Ο Rey Mysterio θέλει να βγάλει την μάσκα του και να αποσυρθεί


Η μάσκα του Rey Mysterio είναι γνωστή παγκοσμίως. Έχει μεγάλη αξία και συνήθως την διαφημίζουν ως "GMOAT" (Greatest Mask of All Time). Ωστόσο, ο 44χρονος Μεξικανός έχει κάποια μεγάλα πλάνα που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον του στα ρινγκ του WWE, και όχι μόνο.

Αν έχετε παρατηρήσει, ο γιος του Rey Mysterio, Dominick τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζεται συχνά στα τηλεοπτικά επεισόδια του WWE, και μάλιστα φήμες εικάζουν πως αν δεν έχει υπογράψει ακόμα με την εταιρία, τότε θα το κάνει σύντομα.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Mysterio ζήτησε από τον Vince McMahon να αντιμετωπίσει τον Dominick στο τελευταίο ματς της καριέρας του, όπου εκεί θα χάσει και θα του παραδώσει την θρυλική μάσκα.

Εάν η εταιρία σχεδιάσει όντως αυτό το σενάριο, θα μιλάμε για μια συγκινητική στιγμή ανάμεσα σε πατέρα και γιο, με τον "Master of 619" να παραδίδει το πολυτιμότερο αντικείμενο της καριέρας του, την μάσκα.

Ο Mysterio αντιμετωπίζει τον Samoa Joe για το United States Championship αυτή την Κυριακή στο Money In The Bank Pay-Per-View. Ο ίδιος δήλωσε πως η καριέρα του στο WWE δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά οι μέρες του ως ενεργός παλαιστής είναι μετρημένες, και πως ο γιος του είναι ο μελλοντικός του αντικαταστάτης.





για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη