PAYBACK 2017: ΤΟΥ ΤΙΣ... «ΕΒΡΕΞΕ» ΞΑΝΑ!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Payback 2017. Παρακάτω ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και link για να το παρακολουθήσετε.


Enzo Amore & Big Cass vs. Luke Gallows & Karl Anderson

Με την έναρξη του KickOff του Payback και μετά από μία μικρή ανάλυση της κάρτας ξεκινάμε με το πρώτο ματς της βραδιάς ανάμεσα στους Enzo & Cass και Gallows & Anderson. Σε έναν αρκετά σύντομο αγώνα οι Enzo & Cass πήραν εύκολα την νίκη όταν οι Gallows & Anderson πήγαν να εκτελέσουν το Magic Killer στον Enzo, o Big Cass τον έσωσε πετώντας τον Luke Gallows εκτός Ring και ο Enzo έκανε pin στον Kark Anderson.


Miz TV με Special Guest τον Finn Balor

Στη συνέχεια έκανε την είσοδο του ο Miz με την Maryse και αφού ο Miz καλωσόρισε τον κόσμο στο Miz TV παρουσίασε τον σημερινό καλεσμένο του, τον Finn Balor. Μετά από μία έντονη συζήτηση ο Balor πήγε να φύγει λέγοντας στον Miz πως όλα τα Miz TV λήγουν με τον Miz να τις "τρώει" αλλά αυτή τη φορά όχι. Ο Miz τον αποκάλεσε δειλό και ότι τον φοβάται και ο Balor γύρισε του τις έβρεξε και έφυγε.


United States Championship Match
Kevin Owens (c) vs. Chris Jericho

Σε έναν πολύ όμορφο αγώνα με πολλά reversals o Jericho αφού επιχείρησε το πρώτο Walls of Jericho o Owens έκανε το rope break με το δάχτυλο του (όπως ακριβώς και στην WrestleMania). Αυτό εκνεύρισε τον Jericho o οποίος τραυμάτισε το χέρι του Owens στα σκαλιά, και μετά από ένα ακόμα Walls of Jericho o Owens έκανε Tap Out και έδωσε την νίκη στον Jericho.


Cruiserweight Championship Match
Neville (c) vs. Austin Aries

Για άλλη μία φορά ο Austin Aries δεν κατάφερε να κατακτήσει το Cruiserweight Championship.
Αν και νικητής ο Aries έφυγε με άδεια χέρια, καθώς όταν κλείδωσε τον Neville σε submission ο Neville έπιασε τον διαιτητή από τον γιακά και τον πέταξε κάτω, δίνοντας την νίκη αλλά όχι την ζώνη του στον Austin Aries με DQ.


RAW Tag Team Championship Match
The Hardy Boyz (c) vs. Cesaro & Sheamus

Ο αγώνας ξεκίνησε ήπια με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα και καλή συνεργασία, τα ευτράπελα όμως δεν άργησαν καθώς ο Matt Hardy άρχισε να αιμορραγεί από το μάτι του, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να καταφέρουν οι Hardyz να κρατήσουν τις ζώνες τους με τον Jeff Hardy να εκτελεί το Swanton Bomb sτον Sheamus με την βοήθεια του Matt. Μετά την λήξη του αγώνα και ενώ οι Hardyz πανηγύριζαν oι Cesaro & Sheamus τους επιτέθηκαν αφήνοντας τους πρωταθλητές αναίσθητους στο Ring.


RAW Women's Championship Match
Bayley (c) vs. Alexa Bliss

Ιστορία έγραψε η Alexa Bliss καταφέρνοντας να κατακτήσει το RAW Womens Championship και να γίνει η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να κατακτήσει το RAW και το SmackDown Live Women's Chamionship εκτελώντας ένα πολύ δυνατό suplex στο turn backle, αφήνοντας την Bayley αναίσθητη.


House of Horrors Match
Bray Wyatt vs. Randy Orton

Στο ρινγκ εμφανίζεται η Jojo και ανακοινώνει πως ο αγώνας θα ξεκινήσει στο σπίτι του Bray Wyatt και θα ολοκληρωθεί στο ρινγκ με Pinfall ή Submission. Μεταφερόμαστε στην γιγαντοοθόνη και βλέπουμε μία λιμουζίνα να κινείται σε έναν σκοτεινό δρόμο και να σταματάει έξω από ένα απομονωμένο σπίτι. Ο Randy Orton πάει να ανοίξει την πόρτα και εκείνη ανοίγει μόνη της και ξεκινάνε τα Mind Games. Ο Orton μπαίνει στο σπίτι και ψάχνει τον Wyatt ο οποίος εμφανίζεται από το πουθενά και του επιτίθεται και εξαφανίζεται ξανά. Στη συνέχεια, και αφού φτάσανε να χτυπιούνται στην κουζίνα ο Bray Wyatt έριξε το ψυγείο πάνω στον Orton και μπήκε στην λιμουζίνα για να επιστρέψει στην αρένα.


Seth Rollins vs. Samoa Joe

Ενώ ο Bray Wyatt βρίσκεται καθ'οδών για το στάδιο οι Seth rollins & Samoa Joe έρχονται αντιμέτωποι με τον Joe να εκτελεί το ένα submission μετά το άλλο και να στοχεύει συνεχώς το ευαίσθητο πόδι του Rollins, χωρίς να καταφέρνει όμως να πάρει την νίκη, καθώς κάνοντας το τελευταίο Submission οι ώμοι του ακουμπούσαν κάτω και ο Rollins πήρε την νίκη με pinfall.


House of Horrors Match
Bray Wyatt vs. Randy Orton
- Η συνέχεια στην αρένα -

H λιμουζίνα με τον Bray Wyatt φτάνει στο στάδιο και ο Wyatt κάνει την είσοδο του, μόλις φτάνει στο ρινγκ ανάβουν τα φώτα και πίσω του βρίσκεται ο Orton κρατώντας μία καρέκλα. Μετά από αρκετές καρεκλιές και αφού ο Orton είχε τον Wyatt υπό τον έλεγχο του εμφανίζονται οι Bollywood Boys και προσπάθησαν μάταια να επιτεθούν στον Orton ο οποίος τους πέταξε έξω από το ρινγκ και εκτέλεσε ένα RKO στον Wyatt αλλά πριν προλάβει να κάνει το pin εμφανίστηκε ο Jinder Mahal και του επιτέθηκε με την ζώνη, αφήνοντας τον αναίσθητο και δίνοντας στον Wyatt την ευκαιρία να κάνει το pin και να πάρει την νίκη.


Braun Strowman vs. Roman Reigns

Στο Main Event της βραδιάς ο Braun Strowman είχε τον απόλυτο έλεγχο και ενώ ο Reigns προσπάθησε να αντιδράσει με μερικά Superman Punch και Spears, δεν τα κατάφερε και μετά από δύο Powerslams o Strowman πήρε την νίκη. Μετά την νίκη ο Strowman επιτέθηκε βάναυσα στο Reigns με τα σκαλιά κάνοντας τον να ματώσει άσχημα.


Αποτελέσματα Payback 2017:

- Οι Enzo Amore & Big Cass νίκησαν τους Luke Gallows & Karl Anderson
- Ο Chris Jericho κέρδισε τον Kevin Owens (νέος United States Champion)
- Ο Austin Aries επικράτησε του Neville (παρέμεινε Cruiserweight Champion ο Neville)
- Οι Hardy Boyz επιβλήθηκαν των Cesaro & Sheamus (παρέμειναν RAW Tag Team Champions)
- Η Alexa Bliss νίκησε την Bayley (νέα RAW Women's Champion)
- Ο Bray Wyatt κέρδισε τον Randy Orton
- Ο Seth Rollins επιβλήθηκε του Samoa Joe
- Ο Braun Strowman επικράτησε του Roman Reigns

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


Για το Ringside House,
Γρηγόρης Αττάλας
Νεότερη Παλαιότερη