RAW 08/04/2019: THE PHENOM... IS BACK!


Το πρώτο επεισόδιο του RAW μετά την WrestleMania ολοκληρώθηκε και μάλιστα είχε αρκετές εκπλήξεις που ξετρέλαναν το WWE Universe, μια από αυτές ήταν η μεγάλη επιστροφή του Undertaker, που μας έκανε να νιώσουμε παιδάκια ξανά!

Το επεισόδιο του RAW άνοιξε με τον πρωταθλητή Seth Rollins! Ο Rollins γνώρισε την αποθέωση του κόσμου στην είσοδό του και βγήκε στο ρινγκ για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξη. Στην συνέχεια ο Kofi Kingston μαζί με τους Xavier Woods & Big E σταμάτησαν τον Universal Champion και ήρθαν στο ρινγκ για να πανηγυρίσουν την νίκη τους όλοι μαζί. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ένα "Champion vs. Champion Match" με τον νικητή να κερδίζει και τους δύο τίτλους.


Retain και συνεχίζουν!

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς οι Curt Hawkins & Zack Ryder αντιμετώπισαν τους Revival σε ένα επαναληπτικό αγώνα της WrestleMania. Μάλιστα, είχε την ίδια κατάληξη, καθώς την νίκη έδωσε ξανά ο Hawkins με roll-up.


Το "φρικιό" ξύπνησε!

Στη συνέχεια ο Baron Corbin ήρθε στην αρένα μέσα σε αποδοκιμασίες από τον κόσμο, για να χλευάσει ξανά τον Kurt Angle. Ο Angle προφανώς και εμφανίστηκε και τον πέρασε μέσα από ένα δυνατό angle slam. Στη συνέχεια καθώς ο WWE Hall of Famer πανηγύριζε το τελευταίο αντίο του, ο Lars Sullivan έκανε το ντεμπούτο του και επιτέθηκε στον Kurt Angle αφήνοντάς τον ξερό στο κανναβάτσο.


Επιστροφή στην δράση!

Η Alexa Bliss επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από καιρό, και αντιμετώπισε την Bayley σε ένα αγώνα-τεστ για την ίδια, καθώς είχε αρκετές εβδομάδες να αγωνιστεί. Η Bliss δεν δυσκολεύτηκε και πήρε την νίκη μετά από ένα δυνατό DDT.


Κοιτάζει τίτλο...

Την είσοδο της έκανε η Becky Lynch στο χθεσινό επεισόδιο όπου γνώρισε την μεγάλη αποθέωση από τον κόσμο. Η πρωταθλήτρια μίλησε στο WWE Universe για την νίκη της απέναντι στις Ronda Rousey & Charlotte Flair, και έπειτα πήγε να αποχωρήσει από το ρινγκ. Αποχωρώντας από την αρένα μπροστά της εμφανίστηκε η Lacey Evans η οποία επιχείρησε να της επιτεθεί, αλλά τελικά... τις έφαγε και απομακρύνθηκε από την πλάγια πύλη του σταδίου.


Βρήκαν αντιπάλους!

Οι Aleistar Black & Ricochet εδώ και αρκετό καιρό αγωνίζονται στο main roster και εμφανίζονται στα δύο εβδομαδιαία επεισόδια, όπου αντιμετωπίζουν διάφορες ομάδες. Αυτή την εβδομάδα πέρασαν νικηφόρα απέναντι στους πρώην πρωταθλητές Bobby Roode & Chad Gable, μάλιστα μετά τον αγώνα ακολούθησε ένα heel turn (;) από τους Gable & Roode όπου πιθανότατα θα τους οδηγήσει σε αντιπαλότητα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


Χαριστική βολή...

Ο Bobby Lashley μετά την ήττα του στην WrestleMania δεν είχε καμία απολύτως όρεξη να αγωνιστεί απέναντι στον... αδιάφορο (πλέον) Dean Ambrose. Έτσι πήρε το μικρόφωνο και του ανέφερε το όνομα της κοπέλας του, Renee Young. Αυτό εξόργισε τον Ambrose και οι δυο τους οδηγήθηκαν σε fight έξω από το ρινγκ κοντά στο τραπέζι των σχολιαστών, όπου και ο Lashley πέρασε τον Ambrose μέσα από το table για να τελειώσει εκεί το segment.


Επιτέλους μας θυμήθηκε!

Ο Sami Zayn έκανε την επιστροφή του μετά από αρκετό καιρό στο RAW, και ζήτησε ένα άτομο από τα backstage να έρθει να αγωνιστεί. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο πρωταθλητής Finn Balor όπου και μάλιστα έβαλε τον τίτλο του on the line απέναντι στον Zayn. Νικητής ήταν ο Balor με coup de grace, ενώ μετά τον αγώνα ακολούθησε ένα promo από τον Sami Zayn δηλώνοντας φανερά αδικημένος βάζοντάς τα με το WWE Universe και τους διοικούντες της εταιρίας.


Η μεγάλη επιστροφή του "νεκρού"...

Πρώτος στο ρινγκ εμφανίστηκε ο Elias όπου έκανε ένα promo μιλώντας για τον John Cena πετώντας διάφορες ατάκες στο στυλ του ραπ. Έπειτα ανέφερε πως αν τον διακόψει κανείς τότε θα έχει άσχημους μπελάδες και ξαφνικά ακούστηκαν οι καμπάνες! Ο κόσμος ξετρελαμένος σηκώθηκε από τα καθίσματα του σταδίου για να δει την είσοδο του DeadMan! Ο Undertaker κατέβηκε στο ρινγκ και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Elias.


Ο Elias επιχείρησε να φύγει από το ρινγκ αλλά αμέσως έτρεξε κατά πάνω στον Undertaker για να του επιτεθεί, ο 'Taker ήταν αφοσιωμένος στον Elias και του έριξε ένα big boot, έπειτα ακολούθησε το chokeslam, και αμέσως μετά τον πέρασε από ένα tombstone piledriver με τον κόσμο να μετράει σε ρόλο διαιτητή (μιας και δεν ήταν αγώνας) "1..2..3..". Η καλύτερη στιγμή της βραδιάς που μας έκανε να νιώσουμε τα παιδικά μας χρόνια!


Η συνεργασία των πρωταθλητών!

Ενώ ο αγώνας ξεκίνησε με τους Kofi Kingston και Seth Rollins να παλεύουν one on one, αυτό κατέληξε σε tag team match. Συγκεκριμένα εμφανίστηκαν οι Bar και επιτέθηκαν με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει με DQ. Αμέσως μετά οδηγηθήκαμε σε ένα ομαδικό αγώνα όπου φυσικά και νικητές ήταν οι Kingston & Rollins, με τον πρώτο να περνάει από trouble in paradise τον Cesaro, ενώ ο Rollins σκόραρε το τελικό pinfall μετά από curb stomp. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε handshake από τους δύο πρωταθλητές με τον κόσμο να τους αποθεώνει.


Αποτελέσματα RAW 08/04/2019:

- Οι Curt Hawkins & Zack Ryder νίκησαν τους Revival
- Η Alexa Bliss επικράτησε της Bayley
- Οι Aleister Black & Ricochet κέρδισαν τους Bobby Roode & Chad Gable
- Ο Finn Balor νίκησε τον Sami Zayn
- Οι Seth Rollins & Kofi Kingston κέρδισαν τους The Bar


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη