NXT 22/05/2019: Κυρίαρχοι στο NXT


Ολοκληρώθηκε το NXT της εβδομάδας, με τους Undisputed Era να είναι το μεγάλο αφεντικό του σόου δείχνοντας προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για το επερχόμενο NXT TakeOver: XXV. Ακολουθεί το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com)


—  Το επεισόδιο άνοιξε με την Undisputed Era, και συγκεκριμένα τον Adam Cole να τονίζει πως άκουσαν όλες τις ψεύτικες φήμες στα backstage, και επιβεβαίωσε πως η Undisputed Era δεν έχουν να πάνε πουθενά καθώς ελέγχουν ολόκληρο το NXT παρά που το συμβόλαιό τους γράφει απλά "NXT Superstars". Ο Cole μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε πως σε 2 εβδομάδες από τώρα, στο NXT TakeOver, οι Bobby Fish & Kyle O'Reilly θα κατακτήσουν τα NXT Tag Tag Team Championships, καθώς ο ίδιος θα παίρνει από τα χέρια του Johnny Gargano το NXT Championship.


Ο πρωταθλητής Gargano τον διέκοψε, και του τόνισε πως μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί να τον κερδίσει. Ο Cole του θύμισε πως τον κέρδισε στο πρώτο fall από τον Two-Out-of-Three Falls αγώνα που είχαν πριν καιρό στο NXT TakeOver: New York. Η λεκτική αντιπαράθεση σταμάτησε γρήγορα, καθώς από πίσω εμφανίστηκε ο Matt Riddle και επιτέθηκε στους Undisputed Era, μαζί του στο ρινγκ τελικά ήρθε και ο Gargano για να τον βοηθήσει.


—  Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Sean Maluta αντιμετώπισε τον Mansoor σε μια όμορφη αναμέτρηση παρά την μικρή διάρκεια που είχε. Ο Mansoor πέρασε μέσα από slingshot neckbreaker τον Maluta, ενώ τον "αποτελείωσε" μετά από ένα δυνατό Twisting Inverted Suplex.


— Περάσαμε στα παρασκήνια όπου είδαμε ένα σύντομο διάλογο της Cathy Kelly με τον εκνευρισμένο William Regal, ο οποίος ανέφερε πως οι Undisputed Era προσπαθούν να ελέγξουν πράγματα στα οποία δεν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Ωστόσο, ανακοίνωσε ότι στο TakeOver ο Matt Riddle θα λύσει τα προβλήματά του απέναντι στον Roderick Strong, ενώ για το main event της αποψινής βραδιάς (σ.σ. χθεσινής) ο William Regal ανακοίνωσε ότι θα δούμε μια αναμέτρηση μεταξύ: Matt Riddle & Johnny Gargano vs. Bobby Fish & Kyle O'Reilly.


—  Ακολούθησε η είσοδος του NXT North American Champion, Veleveteen Dream όπου ξεκίνησε να μιλάει για την επιτυχία του ως πρωταθλητής. Εκείνη την στιγμή τον σταμάτησε ο Tyler Breeze, ο οποίος έκανε την επιστροφή του στο NXT μετά από πάρα πολύ καιρό. Στην ουσία ο Dream του τόνισε καλύτερα να επιστρέψει στις Δευτέρες και τις Τρίτες, και να αφήσει στο παρελθόν το NXT, λέγοντας μάλιστα ότι το περισσότερο που μπορεί να κάνει είναι να βγάλει μια selfie μαζί του. Ο Breeze επιχείρησε να βγάλει την φωτογραφία με τον πρωταθλητή, αλλά τελικά τον χτύπησε στο κεφάλι με το κινητό. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα από αυτόν τον διάλογο ανακοινώθηκε ένας αγώνας μεταξύ τους για το NXT North American Championship στο NXT TakeOver: XXV.


—  Ο επόμενος αγώνας ήταν για την Women's Division του NXT, ανάμεσα στην Candice LeRae και την Reina Gonzalez. Η δεύτερη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το ύψος της (1.85) για να κερδίσει την αντίπαλό της, όμως η LeRae φάνηκε πως ήταν ένα επίπεδο παραπάνω καθώς την πέρασε από ένα όμορφο Dropkick, ενώ σκόραρε το τελικό αποτέλεσμα μετά από Quebrada.


Η "Tenacious C" δεν πρόλαβε να χαρεί την νίκη της, διότι την σταμάτησαν οι Shayna Baszler, Jessamyn Duke και Marina Shafir. Οι Horsewomen περικύκλωσαν το ρινγκ (όπως έκαναν στο παρελθόν και οι The Shield) για να επιτεθούν στην Candice, αλλά τελικά εμφανίστηκε η Io Shirai με ένα kendo stick που κυριολεκτικά το έσπασε πάνω στις Horsewomen.


—  Και περνάμε στο main event της βραδιάς. Ένας θεαματικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες και σε 4 κορυφαία ονόματα του NXT αυτή την εποχή. Στο τελείωμα της αναμέτρησης είδαμε τους Roderick Strong και Adam Cole να κάνουν παρέμβαση, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να είναι αφοσιωμένος στον Cole και να αφήνει τον Strong να χτυπάει τον Matt Riddle έξω από το ρινγκ, αυτό οδήγησε στην ήττα τους babyfaces την στιγμή που οι Fish & O'Reilly πέρασαν από High/Low Combination τον Riddle για το τελικό pinfall.


Μετά τον αγώνα οι Undisputed Era επιτέθηκαν στους δύο ηττημένους, με χαρακτηριστικό στιγμιότυπο τον Adam Cole να περνάει από Last Shot τον Johnny Gargano στέλνοντάς του το μήνυμα για το επερχόμενο NXT TakeOver: XXV.

Αποτελέσματα NXT 22/05/2019:

- Ο Mansoor νίκησε τον Sean Maluta
- Η Candice LeRae επικράτησε της Reina Gonzalez
- Οι Bobby Fish & Kyle O'Reilly κέρδισαν τους Johnny Gargano & Matt Riddle

Δείτε όλο το σόου παρακάτω:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη