέρδισε τον Braun Strowman


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:



για το Ringside House,
Γιώργος Ναστούλης
Νεότερη Παλαιότερη