Battleground 2017: Ισόβια στην Punjabi Prison ο Randy Orton!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το φετινό Battleground 2017 το οποίο αποτελούσε αποκλειστικό PPV του SmackDown Live. Είδαμε δύο αλλαγές τίτλων αλλά την Natalya ως No.1 Contender για το SmackDown Women's Championship. Ακόμη, είχαμε ένα εμφατικό flag match αλλά και φυσικά το main event στο οποίο ένας γνώριμος από τα παλιά έβαλε το χεράκι του. Ας ξεκινήσουμε...


PRE SHOW

Tye Dillinger vs Aiden English

Στο pre show είχαμε αυτόν μόνο τον αγώνα όπου από την αρχή ο Tye Dillinger κατείχε τον έλεγχο με τον English όμως να αντιδράει γρήγορα. Ο Aiden δέχτηκε πολλές αποδοκιμασίες και τελικά ο Perfect Ten γύρισε τον αγώνα με ένα dropkick αλλά και παραλίγο να πάρει την νίκη με ένα δυνατό spinebuster. Ωστόσο, ο Aiden English βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε την νίκη με ένα Director's Cut.



MAIN SHOW

SmackDown Tag Team Championships match: The Usos (c) vs TheNew Day

O αγώνας άρχισε με ένα δυνατό dropkick του Kofi Kingston στον Jey Uso, με την μάχη γρήγορα να μεταφέρνεται στο ringside. Εκεί, οι Usos σε μία άψογη συνεργασία θα διαλύσουν τον Kofi αλλά και τον Xavier με τον Big E να μένει ανήμπορος να βοηθήσει καθώς δεν ήταν καν στον αγώνα. Οι πρωταθλητές έκαναν αρκετά pin attempts χωρίς να τα καταφέρνουν όμως, με τον Xavier να κάνει kick out superkick που δέχτηκε καθώς έπεφτε από το τρίτο σκοινί.
Οι New Day πήραν για λίγο τον έλεγχο και έφτασαν κοντά στην νίκη με το Midnight Hour του Kofi αλλά το ίδιο και οι Usos με ένα splash από τον Jimmy. Προς το τέλος, ο Xavier Woods πήρε το ρίσκο και επιτέθηκε στον Jimmy Uso πετώντας με ένα elbow drop αφού διέσχισε όλο το ρινγκ στον αέρα σχεδόν. Αυτό το ρίσκο όμως είχε ως αποτέλεσμα οι New Day να στεφθούν SmackDown Tag Team Champions.




Shinsuke Nakamura vs Baron Corbin

Ο Shinsuke Nakamura πήρε τον έλεγχο από την αρχή όμως ο Lone Wolf γρήγορα αντέδρασε και είχε ένα γρήγορο pin έπειτα από ένα Big Boot. Στην συνέχεια, εφάρμοσε ένα επώδυνο lock στον King of Strong Style στο κέντρο του ρινγκ ο οποίος το απέφυγε έξυπνα. Έπειτα, η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside όπου ο Lone Wolf διέλυσε πάλι τον αντίπαλο του στο barricade.
Ο Nakamura αντέδρασε και πολλές γονατιές στο mid section του αντιπάλου του πήρε τον έλεγχο. Ο Lone Wolf έφτασε πάλι κοντά στην νίκη με ένα Deep Six αλλά είχε ξεμείνει από δυνάμεις. Ο King of Strong Style ετοιμαζόταν για το Kinshasa μέχρι που ο Lone Wolf του έριξε ένα ύπουλο low blow ώστε ο αγώνας να λήξει με DQ υπέρ του Ιάπωνα. Μετά τον αγώνα, ο Corbin του επιτέθηκε με το πολύτιμο βαλιτσάκι του και πανηγύρισε.




Fatal 5-Way Elimination match: Charlotte vs Natalya vs Becky Lynch vs Tamina vs Lana

Ο αγώνας έγινε με την Naomi να βρίσκεται στα τραπέζια των σχολιαστών και με την νικήτρια του αγώνα να αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια στο Summerslam. Από την αρχή, μία δυνατή συμμαχία κυριάρχησε στο ρινγκ, αυτή της Tamina και της Lana οι οποίες κατάφεραν να διαλύσουν τις υπόλοιπες και κυρίως την Chalotte με κινήσεις όπως samoan drops και superkicks. Ωστόσο, οι Charlotte και Becky Lynch τις έσπασαν με double exploders.
Το πρώτο elimination ήρθε με την Becky να εφαρμόζει το Dissarm Her στην Tamina ώστε εκείνη να κάνει tap out όπως έκανε και η Lana αντίστοιχα στην συνέχεια. Όμως,η Natalya από το πουθενά ήρθε για ένα έξυπνο roll up και έβγαλε εκτός την Lass Kicker. Οι Charlotte και Natalya πάλεψαν αρκετά με την Καναδή όμως να χτυπάει άσχημα την Queen με τα γόνατα της. Έτσι, η νίκη ήρθε για την Natalya με ένα slam που έκανε στην αντίπαλο της στα turnbuckles.




United States Championship match: AJ Styles (c) vs Kevin Owens

Ο αγώνας άρχισε με τον έλεγχο να εναλλάσσεται συνεχώς καθώς είχαμε πολλά reverses αλλά και όμορφες κινήσεις από τους δύο superstars. Ο Prizerfighter με ένα δυνατό elbow ξέφυγε για λίγο από τον Phenomenal One ο οποίος όμως τον έστειλε έπειτα στο barricade. Εκεί ο Owens έξυπνα αντέδρασε και προσγείωσε τον πρωταθλητή πάνω στο ringpost. Ο Styles όμως πήρε ξανά τον έλεγχο με ένα δυνατό clothesline αλλά και ένα flying forearm.
 O KO με τα γόνατα του διέλυσε τον Styles έπειτα από ένα spingboard που επιχείρηση και πήγε να πάρει την νίκη με τον cannonball. Έπειτα, έριξε τον Phenomenal One άσχημα και στο apron και τον πέταξε πάνω στον διαιτητή ο οποίος έμεινε αναίσθητος για ένα χρονικό διάστημα. Μέσα σε αυτό, είδαμε το Calf Crusher αλλά και submission από τον Owens με τον διαιτητή να συνέρχεται σιγά σιγά. Ο Prizerfighter γύρισε το crossface σε pin και πήρε την νίκη για να γίνει ξανά US Champion.




Flag match: John Cena (USA) vs Rusev (BULGARIA)

Από την αρχή, οι δυο τους προσπάθησαν να αρπάξουν τις αντίστοιχες σημαίες τους με τον Cena προσγειώνει άσχημα τον Rusev από το τρίτο σκοινί. Ο Bulgarian Brute έδειξε χαρακτήρα και με πολλά splashes αντέδρασε και άρπαξε πρώτος την σημαία. Όμως και ο Leader of Cenation δεν άργησε αφού εφάρμοσε και το AA στον αντίπαλο του.Έπειτα, η μάχη άρχισε να μεταφέρνεται στο ringside και από εκεί στην ράμπα μαζί με τις σημαίες προς την σκηνή.
Ο Cena του επιτέθηκε από το apron και τον διέλυσε στα steel steps προχωρώντας πιο πολύ. Τελικά, οι δυο τους έφτασαν στην σκηνή όπου ο Bulgarian Brute τον προσγείωσε στην σκηνή. Έπειτα, ο Rusev εφάρμοσε το Accolade και όλα έμοιαζαν πως τελείωσαν αλλά τελευταία στιγμή ο Cena εμπόδισε τον αντίπαλο του από το να βάλει την σημαία. Ο Rusev πήγε ξανά για το Accolade αλλά ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τον προσγείωσε στα τραπέζια με AA και έβαλε την σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών ψηλά για να πάρει την νίκη.




Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια όπου βλέπουμε τους Breezango να συζητάνε για το ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις. Οι Ascension λένε πως αυτοί ήταν υπεύθυνοι για όλα πάλι με τους Breezango να μην τους πιστεύουν. Ξαφνικά, τα φώτα έσβησαν και όταν άναψαν ο Breeze ήταν κάτω χωρίς κανείς να δει τίποτα.


Sami Zayn vs Mike Kanellis

Ο Sami Zayn μπήκε επιθετικά στον αγώνα αλλά οι παρεμβάσεις της Maria Kanellis επέτρεψαν στον σύζυγο της να του κόψει την φόρα με ένα big right hand. Ο Mike κυριάρχησε έπειτα και έκανε πολλά pin attempts όμως ο Sami άντεξε και με κινήσεις όπως crossbody και blue thunderbomb πήρε ξανά τον έλεγχο αλλά και το momentum. Προς το τέλος, ο Sami ετοιμαζόταν για το exploder αλλά τον εμπόδισε η Maria και αφού την έδιωξε ο διαιτητής το εφάρμοσε. Έπειτα, ακολούθησε helluva kick ώστε ο Zayn να πάρει την νίκη.



Punjabi Prison match for WWE Championship: Randy Orton vs Jinder Mahal (c)

Περνάμε στο main event όπου ο Randy Orton μπήκε δυνατά στον αγώνα και προσπάθησε από την αρχή να πάρει τον έλεγχο. Η πρώτη πόρτα έκλεισε με τον Viper να μην επιτρέπει την διαφυγή του πρωταθλητή. Έπειτα, ο Mahal αντέδρασε με πολλά kicks αλλά πάλι κανείς δεν βγήκε ούτε από την δεύτερη πόρτα ούτε και από την τρίτη. Ο Orton δεν το έβαλε κάτω και διέλυσε τον Mahal με suplex στον τοίχο της κατασκευής αλλά και με το χαρακτηριστικό του DDT με τους Singh Brothers να βγάζουν εύκολα τον Mahal από το πρώτο στάδιο από την τέταρτη και τελευταία πόρτα.
Ο Viper έφτασε τον Mahal αφού σκαρφάλωσε αλλά εκεί τα αρχικά τα βρήκε σκούρα απέναντι σε τρεις αντιπάλους. Τελικά, αντέδρασε και διέλυσε και τους τρεις με ένα bamboo stick και πήγε για την τελική διαφυγή. Εκεί, o Samir τον εμπόδισε απέξω και ο Viper με κάποια strikes τον έστειλε από την κορυφή στα τραπέζια των σχολιαστών με τα αδέρφια να με΄νουν εκτός γενικά.
Ο Orton κανόνισε τον πρωταθλητή τον οποίο ξάπλωσε με επώδυνα chair shots και καθώς όλα έμοιαζαν πως θα γίνει ξανά πρωταθλητής, ο Greath Khali εμφανίζεται στην σκηνή. Ο παλιός γνώριμος και εφευρέτης του αγώνα αυτού κράτησε από τον λαιμό τον εξουθενωμένο Viper με τον Jinder Mahal να κάνει την απόδραση του με το πάσο του. Έτσι, ο Μαχαραγιάς διατήρησε τον τίτλο του κάτι που πανηγύρισε έντονα με τον συμπατριώτη του Great Khali.






Αποτελέσματα Battleground 2017:

  • Ο Aiden English νίκησε τον Tye Dillinger στο Pre show της βραδιάς.
  • Οι New Day επικράτησαν ενάντια στους Usos και έγιναν οι νέοι SmackDown Tag Team Champion.
  • Ο Shinsuke Nakamura νίκησε με DQ υπέρ του τον Baron Corbin.
  • Οι Natalya επικράτησε ενάντια στις Charlotte, Becky Lynch, Tamina και Lana για να γίνει No.1 Contender για το SmackDown Women's Championship.
  • Ο AJ Styles έχασε από τον Kevin Owens ο οποίος στέφθηκε US Champion.
  • Ο John Cena νίκησε τον Rusev.
  • Ο Sami Zayn νίκησε τον Mike Kanellis.
  • Ο Jinder Mahal επικράτησε ενάντια στον Randy Orton και παρέμεινε WWE Champion.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη