WWE Hall of Fame 2019: Break it Down!


To WWE Hall of Fame για το 2019, έλαβε χώρα τα ξημερώματα Κυριακής και όντας επαγγελματίες δημοσιογράφοι, παρακαλώ, καθίσαμε και "αντέξαμε" τις ομιλίες των inductees και σας μεταφέρουμε ότι είδαμε στην μεγάλη αυτή τελετή.

- Πρώτα να κάνουμε λίγο "κουτσομπολιό" και να σας ενημερώσουμε, ότι ο Andrade "Cien" Almas, εκτός από "El Idolo" στο ring, είναι και είδωλο (για τον αντρικό πληθυσμό) εκτός ring, αφού αποκαλύφθηκε στο Red Carpet του Hall of Fame, ότι είναι και επίσημα ζευγάρι με την Charlotte Flair. Πάμε γερά Andrade!

- Η τελετή ξεκίνησε με το γνωστό video package, ωστόσο με ένα μικρό "invasion" από μεριάς D-Generation X, οι οποίοι αποκάλεσαν το βίντεο βαρετό και τον Shawn Michaels (η φωνή του) να λέει ότι ήθελε να δώσει στο βίντεο ένα...ρημάδι attitude.


- Αφού οι Corey Graves και Renee Young, μας καλωσόρισαν στην τελετή, είχαμε το πρώτο Induction. O Jimmy Hart, έκανε την είσοδο του και αφού ευχαρίστησε το κοινό, μίλησε για τον Honky Tonk Man, ο οποίος ήταν και ο Inductee. Ανέφερε πολλά highlights της καριέρας του, όπως το ότι κέρδισε τον Ricky Steamboat και πως ο HTM ήταν τόσο σημαντικός παλαιστής, ώστε το WWE να φέρει τον DPP να οδηγάει το αμάξι για το entrance του Honky. Με αυτά και με αυτά, ο Honky Tonk Man, βγήκε έξω στο γνωστό attire του και μίλησε για το πως ο χαρακτήρας του πέτυχε βασιζόμενος στο γεγονός, ότι δεν ήξερε πως να παίξει πραγματικά την κιθάρα. Ο θρύλος ευχαρίστησε το WWE που του έδειξε την εμπιστοσύνη που χρειαζόταν για να κάνει το επόμενο βήμα και στο τέλος της ομιλίας του τραγούδησε, με προτροπή του Jimmy Hart, το τραγούδι εισόδου του.


- Στην συνέχεια, ήρθε η σειρά της Torrie Wilson να μπει και επίσημα στο Hall of Fame class του 2019. Η Stacy Keibler έκανε την είσοδο της και αφού ευχαρίστησε τους fans για την επανάσταση που έκαναν για τις γυναίκες, μίλησε λίγο για την Torrie και τα χρόνια τους μαζί. Η Torrie πήρε τον λόγο στην συνέχεια, λέγοντας για το πως είχε προβλήματα με bullying στο σχολείο της και με την υγεία της και το WWE, την βοήθησε να είναι ένας δυναμικός και σέξι χαρακτήρας, τον οποίο εκείνη δεν μπορούσε να "υποδυθεί" στην αληθινή της ζωή. Ευχαρίστησε πολλά άτομα, συμπεριλαμβανομένου του Finlay, στον οποίο απέδωσε πολλά credits για το πως δούλεψε με τις γυναίκες παρασκηνιακά, στην Michelle McCool, την οποία αποκάλεσε "σύζυγο της στον δρόμο", πριν την "αναλάβει ο Undertaker" και τέλος τους fans, οι οποίοι την αποδέχτηκαν, παρά τα λίγα wrestling skills της και οι οποίοι, σύμφωνα με αυτή "την ευχαριστούσαν επειδή τους βοήθησε στην περίοδο της puberty τους", κάτι που πολλοί, ανάμεσα στους οποίους και τα μέλη της New Day, χειροκρότησαν γελώντας.

-Στην συνέχεια,είδαμε ένα βίντεο package με τους εισαγόμενους στην πτέρυγα του Hall of Fame Legacy, συμπεριλαμβανομένων των Luna Vachon, "Playboy" Buddy Rose, & Wahoo McDaniel.


- Έπειτα, οι Natalya & Bret Hart έκαναν την είσοδο τους για να μιλήσουν για τους Hart Foundation σε ένα έντονα φορτισμένο κλίμα, με την πρόσφατη απώλεια του Jim "The Anvil" Neidhart. H Natalya μίλησε πρώτη, ευχαριστώντας την μαμά της, για την στήριξη προς το πρόσωπο της και το πρόσωπο του πατέρα της και τόνισε ότι παρ'όλα τα επιτεύγματα του πατέρα της, εκτός του ring, εκείνος ήταν πάντα υπερήφανος για την περίοδο του στο WWE, ως μέλος της Hart Foundation. Στην συνέχεια, ο Bret Hart, μίλησε για το πως θα ήταν στην αρχή ένας cowboy ως wrestling gimmick στο WWE, πριν τον βάλουν εν τέλει ομάδα με τον Neidhart για να γίνουν οι Hart Foundation, τόνισε το πόσο υπέροχος άνθρωπος και αστείος ήταν τόσο ο "Anvil", όσο και ο King Kong Bundy, που έφυγε και αυτός πρόσφατα από την ζωή. Στην συνέχεια, είχαμε την χαζή επίθεση από έναν ανεγκέφαλο φαν, ωστόσο ο Bret σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά τον λόγο του, ευχαριστώντας όλες τις ομάδες που δούλεψαν μαζί τους και το WWE για αυτήν την τεράστια τιμή, σε ένα μεγάλο standing ovation.


- Στην συνέχεια, είχαμε το induction του Brutus "The Barber" Beefcake, με τον Hulk Hogan, να κάνει την είσοδο του σε ένα "όχι και τόσο ενθουσιασμένο" κοινό. Δεν ήταν κακό μαζί του, δεν υπήρξαν αποδοκιμασίες, αλλά δεν υπήρξαν και πολλά χειροκροτήματα κιόλας. Ο "Hulkster" μίλησε για το πως "γεννήθηκε" ο Barber, και πως γνωρίστηκε με τον Brutus. O αγαπημένος μας κουρέας έκανε την είσοδο του στο ring και μίλησε για το πως πείστηκε πως το gimmick αυτό, θα "έβγαζε πολλά χρήματα", ωστόσο τόνισε ότι αρχικά του είχαν προτείνει το όνομα Baron με εκείνον να αρνείται, επειδή το θεωρούσε χαζό όνομα, κάτι που δεν άρεσε και πολύ στον αντίπαλο του Kurt Angle στην Wrestlemania, Baron Corbin. Τέλος, ο Beefcake, πριν ευχαριστήσει το WWE και το κοινό, ανέφερε πως ο Shawn Michaels του χρωστάει ακόμα λεφτά για το σπασμένο παράθυρο στο Barber Shop του.


- Ακολούθησε η παραλαβή του Warrior Award, από την Sue Aitchison. Η γυναίκα του Ultimate Warrior, Dana Warrior, έκανε την είσοδο της και μίλησε για το έργο της Sue, με τον John "Bradshaw" Cena..εχμ..συγγνώμη. Εννοώ τον John Cena, να κάνει την είσοδο του. Πριν πει το οτιδήποτε, το κοινό φώναξε, να αντιμετωπίσει τον Kurt Angle, με τον Cena να απαντάει ότι φέτος θα συμμετέχει ενεργά...στο κοινό ζητωκραυγάζοντας για την Wrestlemania. O Cena μίλησε για το πως η Sue τον βοήθησε να δει διαφορετικά την ζωή, πριν η ίδια η Sue βγει έξω. Η Aitchison μίλησε για το πως λατρεύει την δουλειά της, για τον Connor "The Crusher" και επίσης, έριξε και την "μπηχτή" της προς τον Justin Bieber, ο οποίος τονίζει συνέχεια σε συνεντεύξεις, πως έχει κάνει τις περισσότερες ευχές στο Make-A-Wish, αλλά αυτή η τιμή ανήκει στον Cena.


- Πριν την DX, οι Harlem Heat έκαναν την είσοδο τους για το επίσημο induction τους στο WWE Hall of Fame. O Booker T μίλησε, για το πως ήθελε πάντα να γίνει σαν τον αδερφό του και πως ζούσε το όνειρο του αδερφού του, αφού εκείνος δεν ήξερε τι να κάνει με την ζωή του. Ο Stevie Ray στην συνέχεια, μίλησε για το πως ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Harlem Heat, πρώτα τοπικά στο Texas και μετέπειτα για τις ευκαιρίες που πήραν στο promotion του Eddie Gilbert και στο WCW από τον Ole Anderson.


-Στο τέλος της βραδιάς, είχαμε φυσικά την D-Generation X. Οι Triple H, HBK, Billy Gunn, Road Dogg & X-Pac έκαναν την είσοδο τους σε ένα army truck. Αφού πήραν τον λόγο, ο Triple H ξεκαθάρισε ότι πλέον έχει μια σοβαρή δουλειά στο WWE και δεν μπορούν να υπάρχουν βρισιές και έντονα αστεία όπως κάποτε, με χιουμοριστική διάθεση φυσικά. Γενικά η ομιλία ήταν ευχάριστη, με πολλά γέλια και μπηχτές στο AEW. Ειδικά, όταν ο Billy Gunn ανέφερε ότι δεν μπορεί να απολυθεί ο Triple H είπε πως ο Vince McMahon θα αγοράσει αυτήν την "piss-ant εταιρεία" μόνο και μόνο για να τον ξανά-απολύσει, με τον Shawn Michaels να συμπληρώνει πως ο Billy ήταν "All In". O Road Dogg ευχαρίστησε τον Θεό που του επιτρέπει να είναι νηφάλιος και την γυναίκα του, που τον ανέχτηκε σε δύσκολες στιγμές. Ο X-Pac πίστευε πως δεν θα είναι ζωντανός για να ακούσει το induction του και το ότι είναι εδώ τον ευχαριστεί και ταυτόχρονα τον αγχώνει. Ευχαρίστησε πολλούς, συμπεριλαμβανομένων και των Scott Hall & Kevin Nash. O Billy Gunn ευχαρίστησε τους δικούς του ανθρώπους και έβγαλε έξω ένα toy gun που ωστόσο πέταξε λίγο νερό, με τον Triple H, παρομοιάζοντας το με κάτι άλλο, να του λέει πως αυτό είναι φυσιολογικό για την ηλικία τους.


Ο HBK αστειευόμενος είπε ότι δεν έχει τους δικούς του εδώ, γιατί ντρέπονται για την D-Generation X. O Triple H ευχαρίστησε τον Vince, την Linda, τα παιδιά του, την Stephanie και τους γονείς του, λέγοντας πως τα περισσότερα "dick jokes" για αυτούς τα έχει γράψει η μητέρα του. Συγκινητικό ήταν το κλίμα και για την Chyna με το κοινό να φωνάζει "Thank you Chyna" & "She Deserves It" με τους X-Pac & Triple H να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Τέλος, ο Michaels είπε πως θα πρέπει να απολογηθούν για ότι "έκαναν σε ένα νεαρό κοινό, αφού διέφθειραν γενιές και γενιές. Το γνωστό σε όλους μας, DX Podium εμφανίστηκε, ο κάθε ένας από την DX είπαν τις κλασσικές τους ατάκες και κάπως έτσι, με μια όμορφη νότα, έκλεισε η τελετή.




για το Ringside House,
Γιώργος Ναστούλης
Νεότερη Παλαιότερη