RAW 11/06/2018: Το θηρίο μύρισε το χρήμα!


Το εβδομαδιαίο κόκκινο σόου ολοκληρώθηκε και είδαμε στο main event τον Braun Strowman να κυριαρχεί σε ένα όμορφο fatal 4-way match. Ο Baron Corbin άλλαξε ριζικά και είναι πανέτοιμος για να ελέγχει πλήρως το Raw με την Natalya να παίρνει και εκείνη μία νίκη ενόψει του Women's ladder match. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους superstars του Raw που συμμετέχουν στα δύο MITB ladder matches να βρίσκονται σε σκάλες μέσα στο ρινγκ με τα βαλιτσάκια να κρέμονται από πάνω τους. Ο Baron Corbin εμφανίστηκε με ένα νέο κούρεμα και τόνισε πως πρέπει να καταλήξουν και τα δύο βαλιτσάκια στο κόκκινο roster για να είναι ευχαριστημένη η Stephanie McMahon. Ο Kevin Owens πρότεινε ότι μιας και ο Strowman είναι πολύ ψηλός όταν πάει να αρπάξει το βαλιτσάκι, αυτό θα πρέπει να ανεβεί στο ύψος. Επικράτησε ένα χάος και έπειτα από μια τσιρίδα της Alexa όλοι σταμάτησαν. Στο τέλος είχαμε φιλοφρονήσεις ανάμεσα στους Braun και Bliss, Banks και Balor μιας και ήταν αντίστοιχα partners στο Mixed Match Challenge.



Fatal 4-Way match: Alexa Bliss vs Natalya vs Sasha Banks vs Ember Moon

Η Alexa Bliss βρέθηκε να κυριαρχεί στην αρχή του αγώνα κάτι που κράτησε για πολύ λίγο μιας και η Moon έδωσε την ασίστ στην Natalya ώστε αυτή να την εκτοξεύσει βάναυσα στο ringside. Η Ember βρέθηκε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε κοντά στην νίκη με ένα suplex στην Sasha Banks με την Little Miss Bliss να σπάει το pin έγκαιρα. Τελικά την νίκη πήρε η Natalya με Sharpshooter στην Alexa.



Dolph Ziggler & Drew Mclntyre vs Breezango

Οι Ziggler και Mclntyre πήραν μία εύκολη νίκη απέναντι στους Breezango οι οποίοι δεν επέδειξαν και ιδιαίτερη αντίσταση. Η νίκη ήρθε με το Zig Zag και Claymore ταυτόχρονα και από τους δύο στον Fandango. Μετά τον αγώνα έκαναν οι νικητές ένα σύντομο promo το οποίο τόνισαν ότι θα συνεχίσουν έτσι.


Στα παρασκήνια η Natalya μετά την νίκη της, δήλωσε γεμάτη αυτοπεποίθηση ενόψει Money In The Bank.

Roman Reigns vs Sunil Singh

Πριν τον αγώνα ο Jinder Mahal έκανε promo εναντίον του Roman Reigns και έβαλε μαζί του σε αγώνα τον Sunil Singh. Ο Mahal προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του Roman, αλλά ο Big Dog πήρε μία εύκολη νίκη με ένα δυνατό Spear. Μετά τον αγώνα, ο Modern Day Maharaja επιτέθηκε από πίσω στον Reigns για αν τον εκτελεί με Khallas.



The B Team vs Heath Slater & Rhyno

Οι Curtis Axel και Bo Dallas πήραν ακόμη μια εύκολη νίκη αφού εφάρμοσαν το double neckbreaker πάνω στον Heath Slater.
Μετά τον αγώνα, οι Matt Hardy και Bray Wyatt τους έδωσαν συγχαρητήρια ειρωνικά από την μεγάλη οθόνη. Έπειτα εμφανίστηκαν μαζί στην σκηνή με τον Bray Wyatt να τους προειδοποιεί ενόψει Money In The Bank και με τον Hardy να καταλήγει στο ότι θα γίνουν deleted.



Στην συνέχεια ακολούθησε ένα promo όπου ο Elias Samson τραγούδησε ενάντια στον Seth Rollins. Η κιθάρα του ήταν special edition καθώς απεικόνιζε το intercontinental championship και είχε δίπλα το όνομα Elias. Ο Seth Rollins εμφανίστηκε και ο Drifter αποχώρησε από το ρινγκ. Έπειτα ο Kingslayer ήταν έτοιμος να σπάσει την κιθάρα και ο Elias τον παρακαλούσε να μην το κάνει από την σκηνή. Ο Rollins τελικά την έσπασε με το promo να κλείνει.


Ruby Riott vs Bayley

Ο αγώνας είχε αρκετές παρεμβάσεις από τα υπόλοιπα μέλη της Riott Squad με την Bayley να έχει τον έλεγχο γενικά. Τελικά η νίκη ήρθε για την Ruby με το Riott Kick. Μετά τον αγώνα, οι Liv Morgan και Sarah Logan μπήκαν στο ρινγκ και όλες μαζί επιτέθηκαν βάναυσα στην Bayley.


Στην συνέχεια είχαμε ένα promo ανάμεσα στις Nia Jax και Ronda Rousey με τον Jonathan Coachman να κάνει ερωτήσεις. Η Jax τόνισε ότι σέβεται την Ronda αλλά πως εκείνη δεν είναι συνηθισμένη στις βάναυσες κινήσεις του WWE και πως η ίδια δεν είναι μία part timer όπως η Stephanie McMahon. Η Raw Women's Champion κατέληξε στο ότι η Rousey δεν είναι έτοιμη και γι'αυτό ξέρει ότι θα νικήσει. Η Baddest Woman on the planet σηκώθηκε και φώναξε πως είναι έτοιμη. Η Rousey κλείδωσε το χέρι της Nia αλλά εκείνη την ξάπλωσε με ένα headbutt. Η Ronda κατάφερε όμως και πέρασε με τεράστια δυσκολία την Jax μέσα από το armbar με το promo να κλείνει.



No Way Jose vs Curt Hawkins

Ο No Way Jose πήρε μία εύκολη νίκη απέναντι στον Curt Hawkins και έπειτα πανηγύρισε έξαλλα μαζί με την conga line που τον ακολουθεί παντού.


Έπειτα ο Sami Zayn εμφανίστηκε και μας έδειξε μια σειρά δοκιμασιών που είχε ετοιμάσει στο ringside οι οποίες χρησιμοποιούνται στον στρατό. Ο Zayn προκάλεσε τον αντίπαλο του στο MITB, Bobby Lashley να τις κάνει εάν είναι τόσο σκληρός. Ο Lashley τα πήγε πολύ καλά και στα εμπόδια και στο μονόζυγο. Πήγε να σκαρφαλώσει με το σκοινί στην τελευταία αλλά ο Zayn του επιτέθηκε. Έτσι ο Sami τον αποτελείωσε και με ένα Helluva Kick.


Fatal 4-Way match: Bobby Roode vs Finn Balor vs Kevin Owens vs Braun Strowman

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Braun Strowman να κυριαρχεί απόλυτα απέναντι στους τρεις αντιπάλους του. Η μάχη μεταφέρθηκε στην σκηνή και εκεί οι Roode και Balor συνεργάστηκαν και χτύπησαν με μία σκάλα τον Monster Among Men. Τον ξάπλωσαν στο announce table και συνεργάστηκαν με τον Kevin Owens ο οποίος έπεσε με frogsplash από την σκάλα πάνω στον Braun για να τον περάσει μέσα από το announce table.


Οι superstars επέστρεψαν προς το ρινγκ και ο Strowman και πάλι κυριάρχησε εκεί. Τους έβγαλε όλους εκτός αλλά ξέχασε τον Balor. Ο Demon King τον εκτέλεσε με Coupe De Grace και έφτασε σχεδόν στην νίκη καθώς ο Roode έσπασε το pin στο 2. Ο Glorious έπειτα έστειλε τον Finn άσχημα πάνω στο ring post. Ο Bobby εκτέλεσε με Glorious DDT τον Strowman αλλά ο KO από το πουθενά έσπασε με την σειρά του το pin.


Ο Owens φιλοδώρησε με frogsplash τον Braun αλλά εκείνος έκανε τεράστιο kick out στο 2. Οι άλλοι ήταν εκτός και οι Kevin και Braun ήρθαν σε one on one mode. Ο Monster Among Men κυριάρχησε και πήρε τελικά την νίκη με ένα running powerslam στον Owens πάνω σε μία ξαπλωμένη σκάλα. Μετά τον αγώνα πανηγύρισε έξαλλα ο Braun για να κλείσει το επεισόδιο.



Αποτελέσματα Raw 11/06/2018:

  • Η Natalya επικράτησε ενάντια στις Ember Moon, Alexa Bliss και Sasha Banks σε ένα Fatal 4-Way match.
  • Οι Dolph Ziggler & Drew Mclntyre νίκησαν τους Breezango.
  • Ο Roman Reigns νίκησε τον Sunil Singh.
  • Η B Team νίκησε τους Heath Slater & Rhyno.
  • Η Ruby Riott νίκησε την Bayley.
  • Ο No Way Jose επιβλήθηκε στον Curt Hawkins.
  • Ο Braun Strowman επικράτησε ενάντια στους Finn Balor, Bobby Roode και Kevin Owens σε ένα Fatal 4-Way match.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος


Νεότερη Παλαιότερη