Πιθανοί παλαιστές οι οποίοι θα συμμετέχουν στην Wrestlemania 35.


Το WWE αποτελείται από παλαιστές οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν δυνατά και ποιοτικά ματς στην Wrestlemania. Συγκεκριμένα, φέτος θα χρειαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, καθώς μέχρι στιγμής, δεν έχει δημιουργηθεί μια κάρτα αγώνων επιπέδου Wrestlemania.

Ακούγεται ό,τι στην Wrestlemania, θα συμμετέχουν οι Kevin Owens,Sami Zayn, Kurt Angle, John Cena και Batista.Ο Kevin Owens όπως έχει ανακοινώσει, θα επιστρέψει μέσα στον Μάρτιο. Ο Sami Zayn δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει, αλλά το WWE πιέζει την κατάσταση για γρήγορη επιστροφή του. Σχετικά με τον Cena, δεν γνωρίζουμε τι είδους σενάριο ή αγώνα θα του προγραμματίσουν, καθώς έχει γυρίσματα ταινίας μέχρι την Πρωταπριλιά.

Όσον αφορά τον Batista, η κατάσταση είναι περίπλοκη, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με το WWE, όσο και με το AEW και δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα συμμετέχει στην Wrestlemania 35.

Αυτά είναι μερικά πιθανά ονόματα τα οποία θα συμμετέχουν στην φετινή Wrestlemania.Ωστόσο, το WWE είναι απρόβλεπτο και ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να εμφανιστεί στην Wrestlemania!




Για το Ringside House, 
Σταύρος Ντάντος 

Νεότερη Παλαιότερη