Chris Jericho: "Μάλλον θα συνεχίσω στο NJPW".


Μετά την νίκη επί του Τεtsuya Νaito και την κατάκτηση του IWGP Intercontinental τίτλου στο Dominion, ο Chris Jericho έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του στο Ιαπωνικό promotion.

Μετά την ιστορική του νίκη και την κατάκτηση του 10ου Intercontintal τίτλου στην καριέρα του, ο "Y2J" έγινε ο πρώτος wrestler που κατέκτησε τον συγκεκριμένο τίτλο και στο WWE και στο NJPW.

Ο Kαναδός superstar έδωσε συνέντευξη και μίλησε για αρκετά θέματα, όπως για το τι θα ακολουθήσει στην συνεργασία του με το NJPW και τη σχέση του με τον Vince McMahon. Πιο αναλυτικά: "Κάλεσα τον Vince στο τηλέφωνο του και του είπα όλα όσα αφορούσαν το θέμα με το NJPW. Τότε του είπα πως δεν πρόκειται να σταματήσω σε έναν αγώνα και πως θα συνεχίσω παρακάτω τη συνεργασία μου μαζί τους, εκείνος δεν ήταν θετικός σε αυτό αλλά με υποστήριξε. Ίσως φταίει πως είμαι ένα άτομο που με μοιράζονται δυο εταιρίες πλέον και ο Vince αντιμετωπίζει τα πράγματα πάντα πολύ σοβαρά. Νιώθω πως η ανάμειξη μου στο δεύτερο καλύτερο wrestling promotion του πλανήτη δεν θα σταματήσει εδώ, πιστεύω πως θα με πάρουν τηλέφωνο για να συζητήσουμε τη συνέχεια. Μάλλον θα συνεχίσω στο NJPW".


Για το Ringside House, 
     Παναγιώτης Τσαπικούνης.
Νεότερη Παλαιότερη