Ο Chris Jericho για τις φήμες για CM Punk, Vince McMahon και AEW


Την περασμένη εβδομάδα ο Chris Jericho υπέγραψε επίσημα με το All Elite Wrestling, έτσι, οι περισσότεροι οπαδοί αναρωτιούνται για το ποιος θα μπορούσε να υπογράψει με το νέο promotion. Μέσα σε αυτά τα ονόματα ακούστηκε έντονα και του CM Punk.

Ο Chris Jericho έχει σκοπό να βοηθήσει την νέα προσπάθεια που κάνει το All Elite Wrestling, και σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε με όμορφα λόγια για τον Vince McMahon, ενώ ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να έχει τον CM Punk για συνεργάτη του.

"Ο CM Punk δεν είναι και τόσο ελεύθερος για να τον αποκτήσεις από τη στιγμή που ο ίδιος έχει σταματήσει να παλεύει. Αλλά φυσικά και θα θέλαμε να είχαμε τον CM Punk μαζί μας."

Σχετικά με τον Vince McMahon:

"Μίλησα με τον Vince πριν υπογράψω με το AEW, και το γνώριζε. Οι λέξεις που ανταλλάξαμε ήταν πολύ φιλικές, δεν του έκανε κάτι εντύπωση. Η δουλειά είναι δουλειά. Ο Vince McMahon είναι φίλος μου και τον σέβομαι, τον αγαπώ αυτόν τον τύπο. Δεν είναι κακός, απλά ο δρόμος με έφερε εδώ που είμαι τώρα. Και νομίζω πως ο πρώτος άνθρωπος που συμφώνησε με όλο αυτό ήταν ο ίδιος ο Vince."






για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη