Φήμες και νέα σενάρια για το Women's MITB ladder match


Όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερες φήμες προκύπτουν για αυτόν τον ιστορικό αγώνα. Φημολογείται και θεωρείται δεδομένο από πολλούς ότι θα έχουμε έκτη συμμετοχή-έκπληξη στον αγώνα.
 Το γεγονός αυτό οφείλεται σε ένα λάθος του WWE να ανεβάσει στο twitter ότι απόψε θα διαγωνιστούν έξι female superstars για το βαλιτσάκι. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι των social medias της εταιρείας έχουν κάνει παρόμοια λάθη στο παρελθόν, αλλά μπορεί όλα αυτά να είναι και mind games από τους ιθύνοντες της.
Το επόμενο θέμα που προκύπτει είναι το ποια θα είναι η έκτη γυναίκα που θα συμμετάσχει αν γίνει πραγματικότητα το παραπάνω σενάριο. Εδώ και καιρό, η Maria Kannelis θεωρείται ότι θα αποτελέσει σύντομα μέλος του WWE και ίσως αυτό γίνει απόψε με την συμμετοχή της σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα. Ωστόσο, ο γνωστός δημοσιογράφος Dave Meltzer τόνισε ότι και άλλες γυναίκες θα μπορούσαν να κάνουν την εμφάνιση τους όπως η Summer Rae, η Asuka και η Paige.
Ακόμη, πριν λίγες ώρες η Nikki Bella ανέβασε ένα περίεργο βίντεο στο οποίο μιλάει για το Women's MITB ladder match και προμηνύει την επιστροφή της σε αυτό. Όπως καταλαβαίνει κανείς τα σενάρια είναι άφθονα, τα οποία όμως ίσως να μην είναι πραγματικά, γι' αυτό αναμένουμε τα πάντα σε αυτόν τον αγώνα.




Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη