RAW 12/06/2017: Απόλυτη καταστροφή ανάμεσα στα θηρία!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε στο Lafayette του LA, το καθιερωμένο κόκκινο εβδομαδιαίο σόου με αρκετή δράση. Είδαμε την απόλυτη καταστροφή ανάμεσα στους Joe και Lesnar αλλά και retain από τους Cesaro & Sheamus. Ακόμη, επιστροφή είχαμε και στην Women's Division όπου δημιουργήθηκαν αρκετές διαφωνίες. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Paul Heyman και με τον Universal Champion, Brock Lesnar να βγαίνουν στο ρινγκ. Ο μάνατζερ του Beast Incarnate έκανε ένα δυνατό promo όπως συνηθίζει για την κόντρα του πελάτη του με τον Samoa Joe. Είπε πως έδειξε άπειρο σεβασμό στον Submission machine, αλλά δεν έλαβε ανταπόδοση. Τελικά, μίλησε για το Coquina Clutch και τόνισε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς, καθώς ο Joe δεν θα μπορέσει να περάσει τον Lesnar από αυτή την τελειωτική κίνηση γιατί δεν είναι αρκετά άντρας για να το κάνει.
Ο Samoa Joe τους διέκοψε και είχε ένα έντονο staredown με τον πρωταθλητή μέχρι να του επιτεθεί. Έπειτα ακολούθησε το απόλυτο χάος και δεν ήταν αρκετοί οι security guard για να τους διαχωρίσουν. Τελικά με την επέμβαση μερικών superstars,η διαμάχη έληξε σιγά σιγά.




Dean Amrbose vs Elias Samson

Περνάμε στον πρώτο αγώνα της βραδιάς όπου ο Lunatic Fringe είχε ανακτήσει τον έλεγχο από την αρχή του. Το κοινό αποδοκίμασε αρκετά τον Drifter με chant μίσους. Ο Miz και η Maryse έκαναν την εμφάνιση τους στο ringside, τραβώντας την προσοχή του Ambrose (Surprise, surprise...).
Ο Lunatic Fringe όμως με ένα suicide dive απώθησε τον A-Lister. Ο Samson όμως έπειτα από ώρα σηκώθηκε τελικά και μόλις μπήκε στο ρινγκ ο αντίπαλος του επιτέθηκε. Έτσι η νίκη ήρθε τελικά για τον Elias Samson με ένα εμφατικό neckbreaker.



Noam Dar vs Cedric Alexander

Ο Noam Dar εμφανίστηκε, κρατώντας το κινητό αφού έκανε face time με την Alicia Fox. Ο Cedric χρειάστηκε 8 δευτερόλεπτα για νικήσει αφού έπιασε απροετοίμαστο τον Dar και τον νίκησε με το Lumbar Check.


Στην συνέχεια, την εμφάνιση του κάνει ο Bray Wyatt ο οποίος μιλάει για την ασέβεια που έδειξε ο Seth Rollins προς το πρόσωπο του. Τόνισε πως βρίσκεται κλάσεις πιο κάτω από τον ίδιο και ότι θα πληρώσει. Ο Architect όμως εμφανίστηκε για να απαντήσει, λέγοντας πως του κόστισε τον αγώνα με τον Samoa Joe την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που δεν θα το αφήσει έτσι. Έπειτα, ο Eater of The Worlds εξαφανίζεται καθώς τα φώτα σβήνουν και εμφανίζεται στην μεγάλη οθόνη, λέγοντας ότι ο Seth μπορεί να νίκησε έναν βασιλιά (εννοεί τον Triple H) αλλά ένας Θεός ζει για πάντα.



Apollo Crews vs Kalisto

Στο ringside του Crews βρισκόταν ο Titus O'Neil όπως συνήθως ο οποίος μίλαγε κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Akira Tozawa τον οποίο θέλει να εισάγει στο Titus Brand. Ο Apollo κυριάρχησε στον αγώνα και πήρε την νίκη εύκολα με ένα sitdown powerbomb. Μετά τον αγώνα πανηγύρισαν και οι τρεις στο ρινγκ.



Έπειτα περνάμε σε Women's δράση, με την Alexa Bliss και Nia Jax να βρίσκονται στο ρινγκ. Η Jax ζητάει ένα ακόμη αγώνα για τον τίτλο. Η πρωταθλήτρια της τονίζει ότι πολύ θα ήθελε να βγάλουν ένα εκπληκτικό αγώνα μαζί αλλά οι Mickie James και Dana Brooke κατέστρεψαν αυτή την ευκαιρία χωρίς να φταίει η ίδια.
Οι Mickie James και Dana Brooke εμφανίζονται και η James μιλάει για την ιστορική της πορεία. Η Little Miss Bliss όμως κοροιδεύει και τις δύο. Η Emma διακόπτει και κάνει την επιστροφή της στο Raw και λέει ότι ήρθε για να βρεθεί στην κορυφή της division, με την Bliss να γελάει με τα όνειρα της.
Τελικά την εμφάνιση της κάνει και η Sasha Banks, γνωρίζοντας αποθέωση από το κοινό. Η ίδια δεν χάνει χρόνο και ορμάει στην πρωταθλήτρια. Στο ρινγκ επικρατεί ένα τεράστιο χάος.




Sasha Banks & Mickie James & Dana Brooke vs Alexa Bliss & Emma & Nia Jax

Ο αγώνας άρχισε με την ομάδα των heels να κυριαρχεί κυρίως ενάντια στην Dana Brooke. Κατά την διάρκεια του αγώνα, η Emma τα βρήκε σκούρα με την Boss και αναζήτησε tag στην Alexa Bliss, η οποία αρνήθηκε και αποχώρησε στα παρασκήνια.
Έτσι άφησε την ομάδα της ξεκρέμαστη.Η νίκη δεν άργησε να έρθει για την ομάδα των face, καθώς η Sasha Banks με το Bank's Statement καθάρισε για την ομάδα της.



Στα παρασκήνια βλέπουμε την Bayley να παραχωρεί συνέντευξη στον Corey Graves για τους επόμενους στόχους της. Εκείνη είπε πως σκοπεύει να γυρίσει στην Wrestlemania ως Raw Women's Champion και θα τα καταφέρει. Στο τέλος, ζήτησε και μία αγκαλιά από τον δημοσιογράφο της εταιρείας.


Miz & Congratulations Bear vs Heath Slater & Rhyno

Ο μυστικός partner του Miz ήταν τελικά η μασκότ αρκούδας που διέλυσε στην γιορτή προς τιμή του, την προηγούμενη εβδομάδα. Ο αγώνας είχε γενικά αργό ρυθμό, με τους φιλάθλους να φωνάζουν ώστε η αρκούδα να μπει στον αγώνα.
Τελικά, η μασκότ έκανε το tag και δεν τα πήγε και άσχημα, απωθώντας τον Slater. Όμως, ο A-Lister είχε εκνευριστεί και ξάπλωσε την μασκότ, βγάζοντας πάλι την μάσκα της. Ο αγώνας συνεχίστηκε και η αρκούδα επέστρεψε εκτελώντας Dirty Deeds στον Slater, ο Dean Ambrose έβγαλε την μάσκα και εκτέλεσε πάλι Dirt Deeds στον Miz. Ο Rhyno έμεινε με την απορία και ο Heath πήρε την νίκη για την ομάδα του έπειτα από την βοήθεια του Lunatic Fringe.



Neville vs Rich Swann

Ο αγώνας δεν άρχισε ποτέ, καθώς ο Neville επιτέθηκε από πίσω στον Swann καθώς εκείνος χόρευε κατά την είσοδο του στο ρινγκ. Έπειτα εφάρμοσε το Ring of Saturn μέχρι που τον άφησε εκτός. Πήρε το μικρόφωνο και είπε πως διέλυσε του Austin Aries, TJP και Rich Swann, αποδεικνύοντας πως είναι ο King of the Cruiserwights. Σειρά έχει ο Akira Tozawa όπως είπε καθώς δεν του άρεσε η ένταξη του στο Titus brand.



Luke Gallows & Karl Anderson vs Enzo AMore & Big Cass

Νωρίτερα, είδαμε τον Big Cass να έχει δεχτεί επίθεση και να βρίσκεται αναίσθητος.Μάλιστα,οι Revival φάνηκαν την ίδια στιγμή να περνάνε από πίσω στο βάθος. Τελικά ο Big Cass συμμετείχε στον αγώνα κατά τον οποίο οι Gallows & Anderson είχαν τον έλεγχο για το μεγαλύτερο μέρος του. Τελικά, πήραν την νίκη με το Magic Killer στον Enzo Amore.
Ωστόσο και μετά το τέλος του αγώνα προσπάθησαν να εφαρμόσουν ξανά στον Enzo το Magic Killer αλλά ο Big Show τους διέκοψε. Εκείνοι αποχώρησαν με τον Big Show και Enzo Amore να δείχνουν σεβασμό ο ένας στον άλλον. Ο Big Cass δεν φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την κατάσταση.



Καθώς οδεύουμε προς το main event, ο Enzo Amore ευχαριστεί ξανά τον Big Show στα παρασκήνια. Όμως ο γιγαντόσωμος παλαιστής δεν είναι ευχαριστημένος με την στάση του Big Cass και χρησιμοποιεί την λέξη "SAWFT" για να τον περιγράψει.


RAW Tag Team Championships match, 2 out of 3 falls:
Cesaro & Sheamus (c) vs Hardy Boyz

Ο αγώνας αρχίζει δυνατά καθώς βλέπουμε Poetry in Motion και Twist of Fate από νωρίς από τους Hardys. Όμως, το πρώτο fall ανήκει στους πρωταθλητές καθώς ο Sheamus διέλυσε με ένα Brogue Kick τον Jeff Hardy στην midsection για το επιτυχές pin.
Στην συνέχεια, οι Hardys κυριάρχησαν με τον Matt Hardy να παίρνει τον έλεγχο στα χέρια του. Εκτέλεσε αρχικά το Twist of Fate στον Sheamus στο apron του ρινγκ και έπειτα την ίδια τελειωτική κίνηση στον Cesaro ώστε οι Hardys να πάρουν το δεύτερο fall για την ισοφάριση.
Έπειτα είχαμε μία δυνατή μάχη για το τελευταίο fall, με τον Jeff να εκτελεί Swanton Bomb στον Sheamus και καθώς όλα έμοιαζαν ότι τελείωσαν ο Cesaro τραβάει στο ringside έξυπνα το σύμμαχο του. Στο ringside ακολουθεί ένα γερό brawl και με τους τέσσερις superstars με τον Jeff να προσπαθεί να μπει στο ρινγκ μαζί με τον Sheamus αλλά να μην μπορεί.Έτσι ο αγώνας έληξε με double count out και ισοπαλία με αποτέλεσμα να διατηρήσουν τους τίτλους τους οι Cesaro & Sheamus.
Μετά τον αγώνα, οι πρωταθλητές επιτέθηκαν στους Hardys αλλά εκείνοι τους απώθησαν.





Αποτελέσματα RAW 12/06/2017:

  • Ο Elias Samson νίκησε τον Dean Ambrose.
  • Ο Cedric Alexander επικράτησε ενάντια στον Noam Dar.
  • Ο Kalisto έχασε από τον Apollo Crews.
  • Οι Dana Brooke & Sahsa Banks & Mickie James νίκησαν τις Alexa Bliss & Emma & Nia Jax.
  • Οι Heath Slater & Rhyno επικράτησαν ενάντια στους Miz & Congraulation bear.
  • Ο αγώνας ανάμεσα σε Neville και Rich Swann έληξε με No Contest.
  • Οι Enzo Amore & Big Cass έχασαν από τους Luke Gallows & Karl Anderson.
  • Οι Cesaro & Sheamus διατήρησαν τους τίτλους αφού ήρθαν ισόπαλοι με double count out με τους Hardy Boyz.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος







Νεότερη Παλαιότερη