Elimination Chamber 2019: Κοντά στο θαύμα αλλά...


Το Elimation Chamber 2019 ολοκληρώθηκε και το ringsidehouse.com ήταν μαζί σας όλη την βραδιά για να καλύψει live όλα όσα συνέβησαν στο Χιούστον του Τέξας. Ακολουθεί η χθεσινοβραδινή ζωντανή ροή με τα αποτελέσματα του Pay-Per-View λεπτό προς λεπτό από τον Αποστόλη Μάρη.


Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το PPV παρακάτω:




05:20 -    Αυτό ήταν το Elimation Chamber. Ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν μαζί μας όλο το βράδυ για την κάλυψη του Pay-Per-View. Από εμάς καλή συνέχεια!


05:17 -    Στο ρινγκ μόνος του έμεινε ο Kofi Kingston ο οποίος χειροκροτήθηκε από τον κόσμο για την τρομερή εμφάνιση που έκανε στο Elimination Chamber.


05:13 -    Μετά από μια πραγματικά εκπληκτική μάχη, ο Daniel Bryan κατάφερε να επικρατήσει του Kofi Kingston μετά από Running Knee και να παραμείνει WWE Champion. Σπουδαίος αγώνας, πολύ κοντά στο όνειρο έφτασε ο Kingston, παρ' όλα αυτά ο Bryan είναι ακάθεκτος. Ο Rowan αμέσως μετά τον αγώνα ήρθε στο ρινγκ να μαζέψει τον Bryan και να αποχωρήσουν από την αρένα μαζί.

05:02 -    Ο Kofi Kingston με ένα τρομερό Trouble In Paradise απέκλεισε τον Randy Orton.

05:00 -    Ο Randy Orton με ένα υπέροχο RKO απέκλεισε τον AJ Styles.

04:57 -    Τέταρτος και τελευταίος από τον θάλαμο βγήκε ο Randy Orton!

04:55 -    Ο Jeff Hardy χτύπησε με Swanton Bomb τον AJ Styles από την κορυφή του θαλάμου επάνω στο κόρνερ του ρινγκ, στη συνέχεια ο Daniel Bryan πέρασε από Running Knee τον Jeff Hardy για να τον αποκλείσει.

04:52 -    Τρίτος από τον θάλαμο βγήκε ο Jeff Hardy!

04:51 -    O AJ Styles με Phenomenal Forearm απέκλεισε τον Samoa Joe.

04:47 -    Δεύτερος από τον θάλαμο βγήκε ο AJ Styles!

04:42 -    Πρώτος από τον θάλαμο βγήκε ο Kofi Kingston!

04:37 -    Πρώτοι ξεκίνησαν οι Daniel Bryan και Samoa Joe. Ο Bryan προτού μπει στο ρινγκ έκανε και ένα promo, ενώ οι διαιτητές απομάκρυναν από την αρένα τον Rowan.

04:37 -    Πρώτοι ξεκίνησαν οι Daniel Bryan και Samoa Joe. Ο Bryan προτού μπει στο ρινγκ έκανε και ένα promo, ενώ οι διαιτητές απομάκρυναν από την αρένα τον Rowan.

04:25 -    Ώρα για το Elimation Chamber Match! Το τεράστιο κελί αρχίζει να κατεβαίνει στο ρινγκ...



04:17 -    Ενώ ο Braun Strowman είχε τον έλεγχο του αγώνα, η γνωστή τριάδα ξαναχτύπησε. Αναφερόμαστε στους Drew McIntyre και Bobby Lashley οι οποίοι επιτέθηκαν στον "Monster Among Men" και μάλιστα τον πέρασαν με Triple Powerbomb μέσα από 2 τραπέζια.


04:02 -    Περνάμε στο No Disqualification Match μεταξύ του Braun Strowman και του Baron Corbin. Οι δύο superstars έχουν κάνει την είσοδό τους και είναι έτοιμοι για την έναρξη του ματς.


03:54 -    Και ο αγώνας μόλις τελείωσε χάρις  το χαρακτηριστικό submission της Ronda Rousey, το Armbar. Παρέμεινε πρωταθλήτρια η Rousey και πλέον κοιτάζει το επόμενό της βήμα που είναι η WrestleMania! Βέβαια από τις εξέδρες εμφανίστηκε η Becky Lynch έχοντας 2 πατερίτσες. Η Lynch μπήκε στο ρινγκ με ύπουλο τρόπο και επιτέθηκε και στην Ronda και στην Charlotte. Αργότερα ήρθαν οι security να την μαζέψουν διότι είναι τιμωρημένη.



03:52 -    Και ο αγώνας για το RAW Women's Title μόλις ξεκίνησε υπό το βλέμμα της Charlotte έξω από το ρινγκ.

03:48 -    Η Charlotte Flair βγήκε στην αρένα για να μιλήσει για την ανακοίνωση του Vince McMahon την περασμένη εβδομάδα. Η "Queen" ανέφερε πως αυτή θα πάει στην WrestleMania, και η Becky Lynch θα μείνει εκτός διότι έχει τιμωρηθεί για 60 ημέρες, ενώ απόψε θα παρακολουθήσει τον αγώνα για το RAW Women's Title από το τραπέζι των σχολιαστών.


03:40 -    Ο Lio Rush παίρνει την ευθύνη πάνω του να μπει μέσα στον αγώνα, το γεγονός αυτό εκνεύρισε τον Bobby Lashley και με το δίκιο του θα λέγαμε. Καθώς στην συνέχεια ο Balor εκμεταλλεύτηκε τον Rush και με ένα υπέροχο Coup De Grace στον Rush κέρδισε το Intercontinental Championship. Φανερά εκνευρισμένος ο Lashley αφήνει "αναίσθητο" στο ρινγκ τον Rush! Απ' ότι φαίνεται οι επαφές τους έσπασαν.



03:33 -    Δύσκολα τα πράγματα για τον Finn Balor καθώς ο Lashley με δυνατά χτυπήματα ελέγχει τον αγώνα. Ενώ από την άλλη, ο Lio Rush κάνει όλη την "βρώμικη" δουλειά παίζοντας περίεργα mind games με τον Balor!

03:30 -    Ακολούθησε η είσοδος των Lio Rush & Bobby Lashley για να αντιμετωπίσουν τον Finn Balor σε ένα Handicap Match για το Intercontinental Championship.


03:18 -    Ο Shane McMahon πέρασε μέσα από το announce table τον Jey Uso μετά από πτώση από το τρίτο σχοινί, στη συνέχεια ο The Miz πέρασε από Skull Crushing Finale τον Jimmy Uso προσπαθώντας να κλέψει την νίκη, αλλά ο Jimmy όχι μόνο έκανε kickout στο 2 αλλά του το γύρισε σε roll-up! Νέοι SmackDown Tag Team Champions τα δίδυμα αδέρφια, The Usos!



03:13 -    Ακολούθησε 1 υπέροχο Coast To Coast στον Jimmy Uso από τον Shane McMahon! Προσπάθησε να χτυπήσει και τον Jey Uso αλλά τελικά εκείνη την στιγμή ο Jey τον χτύπησε με Superkick και στην συνέχεια Splash για να ακολουθήσει το pinfall, τελικά ο McMahon έκανε το kickout στο 2. 

03:00 -    Ώρα για SmackDown Tag Team δράση. Ο Miz βγαίνει πρώτος στην σκηνή εισόδου και ανακοινώνει πως περιμένει νέο παιδί μαζί με την γυναίκα του, Maryse, η οποία βρισκόταν δίπλα του. Έπειτα ακολούθησε και η είσοδος του Shane O' Mac!


02:50 -    Η Sonya Deville χτυπάει καταλάθος με Spear την Mandy Rose, η Sasha Banks έρχεται από πίσω της και με submission υποτάσσει την Sonya για να φέρει την νίκη. Έτσι, οι Boss 'N' Hug είναι οι πρώτες WWE Women's Tag Team Champions στην ιστορία.



02:43 -    Ο τέταρτος αποκλεισμός ανήκει στην ομάδα της Tamina και της Nia Jax, συγκεκριμένα η Jax προσπάθησε να κάνει spear στην Sonya αλλά αυτή το απέφυγε. Έτσι, η ομάδα των The Boss 'N' Hug, Mandy Rose & Sonya Deville εκμεταλλεύτηκαν μόνη της την Tamina και την απέκλεισαν κάνοντας όλες pinfall πάνω της.

02:40 -    Ο τρίτος αποκλεισμός ήρθε με τις Riott Squad να λένε αντίο αφού πρώτα η Tamina τις πέρασε από διπλό Splash!

02:35 -    Ο δεύτερος στην σειρά αποκλεισμός έρχεται με τις IIconics να λένε "αντίο" στον αγώνα μετά το διπλό Samoan Drop που δέχτηκαν από τις Jax & Tamina.

02:33 -    Τέταρτη και τελευταία ομάδα που βγήκε από τον θάλαμο είναι η ομάδα της Tamina & Nia Jax! Ο αγώνας αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.

02:32 -    Οι IIconics απέκλεισαν με διπλό roll-up την ομάδα των Naomi & Carmella με την πρώτη να δέχεται το τελικό pinfall. Πρώτος αποκλεισμός από τον θάλαμο!

02:28 -    Η τρίτη ομάδα που βγήκε από τον θάλαμο είναι η ομάδα των Carmella & Naomi!

02:23 -    Η δεύτερη ομάδα που βγήκε από τον θάλαμο είναι η ομάδα των IIconics!

02:19 -    Η πρώτη ομάδα που βγήκε από τον θάλαμο είναι η ομάδα των Riott Squad!

02:12 -    Οι δύο πρώτες ομάδες που ξεκίνησαν είναι η Bayley με την Sasha Banks αντιμετωπίζοντας τις Sonya Deville & Mandy Rose!

02:12 -    Οι δύο πρώτες ομάδες που ξεκίνησαν είναι η Bayley με την Sasha Banks αντιμετωπίζοντας τις Sonya Deville & Mandy Rose!


02:05 -    MAINSHOW TIME! Μόλις ξεκίνησε το MainShow και ο πρώτος αγώνας της βραδιάς είναι για τους WWE Women's Tag Team τίτλους. Το τεράστιο κελί έχει κατέβει στο ρινγκ και ο αγώνας ξεκινά σύντομα...


01:54 -   Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Χιούστον είναι η πόλη του Mark Henry! Έτσι ο WWE Hall of Famer έκανε την επιστροφή του για να τον αποθεώσει ο κόσμος. Για την ιστορία, έδωσε μία μικρή συνέντευξη δίνοντας τις προβλέψεις του για το αποψινό Pay-Per-View. Φύγαμε για το MainShow με το Elimination Chamber να κατεβαίνει στο ρινγκ...




01:54 -    Περίπου 8 λεπτά έχουν απομείνει για την έναρξη του MainShow. Ο Kevin Owens εμφανίστηκε στις οθόνες μας αλλά με έναν ξεχωριστό τρόπο όπου... έτρωγε πίτσα! Τέλος πάντων, ο "KO" μας ανακοίνωσε πως σύντομα θα επιστρέψει στο WWE.



01:50 -    Cruiserweight Championship: Με submission o Tozawa προσπάθησε να υποτάξει τον Murphy, αλλά ο πρωταθλητής γύρισε την κίνηση και τον χτύπησε με τον χαρακτηριστικό του finisher για το τελικό pinfall. Παραμένει Cruiserweight Champion ο Murphy!



01:47 -    Cruiserweight Championship: Υπέροχο Clothesline από το Tozawa το οποίο συνοδεύτηκε μαζί με ένα German Suplex, kickout στο 2 για τον Murphy!


01:45 -    Cruiserweight Championship: Με πολλές κλοτσιές ο Tozawa προσπαθεί να κουράσει τον πρωταθλητή Murphy. Επίσης ο Akira έφτασε πολύ κοντά όταν ο Murphy πήγε να τον ρίξει με powerbomb από το τρίτο σχοινί, ο Tozawa έκανε το counter!

01:35 -    KICKOFF MATCH - Cruiserweight Championship: Μόλις ξεκίνησε ο πρώτος και ίσως μοναδικός αγώνας του Kickoff. Ακολούθησε η είσοδος από τον Akira Tozawa και τον πρωταθλητή Buddy Murphy. Μόλις ξεκίνησε η αναμέτρηση!

01:20 -    Καθώς μιλούσαν στο πάνελ, ξαφνικά τους σταμάτησαν οι Sheamus & Cesaro για να προσθέσουν και αυτοί την πινελιά τους. Εκεί που δεν το περίμεναν, όμως, εμφανίστηκαν και οι Heavy Machinery όπου ξέσπασε ένας λεκτικός καυγάς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Παρ' όλα αυτά ο Coachman έπαιξε τον ρόλο "πυροσβέστη" αλλάζοντας θέμα ώστε να απομακρυνθούν οι δύο ομάδες.


12:50 -    KICKOFF TIME! Μόλις ξεκίνησε το Kickoff. Στο πάνελ βρίσκεται ο Jonathan Coachman μαζί με τον Sam Roberts. Ιδιαίτερη είναι η παρουσία του WWE Hall of Famer, Booker T, καθώς και της Beth Phoenix.



12:50 -    Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, ο Buddy Murphy είναι το φαβορί να κερδίσει τον Akira Tozawa, ο Braun Strowman είναι το φαβορί να νικήσει τον Baron Corbin, οι Lio Rush και Bobby Lashley είναι οριακά τα φαβορί να κερδίσουν τον Finn Balor, το μεγάλο φαβορί για το RAW Women's Championship Match είναι η Ronda Rousey, οι Shane McMahon & The Miz επίσης είναι τα φαβορί να παραμείνουν ομαδικοί πρωταθλητές κόντρα στους The Usos. Ενώ τέλος, τις μεγαλύτερες πιθανότητες να φύγουν με τα γυναικεία Tag Team Titles από το Elimination Chamber είναι οι Sasha Banks & Bayley, ενώ αουτσάιντερ θεωρείται η ομάδα των Carmella & Naomi.

12:44 -    Σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις, φαβορί για το αποψινό WWE Title Match είναι ο Daniel Bryan (με απόδοση 1.20). Ακολουθεί ο AJ Styles (με απόδοση 5.00). Έπειτα είναι οι Randy Orton και Samoa Joe (με αποδόσεις 7.00 και 8.00 αντίστοιχα). Ενώ αουτσάιντερ είναι οι Kofi Kingston και Jeff Hardy (με αποδόσεις 15.00 και 25.00).

12:34 -    Για την ιστορία, το Elimination Chamber έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο WWE το μακρινό 2002, όπου στο main event του Survivor Series ο Shawn Michaels κέρδισε τους Booker T, Chris Jericho, Kane, Rob Van Dam και Triple H για να κατακτήσει το World Heavyweight Championship μέσα στο τεράστιο κελί.

12:27 -    Έχουν περάσει 9 χρόνια από το πρώτο Elimination Chamber PPV, και ονόματα όπως οι Kofi Kingston και Randy Orton συνεχίζουν να βρίσκονται στο WWE, και μάλιστα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το WWE Championship.

12:08 -    Θυμίζουμε πως η κάρτα περιέχει 7 αγώνες. Μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό πατώντας κλικ εδώ.

12:00 -    Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Αποστόλης Μάρης και απόψε θα παρακολουθήσουμε το Elimination Chamber Pay-Per-View. Θυμίζουμε πως σε 60' λεπτά από τώρα αρχίζει το Kickoff.



Νεότερη Παλαιότερη