Επίσημο! : Mayweather vs McGregor στις 26 Αυγούστου!


Είναι γεγονός! Οι Conor McGregor και Floyd Mayweather "τα βρήκαν" και θα τεθούν αντιμέτωποι στις 26 Αυγούστου, στην T-Mobile Arena του Las Vegas!

Εδώ και πολλούς μήνες διαβάζαμε την μία είδηση πίσω από την άλλη. Δηλώσεις των ίδιων των αθλητών, δηλώσεις από promoters των ΜΜΑ και του boxing, εκτιμήσεις από δημοσιογράφους. Τίποτα και κανείς όμως δεν επιβεβαίωνε αυτό που ζητούσαμε όλοι, την οριστικοποίηση της τεράστιας αυτής μάχης. Κι όμως, πριν από λίγα λεπτά γνωστοποιήθηκε πως θα γίνει ο αγώνας. Το Yahoo Sports ήταν το δίκτυο που έφερε την είδηση "στο φως".
Οι συστάσεις περισσεύουν για τους δύο αυτούς αθλητές. Από την μία, έχουμε τον Floyd "Money" Mayweather. Είναι 40 ετών και θεωρείται ο κορυφαίος μποξέρ της εποχής μας, καθώς είναι αήττητος (49-0). Έχει αποσυρθεί από τον χώρο εδώ και 2 χρόνια και κόντρα στον Ιρλανδό θα δώσει τον 50ο του αγώνα(!). Οι τίτλοι που έχει "σηκώσει", είναι ...αμέτρητοι:
WBC: Super featherweight, Lightweight, Super Lightweight, Light Middleweight, Welterweight
IBF: Welterweight
WBA: Light Middleweight, Welterweight
WBO: Welterweight
ΙΒΟ: Welterweight
IBA: Welterweight
Από την άλλη, ο McGregor, είναι 28 ετών και αγωνίζεται στο UFC εδώ και μια τετραετία. Έχει κερδίσει τους εξής τίτλους :
UFC: Featherweight, Interim Featherweight,Lightweight
CWFC: Lightweight, Featherweight.
Πλέον, τα βλέμματα του μαχητικού(και όχι μόνο) κόσμου, είναι στραμμένα στον αγώνα αυτό! Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως τα ποσά που θα δαπανηθούν για το promoting και οι μισθοί των δύο αθλητών δεν είναι ακόμη γνωστά.

Ραντεβού λοιπόν στο T-Mobile της Nevada, στις 26 Αυγούστου!

για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη