Επιστρέφει στα χέρια του Brock Lesnar το Universal Title


Μοιάζει όλο και περισσότερο πως ο κύριος στόχος του Brock Lesnar είναι να εξαργυρώσει την βαλίτσα του κόντρα στον Seth Rollins για το Universal Championship στο Super ShowDown της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτό άλλωστε, αποκάλυψε και ο γνωστός σε όλους δημοσιογράφος Dave Meltzer σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή, όπου ανέφερε ότι Brock Lesnar θα εμφανιστεί στο Super ShowDown στις 7 Ιουνίου, ενώ η επόμενη προγραμματισμένη του εμφάνιση είναι λίγο πριν το SummerSlam ώστε να χτίσει αγώνα για το Pay-Per-View.

Ωστόσο, μια είδηση που αποκαλύφθηκε και ίσως εκνευρίσει αρκετούς οπαδούς, είναι πως το WWE σκοπεύει να δώσει το Universal Championship πίσω στον Brock Lesnar μέχρι το τέλους του καλοκαιριού, λέγοντας μάλιστα πως οι πιθανότητες να κρατήσει το briefcase έως και να το χάσει είναι απειροελάχιστες έως και μηδενικές.

Για την ιστορία μάλιστα, υπήρξαν κάποιες φήμες πως θα βλέπαμε το Kofi Kingston vs. Brock Lesnar για το WWE Championship, αλλά πλέον δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αφού ο Dolph Ziggler θα αντιμετωπίσει τον Kingston στο Super ShowDown. Έτσι, το WWE θέλει ξανά τον Lesnar πρωταθλητή.





για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη