Νέα για τα συμβόλαια των Luke Harper & Sasha Banks


Στο WWE υπάρχουν ορισμένοι superstars που έχουν μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμών. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις σαν του Luke Harper και της Sasha Banks, οι οποίοι δεν δείχνουν ικανοποιημένοι με την θητεία τους στην εταιρία του Κονέκτικατ και ζήτησαν την αποδέσμευσή τους.

Ξεκινώντας από την Sasha Banks, η εταιρία δεν θέλει να λύσει το συμβόλαιο με την "Legit Boss", και το κακό για αυτή είναι πως την περασμένη χρονιά υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το WWE, οπότε θα πρέπει να περιμένει στην άκρη μέχρι να τελειώσει.

Επίσης, σχετικά με το συμβόλαιο της Sasha, η εταιρία έχει το δικαίωμα να της «παγώσει» το συμβόλαιο και να την κρατήσει ακόμα περισσότερο διάστημα στο WWE ακόμη και αν η ίδια δεν δέχεται να εμφανιστεί στα εβδομαδιαία επεισόδια.

Και τώρα περνάμε στην περίπτωση του Luke Harper. O Harper είχε ζητήσει την αποδέσμευσή του από την εταιρία, αλλά το WWE όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά του πρόσθεσε και 6 επιπλέον μήνες (λόγω του τραυματισμού που είχε). Το συμβόλαιο έληγε τον Νοέμβριο, αλλά φαίνεται πως μετά την παρέμβαση του WWE θα είναι ελεύθερος να αποχωρήσει μετά την WrestleMania 36.

Σκοπός της εταιρίας είναι να αποτρέψει κάθε παλαιστή να υπογράψει με το All Elite Wrestling.







για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη