Έρχεται η ώρα του Balor;

Αποτέλεσμα εικόνας για finn balor nxt uk

Πρόσφατα ο Finn Balor εμφανίστηκε στο Takeover του NXT στην Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένη στο Blackpool και μάλιστα αγωνίστηκε προς έκπληξη όλων. Αντιμετώπισε τον παλιό του μαθητή, Jordan Devlin σε έναν πανέμορφο αγώνα και έδειξε έναν πραγματικά διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχουμε συνηθίσει τα δύο τελευταία χρόνια στο main roster. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος Bryan Alvarez υποστήριξε πως ο Balor θύμισε με αυτή του την εμφάνιση τον παλιό του χαρακτήρα στο New Japan Pro Wrestling και αναφερόμαστε στον Prince Devitt. Είχε αυτόν τον αέρα και αυτή την ψυχολογία όπως σχολιάστηκε από το WWE Universe. Ο Alvarez τόνισε ότι το WWE ετοιμάζει push για τον Demon King και σύντομα μάλιστα. Επίσης πρόσθεσε ότι ο Finn μπορεί και με την εμφάνιση του στο blackpool και γενικά με αυτές που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό, να έχει αλλάξει την γνώμη στο Vince McMahon για τον ίδιο.

Μην ξεχνάμε ότι παλαιότερα ο Balor αναμενόταν να έχει Universal Championship match ενάντια στον Brock Lesnar. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ καθώς ο McMahon δεν πίστευε πως ο Finn ήταν αρκετά over και έτοιμος για κάτι τέτοιο. Μήπως τελικά πλησιάζει η στιγμή του Balor;






Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη