RAW 22/04/2019: Η μάχη των γιγάντων!


Μετά από μια μεγάλη μάχη σε ένα Triple Threat Match ο AJ Styles κατάφερε να επικρατήσει των Samoa Joe και Rey Mysterio, ενώ αντιμετώπισε νικηφόρα τον Baron Corbin στο τέλος της βραδιάς για να κερδίσει την θέση του Number #1 Contender για το Universal Championship του Seth Rollins. Ακολουθεί το ρεπορτάζ (εικόνες από WWE.com).


Στην έναρξη του επεισοδίου ο Triple H με τον Seth Rollins βρισκόντουσαν στο ρινγκ για να μιλήσουν στον κόσμο. Οι δυο τους δεν πρόλαβαν να πουν πολλά καθώς ακολούθησε ένα κύμα με εισόδους με τον κάθε παλαιστή να ζητάει title shot στο MITB κόντρα στον "Architect". Έτσι, ο Hunter ανακοίνωσε δύο Triple Threat Matches με τους νικητές να αγωνίζονται στο main event της βραδιάς.


Ωστόσο, ο AJ Styles κέρδισε τους Rey Mysterio και Samoa Joe για να πάρει την πρώτη θέση!

Πρώτη νίκη με το "κόκκινο" !

Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς η Naomi επικράτησε της Billie Kay σε ένα σύντομο αγώνα, η νίκη ήρθε με roll-up. Αυτή η νίκη της Naomi κάνει σαφέστατο το γεγονός πως είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τις WWE Women's Tag Team Champions!


Έχει γίνει πιο μισητός από ποτέ...

Ο Baron Corbin κέρδισε στο πρώτο Triple Threat Match τους The Miz και Drew McIntyre, την στιγμή που ο McIntyre εκτέλεσε το claymore kick στον Miz, τότε ο Corbin πέταξε τον Drew έξω από το ρινγκ για να κάνει αυτός το pinfall και να πάρει την νίκη. Έτσι ανακοινώθηκε το main event ανάμεσα σε Corbin & Styles.


Συνεχίζει το ίδιο βιολί!

Έπειτα στο σόου είδαμε ένα ακόμη heel promo από τον Sami Zayn εκφράζοντας την απογοήτευσή του από τον κόσμο, και λέγοντας πως θέλει να γυρίσει ξανά πίσω στην Νορβηγία, την Ισλανδία, και τα όμορφα μέρη που είχε επισκεφθεί όσο καιρό ήταν εκτός.


Πρώτη σόλο νίκη μετά από καιρό!

Ο Cesaro έκανε την είσοδο του και αντιμετώπισε τον Cedric Alexander σε ένα όμορφο αγώνα. Ο Alexander ήταν πολύ κοντά στο να πάρει το αποτέλεσμα αλλά ο Ελβετός τελευταία στιγμή χτύπησε τον αντίπαλό του με uppercut για να πάρει την πρώτη του νίκη σε solo καριέρα μετά από περίπου 2 χρόνια.


Αλλαγή ονομασίας και ακόμη μια νίκη...

Οι War Raiders όπως τους είχαμε συνηθίσει από το NXT, αυτή την εβδομάδα προχώρησαν σε οριστική αλλαγή ονόματος σε Viking Raiders και μάλιστα επιτέθηκαν στους Lucha House Party προτού ξεκινήσει ο αγώνας τους.

Επίσης, σε ένα ακόμη σύντομο αγώνα η Becky Lynch νίκησε την Alicia Fox και δήλωσε έτοιμη για τον αγώνα με την Lacey Evans στο Money In The Bank!


Σαν να λέμε Rick Rude!

Ο Bobby Roode ανανεωμένος και με νέο όνομα, Robert Roode, κέρδισε τον Ricochet σε ένα όμορφο αγώνα και δήλωσε έτοιμος για το επόμενο βήμα. Η νίκη ήρθε χάρις το glorious ddt.


Κοιτάζει τίτλο...

Στο κλείσιμο του κόκκινου σόου, ο Styles κέρδισε τον Corbin με ένα δυνατό phenomenal forearm για να πάρει την νούμερο #1 θέση ως υποψήφιος αντίπαλος του Seth Rollins για το Universal Championship στο επερχόμενο Money In The Bank στις 19 Μαΐου.


Το σόου έκλεισε με τον Seth Rollins να δίνει το χέρι του στον AJ Styles για την σημαντική νίκη που πέτυχε.


Αποτελέσματα RAW 22/04/2019:

- Ο AJ Styles κέρδισε τους Rey Mysterio & Samoa Joe
- H Naomi νίκησε την Billie Kay
- O Baron Corbin επικράτησε των The Miz & Drew McIntyre
- O Cesaro κέρδισε τον Cedric Alexander
- Η Becky Lynch νίκησε την Alicia Fox
- Ο Robert Roode κέρδισε τον Ricochet
- O AJ Styles επικράτησε του Baron Corbin

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη