WWE 205 Live 09/05/2017 : Το τελευταίο μάθημα του Tozawa!


Το περασμένο επεισόδιο του 205 Live μας επεφύλασσε εκπλήξεις. Η κόντρα των Akira Tozawa και Brian Kendrick πέρασε σε νέα φάση. Ακόμη, ο "Gentleman", Jack Gallagher έκανε μαι ξεχωριστή πρόποση(!) προς τιμήν του Austin Aries.

Η πρόποση προς τον "Double A"

Πριν μια εβδομάδα ο AA είχε σώσει τον Jack Gallagher από τα χέρια των Perkins και Neville. Ο Gallagher, θέλοντας να ανταποδώσει, ετοίμασε μια ευχαριστήρια πρόποση προς τιμήν του Aries. Πάραυτα, η γιορτή σταμάτησε πρόωρα, όταν οι Perkins & Neville έκαναν την εμφάνισή τους και επιτέθηκαν στους δύο superstars. Οι Gallagher και Aries απάντησαν και μάλιστα σε βαθμό απόλυτα θετικό. Αφού "έδιωξαν" τους κακούς, οι δύο τους επέστρεψαν στο ρινγκ και τελείωσαν ευχάριστα πλεόν, την πρόποση.


Mustafa Ali vs Tony Nese

Ο Ali είδε για πρώτη φορά τα σχέδιά του να "αποτρέπονται" από τον Nese. Η δυναμική και η σωματοδομή του αντιπάλου του, οδήγησε τον Ali στο να μη χρησιμοποιήσει τις αρετές του ως high-flyer όπως θα ήθελε. Πάραυτα, ο Ali σταδιακά άρχισε να βρίσκει ρυθμό, χάρη στην ταχύτητά του. Εκτελώντας ένα hurricanrana, πήρε τα ηνία του αγώνα. Ο Nese τα βρήκε σκούρα και τελικά γνώρισε την ήττα μετά από ένα 450 splash.


Brian Kendrick vs Akira Tozawa

Η αντιπαλότητα των δύο παλαιστών καλά κρατεί. Ο Kendrick προσπάθησε να πάρει μια γρήγορη νίκη, βγάζοντας τον αντίπαλό του εκτός ρινγκ. Εκεί, "κυνήγησε" το count out, ανεπιτυχώς όμως. Μεταφέροντας τη δράση πίσω στο ρινγκ, ο Ιάπωνας πήρε το πάνω χέρι. Παραλίγο να πετύχει και την νίκη, καθώς πέτυχε το Shining Wizard, αλλά ο Kendrick έκανε το kick-out. Ο Kendrick, προσπάθησε αποτυχημένα να κερδίσει με το Captain's Hook. Αμέσως, επιχείρησε ένα patented Sliced Bread, το οποίο ο Tozawa γύρισε σε pin και πήρε την νίκη. Εξαγριωμένος από την ήττα του, ο Kendrick επιτέθηκε βάναυσα στον Ιάπωνα superstar.



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:



για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη