MITB 2019: Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις... σκάλες!


Τελείωσε και το Money In The Bank 2019, και μας άφησε με μια ξινή γεύση μετά το τελικό αποτέλεσμα του main event. Κάτι το οποίο κανείς δεν περίμενε να γίνει. Ακολουθεί το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).


KICKOFF
Daniel Bryan & Rowan vs. The Usos

Το Kickoff ξεκίνησε με τους νέους SD Tag Team Champions να κάνουν την είσοδό τους και να αντιμετωπίζουν τους Usos. Ο αγώνας ήταν καλός και τα δίδυμα αδέρφια προσπάθησαν να εξουδετερώσουν τον Rowan ώστε να μείνει με ελάχιστες δυνάμεις ο Bryan. Το οποίο και κατάφεραν καθώς μετά από ένα Double Uce στον Daniel Bryan κατάφεραν να πάρουν την νίκη. Ο αγώνας δεν ήταν για τους τίτλους, οπότε δεν επιβαρύνθηκαν οι πρωταθλητές.


MAIN SHOW
Women’s Money In The Bank Ladder Match

Η έναρξη του φετινού MITB ήταν δυνατή, με το γυναικείο Ladder Match. Είδαμε κάποιες ωραίες στιγμές με την Nikki Cross να χρησιμοποιεί την σκάλα σαν ελικοπτεράκι και να χτυπάει τα υπόλοιπα κορίτσια. Όπως επίσης και την Naomi να χρησιμοποιεί κάποια μοναδικά κόλπα και να αποφεύγει τα χτυπήματα με την σκάλα. Γενικά ήταν όμορφος αγώνας. Ξαφνικά ο διαιτητής έκανε νόημα πως η Carmella λόγω τραυματισμού δεν μπορεί να συνεχίσει, και γι' αυτό αποχώρησε, αλλά τελικά επέστρεψε στο ρινγκ. Επίσης είδαμε την παρέμβαση της Sonya Deville βοηθώντας την Mandy Rose να ξεκρεμάσει την βαλίτσα, τελικά εκεί βρέθηκε η Bayley που τις πέταξε από την κορυφή για να στεφθεί αυτή νικήτρια του αγώνα.


United States Championship Match
Samoa Joe (c) vs. Rey Mysterio

Ακόμη ένα σύντομο ματς είδαμε μεταξύ Joe - Mysterio, μόνο που αυτή την φορά νικητής ήταν ο Rey Mysterio και μάλιστα με την αξία του καθώς κατάφερε να κάνει pinfall τον Samoa ενώ οι ώμοι του ήταν ανασηκωμένοι. Μεγάλο επίτευγμα για τον θρυλικό μασκοφόρο παλαιστή, καθώς κατάφερε να στεφθεί στην καριέρα του Grand Slam Champion μετά τη χθεσινή νίκη!


Steel Cage Match
The Miz vs. Shane McMahon

Ακολούθησε το Steel Cage Match ανάμεσα σε Shane McMahon και The Miz. Ένας αγώνας που δεν ήταν τόσο καλός σαν εκείνο της WrestleMania, όμως είχε εξίσου καλές στιγμές όπως μια δυνατή πτώση του Shane από την κορυφή του κελιού με την πλάτη του, αφού τον έσπρωξε ο Miz. Είδαμε επίσης να χρησιμοποιούν και την καρέκλα για μερικά χτυπήματα. Τελικά νικητής έφυγε ο Shane και έκανε το 2-0. Ο Miz προσπάθησε να κρατήσει τον McMahon μέσα στο ρινγκ από την μπλούζα, αλλά ο Shane ξεγλίστρησε από την κορυφή του κελιού και νίκησε.


Cruiserweight Championship Match
Tony Nese (c) vs. Ariya Daivari

Μετά τον αγώνα μεταξύ Shane - Miz, ανακοινώθηκε πως ο Mick Foley στο RAW της εβδομάδας θα παρουσιάσει έναν νέο τίτλο στο WWE, έτσι ο κόσμος ήταν αρκετά αφοσιωμένος στην ανακοίνωση, αυτά παρά στον αγώνα της κατηγορίας 205 Live. Ωστόσο, νικητής έφυγε ο Nese μετά από έναν αγώνα με πολλά highflying στοιχεία, η νίκη ήρθε μέσα από το Running Nese, και ο τίτλος δεν άλλαξε κάτοχο.


RAW Women's Championship Match
Becky Lynch (c) vs. Lacey Evans

Καμία δυσκολία δεν βρήκε η Becky Lynch κόντρα στην Lacey Evans, κάνοντας το πρώτο της retain ως πρωταθλήτρια στο Pay-Per-View, μετά από ένα σύντομο Dis-Arm-Her. H Evans δοκίμασε διάφορες τακτικές αλλά φάνηκε πως δεν ήταν έτοιμη για να γίνει πρωταθλήτρια, και πως πρέπει να δουλέψει περισσότερο τα ring skills της εάν θέλει να βρεθεί στην κορυφή της γυναικείας κατηγορίας του Monday Night RAW.


SmackDown Women's Championship Match
Becky Lynch (c) vs. Charlotte Flair

Ενώ η Lynch πανηγύριζε το πρώτο της retain, η Charlotte Flair εκμεταλλεύτηκε την κούραση της πρωταθλήτριας και έκανε την είσοδό της για να την αντιμετωπίσει αμέσως μετά τη νίκη επί της Evans. Η Lacey βρισκόταν εκτός ρινγκ κατά την διάρκεια του αγώνα, έτσι έκανε παρέμβαση για να απασχολήσει την Becky όσο ο διαιτητής ήταν αφοσιωμένος στην Charlotte, και όντως, η "Queen" τα κατάφερε και μετά από ένα δυνατό big boot έκανε το pinfall και στέφθηκε στην καριέρα της για 9η φορά πρωταθλήτρια.


Έπειτα η Evans με την Flair συνέχισαν την επίθεση κατά της Lynch, μέχρι που ακούστηκε η μουσική της Bayley. Η νικήτρια του Women's MITB ήρθε στο ρινγκ για να βοηθήσει την Becky. Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι έχει την ευκαιρία να κάνει cash in στην Charlotte και να βρεθεί στην κορυφή της Women's Division, και τελικά όντως το έκανε. Με ένα δυνατό Elbow Drop η Bayley κατάκτησε το SmackDown Women's Title και ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος.


Roman Reigns vs. Elias

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας η κάμερα μεταφέρθηκε στα παρασκήνια, όπου ο Elias χτύπησε πισώπλατα με την κιθάρα τον Roman Reigns! Έτσι βγήκε ανενόχλητος στο ρινγκ και αφιέρωσε ένα τραγούδι για τον κόσμο που έδωσε παρών στο PPV. Έπειτα πήγε να αποχωρήσει αλλά εμφανίστηκε ο Reigns και ο αγώνας άρχισε... και τελείωσε, καθώς μετά από ένα Spear ο Roman πήρε σύντομη νίκη.


Έπειτα για να καλυφθεί ο χρόνος, εμφανίστηκαν οι Lucha House Party για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ομάδα από τα backstage. Τελικά εμφανίστηκε ο Lars Sullivan που τους κατέστρεψε σαν μανιακός, ενώ έτρεχε αίμα από το κεφάλι του μετά από ένα λάθος χτύπημα του Kalisto.


Universal Championship Match
Seth Rollins (c) vs. AJ Styles

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν οι AJ Styles και Seth Rollins σε έναν από τους ομορφότερους αγώνες της βραδιάς, όπως ακριβώς περιμέναμε άλλωστε. Ο Rollins κατάφερε να κάνει kickout σε ένα Styles Clash, αλλά ο Styles δεν κατάφερε να κάνει kickout σε ένα Stomp του Rollins, έτσι ο Seth παρέμεινε πρωταθλητής. Μετά τον αγώνα είδαμε τους δύο παλαιστές να δίνουν τα χέρια σε μια όμορφη στιγμή με τον AJ να δείχνει το σεβασμό του προς τον Architect !


WWE Championship Match
Kofi Kingston (c) vs. Kevin Owens

Εξίσου όμορφο αγώνα είδαμε στην μάχη του WWE Championship μεταξύ πρωταθλητή και διεκδικητή. Ο Owens μπήκε αποφασισμένος να κερδίσει, και έτσι δοκίμασε το πρώτο Pop-Up Powerbomb με τον Kingston να κάνει kickout. O Kofi απάντησε με Trouble In Paradise με τον Kevin να κάνει και αυτός kickout, τελικά, την τελευταία κουβέντα είπε ο πρωταθλητής περνώντας από δεύτερο Trouble In Paradise τον "ΚΟ" και να τον βγάζει... ΚΟ! Πρώτο retain του Kofi σε PPV.


Men’s Money In The Bank Ladder Match

Στο ανδρικό MITB Ladder Match αγωνίστηκαν οι Finn Balor, Ricochet, Andrade, Drew McIntyre, Ali, Baron Corbin και Randy Orton, εκτός από τον Sami Zayn ο οποίος νωρίτερα στα παρασκήνια φάνηκε πως δέχτηκε επίθεση από τον Braun Strowman. Έτσι η θέση του έμεινε κενή. Στα του αγώνα, είδαμε αρκετό θέαμα με πανέμορφα highlights, μερικά από αυτά ήταν το Powerbomb του Andrade στον Balor επάνω στη σκάλα, όπως και η πτώση του Ricochet επάνω σε μια σκάλα που βρισκόταν εκτός ρινγκ.


Ενώ ο αγώνας κυλούσε με όμορφους ρυθμούς και ήταν απρόβλεπτος, ο Ali κάνει τα πρώτα του βήματα προς το όνειρο, καθώς βρέθηκε μόλις 2 δευτερόλεπτα από το να ξεκρεμάσει την βαλίτσα. Ξαφνικά, ακούστηκε η μουσική του Brock Lesnar και ο κόσμος έπαθε σοκ, ο "Beast Incarnate" μπαίνοντας μέσα στον αγώνα έφερε την καταστροφή ρίχνοντας κάτω μερικές σκάλες στην είσοδό του, αμέσως έριξε τον Ali από την σκάλα, και ανέβηκε αυτός για να την ξεκρεμάσει.


Έτσι, ο Brock Lesnar στέφθηκε Money In The Bank νικητής από το πουθενά, μέσα σε ένα όμορφο αγώνα κάνοντας μια απλή εμφάνιση μερικών δευτερολέπτων. Το βλέμμα του Randy Orton μετά το ματς έλεγε πολλά, όσοι το παρατήρησαν.

Αποτελέσματα Money In The Bank 2019

- Οι Usos κέρδισαν τους Daniel Bryan & Rowan
- Η Bayley κέρδισε το Women's Money In The Bank 2019
- O Rey Mysterio κέρδισε τον Samoa Joe (νέος US Champion)
- O Shane McMahon κέρδισε τον Miz
- O Tony Nese κέρδισε τον Ariya Daivari
- H Becky Lynch κέρδισε την Lacey Evans
- H Charlotte Flair κέρδισε την Becky Lynch (νέα SmackDown Women's Champion)
- H Bayley κέρδισε την Charlotte Flair (νέα SmackDown Women's Champion)
- Ο Roman Reigns κέρδισε τον Elias
- O Seth Rollins κέρδισε τον AJ Styles
- O Kofi Kingston κέρδισε τον Kevin Owens
- Ο Brock Lesnar κέρδισε το Men's Money In The Bank 2019

Δείτε όλο το Pay-Per-View παρακάτω:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη