O Sheamus οδηγείται αναγκαστικά προς την "σύνταξη";


Ο Sheamus έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στο WWE. Πρώην World Heavyweight Champion, πρώην WWE Champion, πρώην United States Champion και πρώην Tag Team Champion, o "Fella" έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους που έχει το WWE και στα 42 του χρόνια, βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φυσική κατάσταση της ζωής του. 

Ωστόσο ένας τραυματισμός, τον έχει κρατήσει πίσω και από ότι φαίνεται έρχεται για να βάλει "οριστικό τέλος" στην καριέρα του. Σύμφωνα με φήμες, ο Sheamus έχει την κατάσταση spinal stenosis, που στην ουσία κάνει τον λαιμό του και την σπονδυλική του στήλη πιο ευαίσθητη σε τραυματισμούς. Αυτό το πρόβλημα έχει τελειώσει καριέρες, όπως αυτή του Stone Cold και πιο πρόσφατα του Edge. 

Μάλιστα, πολλοί στο WWE, απορούσαν πως ο "Great Big White" μπορούσε να παλέψει ακόμα τόσο αποτελεσματικά, αφού ο ίδιος βρισκόταν σε αρκετό πόνο. Μετά από αυτό, σε συνδυασμό και με την διάσειση που του συνέβη πριν από ένα μήνα, ίσως είναι πιθανό να δούμε τον Sheamus να "κρεμάει" τις μπότες του, παρά την θέληση του.



για το Ringside House, 
Γιώργος Ναστούλης. 
Νεότερη Παλαιότερη