ΝΧΤ 03/05/2017 : Τα θαλάσσωσε η Asuka!


Έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της η Asuka. Ο GM του ΝΧΤ, William Regal όρισε αγώνα ανάδειξης για τη διεκδικήτρια του women's title. H Asuka επενέβη στον αγώνα και τα έκανε "σαλάτα". Διαβάστε παρακάτω:

Killian Dain vs Danny Burch

Ο αγώνας ήταν εντελώς μονόπλευρος. Ο θηριώδης Dain ταλαιπώρησε τον αντίπαλό του και με Ulster Plantation πήρε μια εύκολη νίκη.



Heavy Machinery vs Richardo Watts & Hector Kunsman

Άλλος ένας γρήγορος αγώνας. Οι Heavy Machinery ήταν ισοπεδωτικοί, με όπλο τη δύναμή τους. Μια σειρά από suplexes, ένα πανίσχυρο powerbomb ήταν αρκετά για να τους χαρίσουν την νίκη.


Hideo Itami vs Kona Reeves

Ο Reeves ξεκίνησε φουριόζος και επιτέθηκε στον Itami πριν την έναρξη του αγώνα. Μάλιστα, ο νεαρός Χαβανέζος έδειξε εγωϊστικό χαρακτήρα, δείχνοντας έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του Itami. Ο Γιαπωνέζος δεν το έβαλε κάτω και άρχισε τη δική του επίθεση. Το κοινό ήταν υπέρ του και ζητούσε το "GTS". Κι έτσι ακριβώς έγινε, καθώς ο Itami πήρε την νίκη με τη συγκεκριμένη finisher.


NXT Women's Champions no1 Battle Royal

Ο αγώνας αυτός είχε δεκαπέντε διαφορετικές superstars να ανταγωνιστούν με έπαθλο τη διεκδίκηση του no1 contendership. Η τελευταία εξάδα είχε τις: Ember Moon, Ruby Riot, Nikki Cross, Liv Morgan, Billie Kay & Peyton Royce. Η Cross απέκλεισε την Morgan και η Moon τις Kay & Royce. Η Ember προσπάθησε να πετύχει τις Riot και Cross με το Eclipse, αλλά σε εκείνο το σημείο άλλαξαν όλα. Η Asuka έκανε την εμφάνισή της, επιτέθηκε στην Moon και ύστερα στις άλλες Riot και Cross. Oι security έκαναν την εμφάνισή τους, προσπαθώντας να την κατευνάσουν, μάταια όμως. Ο GM του ΝΧΤ, William Regal, εμφανίστηκε και πήρε τον έλεγχο στα χέρια του. Ακύρωσε τον αγώνα και έθεσε τον τίτλο της Asuka υπό διεκδίκηση από τις τρεις φιναλίστ του αγώνα(Moon, Cross & Riot)!



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη