205 Live 13/06/17: Το μέλλον της Cruiserweight Division!


O Akira Tozawa ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του περασμένου επεισοδίου του 205 Live. Ο Ιάπωνας αντιμετώπισε τον TJ Perkins, με έπαθλο την είσοδο στο Titus brand!

Ariya Daivari vs Cedric Alexander

Ο Alexander προέρχεται από την νίκη του ενάντια στον άσπονδο εχθρό του, Noam Dar, στο περασμένο RAW. Τώρα, ήθελε να "χτίσει" ένα μικρό σερί. O Daivari ξεκίνησε πολύ δυναμικά και πήρε τα ηνία από νωρίς. Ο Alexander πέρασε στην αντεπίθεση, χτυπώντας σωστά τον Daivari. Κι ενώ είχε τον "Persian Lion" υπό τον έλεγχό του, εκεί έκανε την εμφάνισή του o Noam Dar. Ο Alexander του επιτέθηκε, ο Daivari εκμεταλλεύτηκε το σκηνικό και προσπάθησε να "κλέψει", αποτυχημένα όμως, την νίκη. Ο Alexander εκτέλεσε επιτυχημένα το Lumbar Jack και πήρε την νίκη.


To promo του Tony Nese

Αν και το promo κινήθηκε γύρω από τον Nese, o Austin Aries ήταν αυτός που ξεκίνησε το όλο segment. Ο "Double A" δήλωσε πως υποφέρει από τρεις τραυματισμούς μετά τον εξαντλητικό αγώνα του ενάντια στον Neville. Εκεί έκανε την εμφάνισή του ο Nese, υποτιμώντας τις αρετές και την ικανότητα του Aries, καθώς και επαίνεσε τον εαυτό του. Κι ενώ τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο έντονα, από το πουθενά εμφανίστηκε ο Jack Gallagher(!) O "Gentleman" είπε πως θαυμάζει τον Aries και είναι έτοιμος να τον στηρίξει. Ο Nese αντέδρασε και οι δύο superstars αντάλλαξαν γροθιές, με τον Gallagher να είναι ο μεγάλος νικητής.


Akira Tozawa vs TJ Perkins

Πριν τον αγώνα, ο Titus O'Neil, εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Γιαπωνέζου. Μάλιστα, τον ενημέρωσε πως αν κερδίσει, θα του προσφέρει μια θέση στο stable του! Στα του αγώνα, η δράση ήταν καταιγιστική. Κανείς δεν είχε τα ηνία μέχρι την κορύφωση. Ο TJP πλησίασε όσο ποτέ την νίκη, με ένα kneebar. Kι όμως, ο Tozawa επανήλθε, με εμφατικό τρόπο μάλιστα. Ένα θεαματικό Swanton του έδωσε την νίκη κόντρα στον Perkins! Μετά τον αγώνα, ενώ ο O'Neil πανηγύριζε την νίκη του Ιάπωνα, ο Neville έκανε την εμφάνισή του. Κι ενώ ο πρωταθλητής cruiserweight φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως περιμένουν ...δύσκολες στιγμές τον Τozawa, o O'Neil έδειξε πόσο τον πιστεύει, δηλώνοντας πως το νέο μέλος του stable του, είναι ο κορυφαίος cruiserweight superstar!



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:




για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη