Kurt Angle: "Το AEW δεν θα φτάσει ποτέ το WWE"


Η γνωστή ιστοσελίδα Wrestling Inc. πρόσφατα επικοινώνησε με τον Kurt Angle, με σκοπό να του πάρουν συνέντευξη. Ο WWE Hall of Famer μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν το All Elite Wrestling και πρόβλεψε το μέλλον του νεοσύστατου promotion.

Ξεκινώντας, ο Kurt Angle τόνισε:

"Θέλω ο κόσμος να μείνει ευχαριστημένος από αυτό. Θα σας το πω τώρα μια φορά, και σας υπόσχομαι πως δεν θα το ξαναπώ για τα επόμενα 5 χρόνια. Ακούστε με, το WWE είναι νούμερο 1, και πάντα θα είναι το νούμερο 1. Δεν υπάρχει τρόπος να ξεπεράσει κανείς το WWE. Δεν θέλω να προκαλέσω το AEW, απλά θέλω να τονίσω την πραγματικότητα. Δεν είναι κακό να είσαι νούμερο 2. Εάν θες να γίνεις νούμερο 1 θα πρέπει να σπαταλήσεις πάρα πάρα πολλά χρήματα".

Ο WWE Hall of Famer, έκλεισε λέγοντας:

"Το AEW είναι μια καλή προσθήκη στον χώρο της πάλης, αλλά όμως σαν 2η εταιρία, πίσω από το WWE. Αν όντως θέλουν να γίνουν νούμερο 1, τότε χρειάζονται να δώσουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, καλωσορίζω το AEW στον χώρο της πάλης για να κάνει ότι πρέπει να κάνει ώστε να γίνει το κορυφαίο. Και πάλι, σας λέω πως το WWE είναι και θα είναι για πάντα η κορυφή. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει σε αυτό το επίπεδο το AEW".

Ο Kurt Angle έχει υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο με το WWE, όπου πλέον θα έχει παρασκηνιακό ρόλο μακριά από τις τηλεοράσεις μας, όπως αρκετοί θρύλοι του WWE.





για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη