Πότε πήραν την απόφαση να κερδίσει ο Lesnar;


Η χθεσινή νίκη του Brock Lesnar στο Money In The Bank ήταν κάτι παραπάνω από απροσδόκητη. Κανείς δεν περίμενε να συμμετάσχει ο "Beast Incarnate" σε ένα τέτοιο αγώνα και πόσο μάλλον να κερδίσει. Για την ακρίβεια κανείς δεν περίμενε πως θα επιστρέψει χθες ο Lesnar.

Αρχικά, το WWE είχε στα πλάνα του να δώσει την νίκη στον Drew McIntyre ή στον Ali, ήταν 50/50 μεταξύ τους. Τελικά τα σχέδια άλλαξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η εταιρία ενημέρωσε τους συμμετέχοντες του Men's Money In The Bank Ladder Match ότι ο Brock Lesnar θα εμφανιστεί στο τέλος και θα κερδίσει την βαλίτσα.

Η αντίδραση στα παρασκήνια δεν ήταν καθόλου καλή, διότι οι περισσότεροι (όπως οι Andrade & Balor) που αγωνίστηκαν στο κλείσιμο της βραδιάς, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, και από το πουθενά ήρθε ο Lesnar και τους έκλεψε το όνειρο μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι μόνοι που γνώριζαν για την παρουσία του Lesnar ήταν οι συμμετέχοντες του MITB. Κανείς δεν γνώριζε ότι ο πρώην Universal Champion θα εμφανιστεί, και μάλιστα ήταν καλά κρυμμένος στα backstage μαζί με τον Paul Heyman ώστε να μην τον δουν.








για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη