NXT 14/06/17 : Extreme καταστάσεις!


To περασμένο επεισόδιο του ΝΧΤ επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη. Το main event του επεισοδίου, ήταν ένας triple threat αγώνας για το Women's Championship. Αγώνας αντάξιος PPV! Διαβάστε το ρεπορτάζ του εκπληκτικού αυτού αγώνα, καθώς και ολόκληρου του επεισοδίου:


Drew McIntyre vs Rob Ryzin

Ο McIntyre συνεχίζει ακάθεκτος από τη στιγμή που επέστρεψε στα ρινγκ του WWE. O Σκωτσέζος superstar δεν αντιμετώπισε την παραμικρή απειλή από το "εμπόδιο" που λέγεται Rob Ryzin. Η νίκη του McIntyre ήρθε με Yakuza kick.


Authors Of Pain vs Anthony Dominguez & Wilmer Freyday

Ως "παρέλαση των jobbers" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το επεισόδιο. Μετά τον Ryzin, ήρθε η ώρα των εξίσου ...άσημων, Dominguez & Freyday να διασυρθούν. Οι AoP είχαν πανεύκολο έργο. Ο Rezar δε χρειάστηκε να επέμβει, παρά μόνο για να συμμετάσχει στην finisher, Super Collider, για να πάρουν μια ξεκούραστη νίκη. Μετά τον αγώνα, την εμφάνισή τους έκαναν οι Heavy Machinery, θέλοντας να δώσουν μια "πρώτη" γεύση της δυναμικής τους στους AoP. Το brawl όμως αποφεύχθηκε μετά από επέμβαση του Paul Ellering, καλώντας τους Authors να φυλάξουν τις δυνάμεις τους και να τον ακολουθήσουν στο backstage.


The Velveteen Dream vs Raul Mendoza

Jobbers' συνέχεια, με τον τέταρτο της "παρέας",Raul Mendoza, να αντιμετωπίζει τον Velveteen Dream. O πρόσφατα εισαχθείς και συνάμα αήττητος στο NXT, Velveteen Dream, πήρε μια άνετη νίκη με Elbow Drop.


Women's Triple Threat Elimination Championship Match: Asuka(c) vs Nikki Cross vs Ruby Riot

To τρίο αυτό συνεχίζει να μας χαρίζει ματσάρες. Μετά την επική τους αναμέτρηση στο πρόσφατο TakeOver που έγινε στο Chicago, τώρα τέθηκαν αντιμέτωπες σε εβδομαδιαίο επεισόδιο. Η Riot ήταν εκείνη που "έφυγε" πρώτη, ύστερα από ένα spinning neckbreaker της Cross. Cross και Αsuka δεν έχασαν χρόνο και ήρθαν αμέσως αντιμέτωπες. Όμως, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, καθώς οι δύο superstars οδηγήθηκαν στα παρασκήνια, κάνοντας τον αγώνα κανονικό brawl! Το μεγάλο φινάλε ήρθε όταν η Cross έκανε το crossbody πάνω στην Asuka, στέλνοντας τόσο την πρωταθλήτρια όσο και τον εαυτό της πάνω σε τραπέζια! Μη μπορώντας καμία να ανταποκριθεί, ο αγώνας έληξε ως no contest, αφήνοντας μια μικρή ...πικρία για το αποτέλεσμα.



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:



για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας

Νεότερη Παλαιότερη