Great Balls Of Fire 2017: Η Suplex City κατάπιε τον Samoa Joe!



Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το πρώτο Great Balls of Fire στην ιστορία του WWE με αρκετούς ωραίους αγώνες αλλά και ακραίες εξελίξεις. Είδαμε τον Bray Wyatt να επιβάλλεται στον Seth Rollins αλλά και την Alexa Bliss να διατηρεί με ύπουλο τρόπο τον τίτλο της. Ο Miz με παρόμοιες τακτικές διατήρησε τον τίτλο του και ο Roman Reigns παρότι που έχασε έφτασε στα άκρα με τον Braun Strowman. Στο main event είδαμε έναν όμορφο και σύντομο αγώνα με τον πρόεδρο της Suplerx City να κυριαρχεί. Ας ξεκινήσουμε...



PRE SHOW

WWE Cruiserweight Championship macth: Neville (c) vs Akira Tozawa

Ο αγώνας ήταν σε γενικές γραμμές σύντομος με τον Akira Tozawa να βρέθηκε κάποιες φορές αρκετά κοντά στην νίκη. Είχαμε αρκετά nearfalls αλλά και τον Titus O'Neil ο οποίος στεκόταν στο πλευρό του πελάτη του στο ringside.
Ο Akira Tozawa φάνηκε να κυριαρχεί αλλά ο Neville ύπουλα θα τον αφήσει στο τρίτο σκοινί να υποφέρει σε αδύνατα του σημεία και να χτυπάει τα σκοινιά με τον πόνο να είναι αφόρητος.Τελικά, την νίκη πήρε ο King of The Cruiserwights αφού πήρε την νίκη με μία κλοτσιά με τον Akira να μην αντέχει άλλο.




MAIN SHOW

Bray Wyatt vs Seth Rollins

Ο αγώνας άρχισε με τον Seth Rollins να έχει τον έλεγχο αρχικά αλλά να τον χάνει σύντομα έπειτα το reverse του στο suicide dive του Architect. Στην συνέχεια, ο Eater of the Worlds διέλυσε τον Kingslayer στα steel steps, στο apron αλλά και στο barricade.
Είδαμε ένα πολύ δυνατό clothesline από τον Wyatt αλλά και ένα superplex του στον Seth που πάλι δεν ήταν αρκετά για την νίκη. Στον αγώνα είχαμε αρκετά nearfalls και πολλά kick outs από τον Kingslayer. Ο Rollins προσπάθησε να αντιδράσει με ένα blockbuster και κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο.
Τελικά η νίκη ήρθε για τον Bray Wyatt ο οποίος από το ringside ύπουλα χτύπησε τον Seth στα μάτια χωρίς να τον αντιληφθεί ο διαιτητής. Έτσι, μετά εφάρμοσε το Sister Abigail για το τελικό και νικητήριο pin.




Enzo Amore vs Big Cass

Έναν αγώνα με αργό ρυθμό και σχετικά σύντομο είχαμε ανάμεσα στους δύο πρώην συμμάχους. Πριν τον αγώνα, ο Enzo Amore είχε ένα δυνατό promo στο οποίο μίλησε για την ζωή του και πως αυτός είναι ο star σε αυτήν και ο Cass θα είναι για πάντα στην σκιά του.
Ο Big Cass κυριαρχούσε καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα καθώς τον πέταξε και σαν σακί με πατάτες στην κυριολεξία στο ringside. Ο Enzo δεν τον έβαλε κάτω αλλά η νίκη ήρθε εύκολα μετά για τον μεγαλόσωμο παλαιστή με ένα Big Boot.



Iron Match 30 Minutes, RAW Tag Team Championships match: Cesaro & Sheamus (c) vs Hardy Boyz

Ο αγώνας άρχισε με τους πρωταθλητές να βγάζουν σε πρώτο πόντο μία άψογη συνεργασία όπου ο Cesaro μπέρδεψε τον Matt και ο Sheamus που βρισκόταν εκείνος στον αγώνα με Brogue Kick πήρε ένα επιτυχημένο pin. Οι πρωταθλητές συνέχισαν να κυριαρχούν, με τον Jeff Hardy να έχει διαλυθεί και τελικά οι Cesaro & Sheamus συνεργάστηκαν άψογα και ο Celtic Warrior έκανε το 2-0 με pin στον Jeff Hardy.
Οι Hardy Boyz βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ακολούθησαν Poetry In Motion, Side Efefct και Twist of Fate από τον Jeff στον Cesaro για να μειώσει σε 2-1. Έπειτα,ο Jeff βγάζει εκτός για λίγο τους πρωταθλητές στο ringside από το τρίτο σκοινί και έχουμε ένα brawl έξω από ρινγκ. Οι Hardys μένουν έξω από αυτό και οι Cesaro & Sheamus παίρνουν έναν ακόμη πόντο από count out, 3-1.
Στην συνέχεια, ο έλεγχος εναλλάσσεται συνεχώς και οι ομάδες αρχίζουν να κουράζονται ιδιαίτερα οι Hardys αφού περάσουν τα 20 λεπτά. Όμως, μετά από όμορφη συνεργασία από τα αδέρφια ο Jeff με leg drop στον Cesaro μειώνει σε 3-2. Ο Cesaro στο μεταξύ κατάφερε και έσωσε τον Sheamus αφού έσπασε δύο επικίνδυνα επικίνδυνα kick out. Όμως, ο Matt Hardy βρήκε την δύναμη και με Twist of Fate από το τρίτο σκοινί στον Sheamus ισοφάρισε σε 3-3 με λίγα λεπτά να απομένουν.
Ο Jeff βγάζει εκτός πάλι για λίγο τους πρωταθλητές στο ringside. Οι Hardys επιτέθηκαν στον Sheamus και οι δύο από το τρίτο σκοινί  και ο Cesaro για ακόμη μια φορά σπάει το pin. Ο Matt είναι μέσα με τον Cesaro με λιγότερο από ένα λεπτό να απομένει και κάνει tag τον Jeff ο οποίος εφαρμόζει το Swanton Bomb στον Sheamus με τον Matt να έχει ματώσει αρκετά άσχημα. Όμως, ο Cesaro έξυπνα έκανε ένα γρήγορο pin στον Jeff αμέσως μετά την κίνηση του και πήρε το προβάδισμα για την ομάδα του με 4-3. Έπειτα το έβαλε στα πόδια και ο Jeff πήγε να προλάβει να ισοφαρίσει με ένα Twist of Fate αλλά ο χρόνος τελείωσε και οι Cesaro & Sheamus παρέμειναν Raw Tag Team Champions.






Raw Women's Championship match: Alexa Bliss (c) vs Sasha Banks

Ο αγώνας άρχισε με την πρωταθλήτρια να αποφεύγει κυρίως τις πολλές συγκρούσεις και μάλιστα τοποθέτησε το χέρι της σε περίεργη θέση για να δείξει τραυματισμένη και επιτέθηκε ύπουλα στην Boss. Η πρωταθλήτρια συνέχισε καθώς διέλυσε την πλάτη της Banks στο apron αλλά και στο ρινγκ πάνω στο γόνατο της.
Η Boss εφάρμοσε το Bank Statement αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και η Alexa Bliss καθώς ήταν εξαντλημένη αποφάσισε ύπουλα να χάσει τον αγώνα αλλά να κρατήσει τον τίτλο της αφού έχασε με count out επίτηδες. Μετά τον αγώνα, η Sasha επιτέθηκε στην Bliss από πίσω με εκείνη να αντιδράει αλλά τελικά να βρίσκεται κάτω έπειτα το double knees της Banks σε εκείνη από το announce table, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την συνέχεια.




Intercontinental Championship match: Miz (c) vs Dean Ambrose

Ο Miz είχε αυτή την φορά την συνοδεία των Bo Dallas, Curtis Axel και Maryse με τον Dean Ambrose να βρίσκεται μόνος του. Από την αρχή, ο Lunatic Fringe προσπάθησε να βγάλει εκτός τους Dallas και Axel. Δεν τα κατάφερε επιτυχώς και ο Miz αντέδρασε και στόχευσε το αριστερό γόνατο του το οποίο διέλυσε με αρκετές κινήσεις όπως τα dropkicks στην γωνία με τον Ambrose να έχει ματώσει στο στόμα του.
Ο Dean Ambrose βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και όρμησε και στους τρεις από το τρίτο σκοινί και έφτασε κοντά στην νίκη με ένα high elbow. Επιχείρησε και το Dirty Deeds αλλά η Maryse χωρίς να την δει ο διαιτητής έσωσε τον A-Lister αφού τοποθέτησε το πόδι στο κάτω σκοινί. Έπειτα, αναμείχθηκαν και οι Dallas & Axel με τον πρώτο να χτυπάει ύπουλα τον Dean χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον διαιτητή και μετά ο Miz πήρε την νίκη με ένα Skull Crushing Finale.





Ambulance match: Braun Strowman vs Roman Reigns

Ο αγώνας άρχισε με τον Braun Strowman να κυριαρχεί αρχικά καθώς διέλυσε αρκετά τον Roman Reigns στο ringside και κυρίως στα posts του ρινγκ και στο barricade. Έπειτα χρησιμοποίησε τα steel steps και στόχευσε τα πλευρά του Big Dog ο οποίος όμως αντέδρασε σιγά σιγά και στόχευσε με την σειρά του στον δεξιό ώμο του Strowman όπου είχε τραυματιστεί.
Έτσι με drive by και chair shots ο Reigns κατάφερε να διαλύσει και άλλο τον ώμο του Monster Among Men ο οποίος όμως όταν δέχτηκε άλλες τρεις chair shots όρθιος δεν κουνήθηκε καν και άρπαξε τον Reigns διαλύοντας τον στο barricade και οι δυο τους όδευσαν προς την σκηνή και κοντά στο ασθενοφόρο. Ο Braun δέχτηκε χτυπήματα από τον Reigns πάνω στις LED screens όμως εκείνος τον πέταξε πάνω στο ασθενοφόρο από την σκηνή.
Στην συνέχεια, οι δυο τους πάλεψαν κοντά στο ασθενοφόρο όπου και οι δύο βρέθηκαν μέσα σε αυτό όχι ολόκληροι όμως. Ο Strowman χρησιμοποίησε αντικείμενα από το ασθενοφόρο για να ξαπλώσει τον Reigns κάτι το οποίο κατάφερε. Ο Big Dog όμως βρήκε ένα άνοιγμα και πέρασε τον Monster Among Men από την οθόνη της σκηνής αφήνοντας τον κάτω για αρκετή ώρα. Η μάχη μεταφέρθηκε ξανά κοντά στο ασθενοφόρο όπου ο Strowman απέφυγε έξυπνα ένα spear του Reigns και εκείνος κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο του οποίου τις πόρτες έκλεισε ο Braun ώστε να πάρει την νίκη.






Μετά τον αγώνα, ο Roman Reigns άνοιξε την πόρτα και έκανε ένα εμφατικό spear στον νικητή του αγώνα και έπειτα τον έβαλε μέσα στο ασθενοφόρο το οποίο οδήγησε ο ίδιος προς τα παρασκήνια και το παρκινγκ του σταδίου. Εκεί αποφάσισε τολμηρά να διαλύσει τον Strowman για ότι του έκανε και τον τράκαρε με την όπισθεν σε ένα από τα φορτηγά στα παρασκήνια και αποχώρησε.
Στην συνέχεια, ο Kurt Angle κάλεσε ιατρική βοήθεια και οι διασώστες κατέφθασαν γρήγορα με τους πυροσβέστες να ανοίγουν τελικά την πλαινή πόρτα του ασθενοφόρου. Οι εικόνες ήταν συγκλονιστικές καθώς μόλις άνοιξε η πόρτα είδαμε έναν αλλιώτικο Braun Strowman γεμάτο αίματα και πληγές σε χέρια και πρόσωπο. Ο Monster Among Men έδειξε για ακόμη μια φορά την υπερφυσική του κράση και στάθηκε στα πόδια αφού έπεσε κάμποσες φορές και αποχώρησε χωρίς καμία βοήθεια από τους ειδικούς.






Heath Slater vs Curt Hawkins

Ο αγώνας άρχισε μόλις μετά την πρόσκρουση του ασθενοφόρου στα παρασκήνια και ο Curt Hawkins κρατάει κάτω τον Heath Slater έχοντας τον έλεγχο μέχρι που ακούγονται οι σειρήνες της βοήθειας για τον Strowman που αναφέραμε παραπάνω. Το κοινό στο μεγαλύτερο μέρος του δεν κοιτάει καν τον αγώνα αλλά την μεγάλη οθόνη και απλά η JoJo κάποια στιγμή ανακοινώνει τον νικητή Heath Slater.



Universal Championship match: Brock Lesnar (c) vs Samoa Joe
Ο Paul Heyman πήγε να κάνει το συνηθισμένο του promo αλλά ο Samoa Joe επιτέθηκε στον Brock Lesnar και τον μετέφερε στο ringside όπου τον πέρασε μέσα από ένα τραπέζι σχολιαστών. Ο Beast Incarnate γύρισε πίσω στο ρινγκ και δήλωσε έτοιμος για να ξεκινήσει ο αγώνας.
Ο Samoa Joe συνέχισε να κυριαρχεί και προσπαθεί να εφαρμόσει το Coquina Clutch αλλά δεν μπορεί και δέχεται το πρώτο German Suplex. Έπειτα ακολούθησαν άλλα τρία German Suplexes,όμως ο Joe απέσπασε την προσοχή του διαιτητή και χτύπησε ύπουλα με low blow τον πρωταθλητή. Ο Lesnar αντέδρασε και εφάρμοσε άλλα δύο German Suplexes φτάνοντας τα 6.
Ο Beast Incarnate ετοιμαζόταν για το F5 αλλά ο Joe ο γύρισε σε Coquina Clutch το οποίο ζόρισε αρκετά τον πρωταθλητή αλλά εκείνος με ξαφνικό F5 πήρε την νίκη και παρέμεινε Universal Champion.






Αποτελέσματα Great Balls of Fire 2017:

  • Ο Neville κέρδισε και διατήρησε τον τίτλο του ενάντια στον Akira Tozawa.
  • Ο Brayn Wyatt επιβλήθηκε ενάντια στον Seth Rollins.
  • Ο Big Cass νίκησε τον Enzo Amore.
  • Οι Cesaro & Sheamus νίκησαν 4-3 και διατήρησαν τους τίτλους τους ενάντια στους Hardy Boyz.
  • Η Alexa Bliss έχασε με count out από την Sasha Banks αλλά διατήρησε τον τίτλο της.
  • Ο Miz επιβλήθηκε ενάντια στον Dean Ambrose και διατήρησε το Intercontinental Championship.
  • Ο Braun Strowman νίκησε τον Roman Reigns.
  • Ο Brock Lesnar επιβλήθηκε ενάντια στον Samoa Joe και παρέμεινε Universal Champion.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος










Νεότερη Παλαιότερη