RAW 11/02/2019: Η Charlotte Flair πάει WrestleMania!


Παρά την συγνώμη της Becky Lynch στην οικογένεια McMahons, η νικήτρια του Royal Rumble δέχτηκε νέα τιμωρία όπου την αφήνει για 60 ημέρες εκτός WWE. Την θέση της στο main event της WrestleMania 35 εναντίον της Ronda Rousey πήρε η Charlotte Flair. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.

Στην έναρξη του επεισοδίου οι Authority (Triple H & Stephanie McMahon) ήρθαν στο ρινγκ για να μιλήσουν με την Becky Lynch. Ο Triple H ανέφερε πως η Lynch επισκέφθηκε τους γιατρούς για το πόδι της και πήρε το πράσινο φως για να αγωνιστεί στη WrestleMania απέναντι στην Ronda Rousey για το RAW Women's Championship. Επίσης η Stephanie και ο "Hunter" απολογήθηκαν στην Becky, αλλά ζήτησαν και από την Becky να τους απολογηθεί για τις πράξεις της την περασμένη εβδομάδα.

Η Lynch όμως ξεκαθάρισε πως δεν εμπιστεύεται κανέναν μέσα στην εταιρία και δεν πρόκειται να απολογηθεί, διότι η οικογένεια McMahons έχει "θάψει" πολλούς ανθρώπους που προσπάθησαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Έτσι, ο HHH έδωσε περιθώριο στην Lynch μέχρι το τέλος της βραδιάς να βγει στο ρινγκ και να απολογηθεί.


Sasha Banks & Bayley vs. Nia Jax & Tamina vs. Liv Morgan & Sarah Logan

Στα πλαίσια του WWE Women's Tag Team Championship του Elimination Chamber, η Nia Jax μαζί με την Tamina έκαναν μία επίδειξη δύναμης για όσα θα ακολουθήσουν στο Pay-Per-View της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα κέρδισαν τον αγώνα όταν η Jax πέρασε μέσα από το Samoan Drop την Bayley για να "σκοράρει" το τελικό pinfall.


Καυγάς μεταξύ Elias & Lucha House Party

Ο Elias πλέον με ρόλο heel βγήκε στην αρένα για να αφιερώσει ένα ακόμη τραγούδι, αλλά αυτή την εβδομάδα οι Lucha House Party ήταν αυτοί που του χάλασαν τα σχέδια. Για την ιστορία ο Elias τραγούδησε ένα τραγούδι στο κοινό και έτσι ο Kalisto τον προκάλεσε να πάρει την κιθάρα του για να αφιερώσει αυτός το δικό του κομμάτι. Ο μασκοφόρος παλαιστής δεν κατάφερε να ολοκληρώσει καθώς ο Elias τον χτύπησε με την κιθάρα στη πλάτη και έτρεξε μακριά από το ρινγκ.


Braun Strowman, Finn Bálor & Kurt Angle vs. Drew McIntyre, Baron Corbin & Bobby Lashley

Ο αγώνας είχε έντονους ρυθμούς και ο Finn Balor με τον Braun Strowman είχαν τον έλεγχο και την νίκη στα χέρια τους. Τα σχέδια όμως χάλασαν όταν ο Lashley πέρασε από Face First τον Balor και ο διαιτητής έκανε 3 χτυπήματα ενώ στα 2 ο Finn Balor είχε ακουμπήσει το πόδι του στα σχοινιά. Παρ' όλα αυτά ο διαιτητής δεν είναι το rope break και αναγκάστηκε να έρθει ένας άλλος διαιτητής για να του το επιβεβαιώσει. Ο αγώνας συνεχίστηκε και νικητές ήταν οι babyfaces όταν ο Strowman χτύπησε με Running Powerslam τον Intercontinental Champion, και στη συνέχεια ο Finn Balor τον πέρασε από το Coup De Grace για το τελικό pinfall.


Ruby Riott vs. Nikki Cross

Την πρώτη της ήττα σε singles επίπεδο στο main roster γνώρισε αυτή την εβδομάδα η Nikki Cross, από την Ruby Riott των Riott Squad. Η νίκη ήταν σχετικά σύντομη και ήρθε μετά το Riott Kick της Ruby. Ίσως την βοηθήσει αυτή η νίκη για την συνέχεια καθώς φαίνεται πως μετά την WrestleMania θα κινηθεί για τον τίτλο.


Ο Seth Rollins μιλάει με τον Paul Heyman

Ο Seth Rollins βγήκε πρώτος στην αρένα για να μιλήσει για τα έξι F5's που δέχτηκε από τον Brock Lesnar τονίζοντας πως θα συνέχιζε και θα συνεχίσει να παραμένει όρθιος μέχρι να τον βάλει κάτω. Ο Paul Heyman τον διέκοψε σχετικά σύντομα, από την σκηνή εισόδου, και του απάντησε με ένα ερώτημα λέγοντας αν μπορεί να νικήσει τον Universal Champion ο οποίος δεν βρισκόταν στο RAW. Ο Rollins του απάντησε πως δεν τον ενδιαφέρει τίποτα, για το τι μπορεί να ακολουθήσει στην μεταξύ τους αντιπαλότητα, διότι θα πουλήσει την ψυχή του στον Σατανά και θα θυσιαστεί για να φύγει ο Lesnar από την WrestleMania χωρίς το Universal Title. "That is not a prediction, that is a spoiler!".


Dean Ambrose vs. EC3

Μετά την ήττα του Dean Ambrose την περασμένη εβδομάδα, το WWE αποφάσισε να τους βάλει σε δεύτερο αγώνα σαν επαναληπτικό μήπως ο Ambrose καταφέρει να πάρει το αίμα του πίσω από την ήττα που δέχτηκε την προηγούμενη Δευτέρα. Και όντως, ο Ambrose κατάφερε να κερδίσει τον EC3 με τον ίδιο τρόπο που ηττήθηκε πριν 7 μέρες, roll-up.


RAW Tag Team Championship Match
Bobby Roode & Chad Gable vs. The Revival

Αν θυμάστε καλά την περασμένη εβδομάδα οι Revival κέρδισαν ένα αγώνα για να γίνουν νούμερο #1 διεκδικητές για τους τίτλους RAW Tag Team των Chad Gable & Bobby Roode. Τελικά, αυτή την εβδομάδα οι Dawson & Wilder πήραν τον αγώνα τίτλου και κατάφεραν με δίκαιο και καθαρό τρόπο να κερδίσουν τους πρωταθλητές και να πάρουν τους τίτλους. Η νίκη ήρθε μετά από το Shatter Machine στον Gable! Νέοι πρωταθλητές οι Revival!


Η Charlotte Flair παίρνει την θέση της Becky Lynch στη WrestleMania

Στο main event του κόκκινου σόου ο Triple H και η Stephanie ήρθαν στο ρινγκ μαζί με την Becky Lynch για να ακούσουν την απολογία της, για τις πράξεις της Becky τις τελευταίες εβδομάδες. Τελικά, η Lynch απολογήθηκε και οι Authority πήραν πίσω την τιμωρία που είχαν για την διεκδικήτρια του RAW Women's Title. Καθώς όμως ο "Hunter" μαζί με την Steph έφευγαν από το ρινγκ, ο Vince McMahon τους σταμάτησε καθώς είχε μια σημαντική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ο Chairman του WWE δεν δέχτηκε την απολογία της Becky Lynch και την τιμώρησε από το WWE για 60 ημέρες, το οποίο σημαίνει πως η τιμωρία της τελειώνει στο πρώτο RAW αμέσως μετά την WrestleMania 35. Έτσι, την θέση της στο main event του "Grandest Stage of Them All" πήρε η Charlotte Flair.


Αποτελέσματα RAW 11/01/2019:

- Οι Nia Jax & Tamina νίκησαν τις The Boss ‘N’ Hug Connection, Liv Morgan & Sarah Logan

- Οι Braun Strowman, Finn Bálor & Kurt Angle κέρδισαν τους Bobby Lashley, Drew McIntyre & Baron Corbin

- Η Ruby Riott επικράτησε της Nikki Cross

- Ο Dean Ambrose νίκησε τον EC3

- Οι Revival κέρδισαν τους Bobby Roode & Chad Gable


Δείτε το επεισόδιο κάνοντας "κλικ" εδώ:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη