RAW 10/07/2017: Reunion βγαλμένο από τα παλιά!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με ανακοινώσεις, εξελίξεις αλλά και ένα δυνατό reunion. Ο Kurt Angle ξεκαθάρισε το τοπίο για την τύχη του Universal Championship στο Summerslam και ταυτόχρονα όλο και πιο πολύ άγχος τον κυριεύει. Οι Seth Rollins και Dean Ambrose βοήθησαν ο ένας τον άλλον δύο φορές, κάνοντας ένα μικρό reunion και ο Big Cass τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Big Show. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Big Cass να βρίσκεται στο ρινγκ και να μιλάει για ότι έκανες χθες στον Enzo Amore και το τι θα κάνει στο άμεσο μέλλον. Τόνισε πως τώρα ο Enzo θα ζει στην σκιά του και έδειξε διάφορα στιγμιότυπα από τον αγώνα τους. Ακόμη, φάνηκε σίγουρος ότι μια μέρα θα γίνει Universal Champion και θα βρεθεί στην κορυφή όπως βρίσκεται και τώρα καθώς είναι 7foot tall και κανείς δεν τον φτάνει.
Την στιγμή εκείνη τον διέκοψε ο Big Show ο οποίος είχε και προηγούμενα με τον Big Cass τις τελευταίες εβδομάδες. Οι δυο τους δεν μίλησαν πολύ καθώς ο World's Largest Athlete επιτέθηκε στον Cass και τον απώθησε από ρινγκ, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα.




Finn Balor vs Elias Samson

Πριν τον αγώνα, ο Drifter έκανε το συνηθισμένο promo του με την κιθάρα και τραγούδησε για τον Balor και το Houston. Τον διέκοψε όμως ο Demon King με επιδοκιμασίες από το κοινό και ο αγώνας άρχισε αμέσως. Ο Finn είχε τον έλεγχο από την αρχή με τον Samson όμως σιγά σιγά να αντιδράει με το Full Nelson.
Ο πρώην Universal Champion όμως τον έστειλε από το τρίτο σκοινί στο ringside από όπου όμως ο Drifter τον έριξε πάνω στο apron όταν επιχείρησε να τον κλωτσήσει. Ο Samson στοχεύει στην συνέχεια στο χέρι του αντιπάλου το οποίο πονούσε αλλά και πάλι δεν κατάφερε πολλά. Ο Finn Balor πήρε την νίκη με corner dropkick και Coupe De Grace.




The Hardy vs Gallows & Anderson

Πριν τον αγώνα, οι Hardys έκαναν ένα promo στο οποίο μίλησαν για την χθεσινή τους ήττα και αφού έκαναν μερικές αναφορές βγαλμένες από Broken gimmick, τόνισαν ότι μόλις άρχισαν να κάνουν μαγικά στο WWE. Έπειτα, τους διέκοψαν οι Gallows & Anderson οι οποίοι τους είπαν να πάνε να εξασκηθούν αλλού με τον Matt να τους προκαλεί σε αγώνα.
Οι Hardys κυριάρχησαν στην αρχή του αγώνα, αφού είχαν μία άψογη συνεργασία με τον Jeff να εκτελεί Poetry In Motion στον Gallows. Ωστόσο, εκείνοι αντέδρασαν αφού έκοψαν την φόρα που είχαν πάρει. Ο Anderson χτύπησε ύπουλα τον Matt πίσω στο κεφάλι χωρίς να δει τίποτα ο διαιτητής και έπειτα εκτέλεσαν το Magic Killer για την νίκη, το οποίο δεν πρόλαβε να σπάσει για λίγο ο Jeff.



Μετά το τέλος του αγώνα και καθώς οι νικητές αποχωρούσαν οι Revival εμφανίστηκαν αγριεμένοι και όδευσαν προς το ρινγκ. Εκεί επιτέθηκαν βάναυσα στους Hardys οι οποίοι ήταν ήδη εξαντλημένοι και εφάρμοσαν και το χαρακτηριστικό τους Shatter Machine στον Jeff.



Στην συνέχεια, ο Miz παρουσίασε την διεξαγωγή των Mizzies για πρώτη φορά τα οποία ήταν δικά του τιμητικά βραβεία. Έτσι στα πρώτα Mizzies, το βραβείο στο καλύτερο υποστηρικτικό ρόλο πήγε στους Curtis Axel και Bo Dallas αφού ήρθαν ισοπαλία για το έργο τους ως Miztourage. Έπειτα, έδωσε τον βραβείο της πιο εμφανίσιμης γυναίκας στο WWE, στην Maryse. Για το τέλος, άφησε το βραβείο για τον σπουδαιότερο άντρα της εταιρείας, το οποίο πήγε στον ίδιο αφού μίλησε υποτιμητικά για άλλους superstars όπως οι Hardys και ο Seth Rollins.
Όλη αυτή την γιορτή την χάλασε ο Dean Ambrose ο οποίος επιτέθηκε κατευθείαν και στους τρεις χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Βέβαια τα βρήκε σκούρα και έτσι ο Seth Rollins εμφανίστηκε για να σώσει την κατάσταση. Στο πλευρό του Dean Ambrose, ο Architect απώθησε τους heels μαζί με την βοήθεια του Lunatic Fringe.




Μετά το τέλος αυτή της διαμάχης, βλέπουμε στα παρασκήνια τους Seth Rollins και Dean Ambrose με τον Dean να τονίζει ότι δεν εμπιστεύεται τον Architect για τίποτα αφού διέλυσε την Shield. Εκείνος του είπε πως έτσι κι αλλιώς εκείνος τον βοήθησε για να πληρώσει ο Miz για τα υποτιμητικά σχόλια εναντίον του.


Bayley & Shasha Banks vs Alexa Bliss & Nia Jax

Ο αγώνας άρχισε και με τις τέσσερις να βρίσκονται στο ρινγκ και να έχουν ένα σύντομο brawl μεταξύ τους. Έπειτα, η Nia Jax άρχισε να κυριαρχεί στο ρινγκ κάτι που ήταν αναμενόμενο με την Alexa Bliss να αποσπάει την προσοχή του διαιτητή αρκετές φορές.
Η πρωταθλήτρια εφάρμοσε το Sparkle Splash στην Bayley αλλά η Boss τελευταία στιγμή έσπασε το pin. Έπειτα, η ίδια έβγαλε εκτός την Nia με έμμεσο τρόπο αφού μετακινήθηκε τελευταία στιγμή και η αντίπαλη της προσγειώθηκε άσχημα στο barricade. Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Bayley να κάνει ένα γρήγορο roll up ώστε να πάρει την νίκη για την ομάδα της.



R-Truth vs Goldust

Οι δυο τους πήραν επιτέλους τον αγώνα έπειτα την έναρξη της διαμάχης τους λόγω του heel turn τους Goldust. Ο ιδρυτής του Shattered Truth κυριαρχεί στο ρινγκ μέχρι που ο R-Truth αντιδράει τελικά με ένα εμφατικό spinebuster. Προς το τέλος, ο Goldust αποφεύγει ένα suplex του αντίπαλου του και εφαρμόζει τελικά το Curtain Call για να πάρει την νίκη.



Συνεχίζουμε με τον Kurt Angle ο οποίος τόνισε ότι ο Braun Strowman δεν δέχτηκε καμία περιποίηση από το ιατρικό επιτελείο και δεν είναι σίγουρος για το πότε θα επιστρέψει αλλά το σόου θα πρέπει να συνεχιστεί. Έτσι καλεί στο ρινγκ τον Brock Lesnar και τον Paul Heyman για να μιλήσουν για την τύχη του Universal Championship στο Summerslam.
Ο GM του Raw δίνει συγχαρητήρια στον πρωταθλητή και έπειτα τους διακόπτει ο Roman Reigns. Ο Angle όμως ζητάει εξηγήσεις από εκείνον για ότι έκανε στον Braun Strowman στο GBOF. Εκείνος απαντάει πως του έκανε χάρη καθώς ο Monster Among Men ήταν ανεξέλεγκτος και τώρα θα μείνει για καιρό εκτός. Έπειτα ζητάει αγώνα για τον κόκκινο τίτλο με τον Lesnar να λέει ότι δεν αξίζει τίποτα σε άσχημη γλώσσα.
Τους διακόπτει ο Samoa Joe, ο οποίος τονίζει ότι ο Brock δεν κέρδισε τον αγώνα μεταξύ τους αλλά ξέφυγε από τον ίδιο και ότι δεν έχει χάσει ποτέ από τον Reigns. Ο Lesnar γελάει και ο Paul Heyman νευριάζει φωνάζοντας ότι ο Joe δεν θα πάρει ποτέ ξανά ευκαιρία για τον τίτλο και ότι τελείωσε. Ο Submission Machine και ο Beast Incarnate είναι έτοιμοι να ορμήσουν ο ένας στον άλλον. Ο Kurt Angle τους ηρεμεί και ανακοινώνει πως την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε το Samoa Joe vs Roman Reigns με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Lesnar στο Summerslam για το Universal Championship.





Στα παρασκήνια βλέπουμε τον Kurt Angle να μιλάει για ακόμη μία φορά για τα μηνύματα που δέχεται με τον Corey Graves. Ο GM λέει πως όλα αυτά θα αποκαλυφτούν την επόμενη εβδομάδα και ότι όλο αυτό ίσως τον καταστρέψει. Ο Graves τον ενθαρρύνει λέγοντας του ότι όλοι τον σέβονται και το κοινό τον λατρεύει.


Neville & Noam Dar vs Cedric Alexander & Akira Tozawa

Στο ringside βρίσκονται οι Titus O'Neil στο πλευρό των face και η Alicia Fox στο πλευρό των heels. Ο αγώνας αρχίζει με τον Alexander να κυριαρχεί στο ρινγκ ενάντια στον Noam Dar, τον οποίο σώζει για λίγο η Alicia. Στην συνέχεια, ο Cedric ετοιμάζεται να επιτεθεί από το τρίτο σκοινί και ο Neville τον διακόπτει με τον King of The Cruiserwights να βρίσκεται τελικά πάνω στο σκοινί στα επίμαχα του σημεία όπως ο Akira στο GBOF.
Ο Tozawa απολαμβάνει το σκηνικό αυτό καθώς παίρνει εκδίκηση χτυπώντας όλο και πιο πολύ τα σκοινιά με μανία. Ο Cedric βγάζει εκτός ξανά τον Dar και ο Akira παίρνει την νίκη με dive senton στον Neville. Μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα των face πανηγύρισε έξαλλα με τον Titus O'Neil.



Seth Rollins vs Bray Wyatt

Οι δυο τους είχαν τον επαναληπτικό τους έπειτα από την νίκη του Bray Wyatt στο Great Balls of Fire. Ο έλεγχος ανάμεσα στους δυο τους εναλλασσόταν συνεχώς με τον Seth Rollins να βρίσκει τρόπο να κυριαρχήσει αφού εκτέλεσε το suicide dive στο ringside και έπειτα επιτέθηκε από το τρίτο σκοινί για ένα pin που έγινε kick out στο 2.
Είχαμε ακόμη αρκετά nearfalls με τον Arhitect να μην μπορεί να πάρει την νίκη για λίγο. Ο Seth επιτέθηκε και με το enzugiri αλλά και με ένα εμφατικό Blockbuster για ακόμη ένα nearfall, με τον Bray να δείχνει φοβερή αντοχή στα χτυπήματα του. Οι οπαδοί φωνάζουν "this is awesome" με τον Kingslayer πάλι με ένα roll up και ένα Falcon Arrow να μην μπορεί να πάρει την νίκη.
Τελικά όλο αυτό του κόστισε καθώς ο Eater of The Worlds εκμεταλλεύτηκε την κούραση του. Έτσι αφού μπλόκαρε την χαρακτηριστική finisher του αντιπάλου του με headbutt, εφάρμοσε έπειτα το Sister Abigail για το τελικό pin και την νίκη.



Μετά το τέλος του αγώνα, ο Rollins βρισκόταν στο ρινγκ διαλυμένος και ο Miz μαζί με την Miztourage βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στο Kingslayer και να πάρουν εκδίκηση για ότι τους έκανε νωρίτερα. Αυτή η κατάσταση δεν κράτησε πολύ καθώς ο Dean Ambrose εμφανίστηκε με μία καρέκλα για να απωθήσει την Miztourage και να διαλύσει στην κυριολεξία την πλάτη του Miz με αυτήν. Έτσι είχαμε μία μικρή ανταπόδοση του Dean για την βοήθεια που του πρόσφερε νωρίτερα ο Architect.





Αποτελέσματα RAW 10/07/2017:

  • Ο Finn Balor επιβλήθηκε ενάντια στον Elias Samson.
  • Οι Luke Gallows & Karl Anderson νίκησαν τους Hardy Boyz.
  • Οι Alexa Bliss & Nia Jax έχασαν από τις Bayley & Shasa Banks.
  • Ο Goldust νίκησε τον R-Truth.
  • Οι Akira Tozawa & Cedric Alexander νίκησαν τους Neville & Noam Dar.
  • Ο Bray Wyatt επικράτησε ενάντια στον Seth Rollins.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος



Νεότερη Παλαιότερη