SmackDown Live 11/07/2017: Phenomenal Cenation!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου στο San Antonio του Texas με μία ισχυρή συμμαχία Cena-Styles να κυριαρχεί στο main event της βραδιάς. Ακόμη, εξελίξεις είχαμε και στην Women's division καθώς πάλι ήρθαν τα άνω κάτω αλλά και ο πρωταθλητής Mahal έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Viper. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον AJ Styles να μιλάει για το United States Championship που κατέκτησε και σε γενικές γραμμές είπε πως πολλοί το έχουν αναδείξει μέσω του US Open Challenge, το οποίο ξεκινάει εδώ και τώρα ο ίδιος. Ο πρώτος του αντίπαλος ήταν ο John Cena αλλά πριν καν αρχίσει ο αγώνας, την εμφάνιση του έκανε ο Kevin Owens.
Ο Prizerfighter τόνισε πως αυτός είναι ο δικός του τίτλος και ο Cena του είπε να μην στέκεται έξω και να μπει στο ρινγκ ώστε να τον κανονίσει. Εκείνη την στιγμή, ο Rusev επιτέθηκε στον 16-φορές παγκόσμιο πρωταθλητή με τον Owens να κανονίζει παράλληλα τον Styles. Έτσι, οι δύο heels στάθηκαν στο ύψος τους με τον Bulgarian Brute να περνάει τον Cena μέσα και από το Accolade.




Jinder Mahal vs Tye Dillinger

Ο αγώνας άρχισε με το WWE Championship να μην είναι on the line και με τον Jinder να κυριαρχεί ενάντια στον Perfect Ten με chops αλλά και εμφατικά clotheslines. Ο Tye προσπάθησε να αντιδράσει με τον πρωταθλητή να συνεχίζει να κυριαρχεί μέχρι που τα κατάφερε και έστειλε τον πρωταθλητή στην γωνία για μερικά απλά χτυπήματα. Ο Μαχαραγιάς όμως τον έσπρωξε απότομα και με ένα Khallas πήρε την νίκη.
Μετά τον αγώνα, είχε ένα σύντομο promo στο οποίο είπε ότι ο Orton απείλησε την οικογένεια του και τον λαό της Ινδίας αλλά εκείνος θα τον διαλύσει σύντομα. Έτσι, κατέληξε στο ότι την επόμενη εβδομάδα θα φέρει την κατασκευή του Punjabi Prison match.




Xavier Woods vs Jey Uso

Ο αγώνας άρχισε με τους Kingston και Big E να είναι στο ringside στο πλευρό του Woods και ο Jimmy αντίστοιχα στο πλευρό του αδερφού του. Πριν καλά καλά αρχίσει ο αγώνας, ο Jimmy θα κρατήσει ύπουλα τον Xavier ώστε να μην επιτεθεί στον αδερφό του. Αυτό φέρνει τα υπόλοιπα μέλη της New Day στο ρινγκ και ο διαιτητής αναγκάζεται να τους διώξει όλους από το ringside.
Ο Woods αφού έκανε kick out ένα superkick, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε την νίκη αφού επιτέθηκε στον παγιδευμένο στα σκοινιά Jey, από το τρίτο σκοινί με τον αγκώνα του.


Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια όπου ο Shane McMahon συνομιλεί με την Naomi για το ποια θα είναι η επόμενη της αντίπαλος. Στο δωμάτιο μπαίνουν οι Natalya, Charlotte, Becky Lynch, Tamina και Lana οι οποίες αναζητάνε μία ευκαιρία. Έτσι, εκείνος ανακοίνωσε ανάμεσα τους ένα Fatal 5-Way elimination match για το Battleground με την νικήτρια να γίνεται No.1 Contender για το SmackDown Women's Championship στο Summerslam.


Shinsuke Nakamura vs Baron Corbin

Ο αγώνας αυτός δεν άρχισε ποτέ μιας και όταν ο Lone Wolf έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, ο King of Strong Style του επιτέθηκε. Η μάχη μεταφέρθηκε και πίσω από το barricade μέσα στον κόσμο. Έπειτα, την παρέμβαση της έκανε η ασφάλεια για να διαχωρίσει τους δύο γεμάτους μανία superstars από ένα πολύ επικίνδυνο brawl.




Charlotte Flair & Becky Lynch vs Tamina & Natalya

Είχαμε έναν όμορφο αγώνα ανάμεσα σε αυτές τις female superstars, με την Charlotte αρχικά να τα βρίσκει σκούρα αλλά με ένα tag η Becky Lynch διέλυσε την Natalya. Εκείνη όμως δεν το έβαλε κάτω και έστειλε την Lass Kicker στα σιδερένια σκαλιά. Η ομάδα των heels κυριαρχεί ενάντια στην Ιρλανδή με την Lana να κάνει την εμφάνιση της στο ringside.
Η Becky τελικά κάνει το tag και η Queen μπαίνει στο ρινγκ για να κυριαρχήσει ενάντια στην Natalya. Όλα έμοιαζαν πως η νίκη ήταν κοντά για την ομάδα των face μέχρι που η Lana απέσπασε την προσοχή της Charlotte και εκείνη δεν είναι το tag της Natalya στην Tamina. Εκείνη λοιπόν την εκτέλεσε με superkick για την νίκη με τις δύο heels και την Lana να φαίνεται ότι έχουν μία μικρή συμμαχία.



Στα παρασκήνια βλέπουμε την Maria και τον Mike Kanellis να συζητάνε μέχρι που ο Sami Zayn εμφανίζεται. Η Maria ζητάει μία συγνώμη την οποία δεν ζήτησε την τελευταία φορά για ότι έκανε. Ο Sami είπε πως έχει ζητήσει και δεν θα το κάνει δεύτερη φορά. Επίσης, τους ρώτησε ειρωνικά για το τι σκοπεύουν να κάνουν στο WWE με την Maria να νευριάζει ώστε να του ρίξει ένα χαστούκι και με τον Mike να σπάει ένα βάζο στην πλάτη του.


John Cena & AJ Styles vs Kevin Owens & Rusev

Ο αγώνας άρχισε με τον John Cena να τα βάζει με τον Rusev στην αρχή, η διαμάχη τους δεν κράτησε πολύ μιας και ο Styles πήρε το tag και με Forearm και άλλες κινήσεις ξάπλωσε τον Bulgarian Brute. Πήγε να εφαρμόσει το Calf Crusher για την νίκη αλλά ο KO έξυπνα έσπασε το submission. Έπειτα, ο Prizerfighter κυριάρχησε ενάντια στον Styles καθώς δέχθηκε ένα δυνατό clothesline.
Τελικά, ο Phenomenal One έκανε το tag και ο Cena ο οποίος έκανε το Five Knuckle Shuffle και πήγε για το Attitude Adjustment αλλά ο Rusev τον έκοψε με superkick. Ο Styles έβγαλε εκτός τον Rusev με το Phenomenal Forearm και σέρβιρε τον Owens στο πιάτο για τον Cena ο οποίος με ένα επιτυχές Attitude Adjustment πήρε την νίκη για την ομάδα του. Οι δυο πανηγύρισαν αρκετά αυτή την νίκη ενάντια στους τωρινούς εχθρούς τους.







Αποτελέσματα SmackDown Live 11/07/2017:

  • Ο αγώνας ανάμεσα στους AJ Styles και John Cena έληξε με No Contest.
  • Ο Jinder Mahal επιβλήθηκε ενάντια στον Tye Dillinger.
  • Ο Xavier Woods νίκησε τον Jey Uso.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στους Baron Corbin και Shinsuke Nakamura έληξε με No Contest.
  • Οι Charlotte Flair & Becky Lynch έχασαν από τις Natalya & Tamina.
  • Οι AJ Styles & John Cena επικράτησαν ενάντια στους Rusev & Kevin Owens.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος





Νεότερη Παλαιότερη