SmackDown Live 13/06/2017: Στην κορυφή ο Shinsuke Nakamura!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου στην Νέα Ορλεάνη, όπου θα διεξαχθεί η Wrestlemania 34. Έτσι λοιπόν είχαμε ένα εντυπωσιακό σόου με αρκετούς αγώνες στην Women's division αλλά και ένα εντυπωσιακό main event που δεν τελείωσε με το χτύπημα του κουδουνιού. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με την New Day να εισέρχεται στο ρινγκ με μπάντα Jazz. Ο Xavier Woods είπε σχετικά γρήγορα ότι η New Day θα πάρει τους τίτλους την Κυριακή στο MITB και θα επιστρέψει εδώ ακριβώς στην Wrestlemania 34 ως πρωταθλητές.
Οι Usos τους διέκοψαν και είπαν πως αυτοί είναι που έχουν δουλέψει παραπάνω από όλους και θα κάνουν το retain. Στην συνέχεια εμφανίστηκαν και οι Breezango και οι Colons χωρίς να δηλώσουν κάτι σημαντικό.



8-man tag team match:
New Day (Xavier Woods & Kofi Kingston) & Breezango vs the Colons & the Usos

Είδαμε σε γενικές γραμμές έναν πολύ καλό αγώνα με εντυπωσιακές κινήσεις. Η ομάδα των face κυριαρχούσε εντός και εκτός ρινγκ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Εντυπωσιακή στιγμή ήταν όταν οι faces απώθησαν τους Usos με δύο dropkicks στον καθένα και τους έστειλαν στο ringside.
Οι heels επανήλθαν αλλά δεν κατάφεραν τίποτα το ιδιαίτερο. Τελικά η νίκη ήρθε για τους New Day και τους Breezango με assisted stomp από τον Woods στον Primo.



Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια όπου βλέπουμε τον Mojo Rawley να μιλάει για την ήττα του από τον Jinder Mahal την προηγούμενη εβδομάδα. Ταυτόχρονα ο Zack Ryder εμφανίστηκε από πίσω του, κάνοντας την επιστροφή του με πολλές επιδοκιμασίες από το κοινό, και είπε πως οι δυο τους έχουν κάτι δουλειές στην μέση ως tag team.


Naomi vs Tamina Snuka

Ο έλεγχος του αγώνα άλλαζε συνεχώς ανάμεσα στις δυο τους αλλά η Tamina σε ένα σημείο κυριάρχησε απόλυτα με ένα εμφατικό running Rikishi. Η Naomi κατάφερε να αντιδράσει με πολλαπλά kicks. Η Tamina ανέβηκε στο τρίτο σκοινί αλλά η Naomi από το πουθενά την κλωτσάει και την τραβάει ώστε να εκτελέσει στο split-legged για την νίκη.
Μετά το τέλος του αγώνα, η Lana που βρισκόταν συνεχώς στο ringside κάνει την επίθεση της από πίσω στην Naomi καθώς εκείνη πανηγυρίζει. Έπειτα χτυπάει την πρωταθλήτρια με ένα δικό της είδος fisherman's spinebuster, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την Κυριακή.




Ο Jinder Mahal εμφανίζεται μαζί με τους Singh Brothers και φτάνει στο ρινγκ όπου υπάρχει ένα παραδοσιακό χαλί. Ο πρωταθλητής είπε πως την Κυριακή θα αποδείξει πως ο Randy Orton είναι ένα δειλός και θα τελειώσει οριστικά το όνομα "Orton" για πάντα. Η μουσική του Viper ακούγεται με τους Singh Brothers να πηγαίνουν προς την stage αλλά ο Orton από πίσω με ένα RKO στον πρωταθλητή, ξεκαθαρίζει τα πράγματα.



Charlotte Flair vs Natalya

Περνάμε ξανά σε Women's action, με τις δυο τους να έχουν έναν καλό αγώνα. Εντυπωσιακή στιγμή ήταν το sitdown powerbomb της Natalya στην Queen για ένα nearfall. Η Carmella και James Ellsworth παρακολουθούσαν τον αγώνα από τα παρασκήνια.
Η Charlotte απέφυγε το Sharpshooter της Natalya και τελικά παίρνει την νίκη με ένα εμφατικό Natural Selection. Μετά πανηγυρίζει δείχνοντας την βαλίτσα που κρέμεται από πάνω της.



Sami Zayn & AJ Styles & Shinsuke Nakamura vs Baron Corbin & Kevin Owens & Dolph Ziggler

Στο main event είχαμε για ακόμη μια φορά δράση ανάμεσα στους superstars που θα συμμετέχουν στο Money In The Bank ladder match. Τον αγώνα ξεκίνησαν οι Nakamura και Ziggler και πρόσφεραν καλό θέαμα. Ο Kevin Owens μπήκε στον αγώνα και φώναζε πως είναι πρωταθλητής στους αντιπάλους του.
Έπειτα ο Sami Zayn έμεινε για αρκετή ώρα στον αγώνα καθώς αντιμετώπιζε κυρίως τους Baron Corbin και Kevin Owens χωρίς επιτυχία. Ωστόσο, όλα άλλαξαν με ένα Blue Thunderbomb του Zayn στον New Face of America. Έπειτα κατάφερε να αποκρούσει τους Corbin, Owens αλλά και Ziggler που έμπαιναν στο ρινγκ με μανία.
Ο Sami αναζητούσε το tag αλλά δεν τα κατάφερε καθώς οι Show Off και Prizerfighter απέσπασαν τους Phenomenal One και King of Strong Style από την γωνία τους. Όμως, ο Zayn εκμεταλλεύτηκε αυτό το χάος και πήρε την νίκη του για την ομάδα του με ένα Helluva Kick στον Lone Wolf.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ziggler επιτέθηκε βάναυσα στους αντιπάλους του. Μαζί με τον Owens χρησιμοποίησαν μία σιδερένια σκάλα για να βγάλουν εκτός του Sami Zayn και Aj Styles. Ο Lone Wolf αρπάζει την σκάλα και διαλύει του Ziggler και Owens. Έπειτα πάει να ανεβεί στην κορυφή μέσω της σκάλας όπου κρέμεται η βαλίτσα του MITB contract,
Ο King of Stromg Styles τον μυρίζεται και αφού τον στέλνει κάτω τον βγάζει εκτός με ένα Kinshasa. Ο Ιάπωνας σκαρφαλώνει στην κορυφή και αρπάζει την βαλίτσα, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το τι πρόκειται να συμβεί την Κυριακή.





Αποτελέσματα SmackDown Live 13/06/2017:

  • Οι New Day & Breezango νίκησαν τους Usos & Colons.
  • Η Naomi επικράτησε ενάντια της Tamina Snuka.
  • Η Natalya έχασε από την Charlotte Flair.
  • Οι Sami Zayn & AJ Styles & Shinsuke Nakamura επικράτησαν ενάντια στους Dolph Ziggler & Baron Corbin & Kevin Owens.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος







Νεότερη Παλαιότερη