WWE 205 Live 25/04/2017: Κέρδισε αλλά τις "έφαγε"


Το χθεσινό επεισόδιο του 205 Live σημαδεύτηκε από την κόντρα των Austin Aries και Neville. O cruiserweight champion αντιμετώπισε τον Jack Gallagher και πήρε μια σπουδαία νίκη, αλλά ο Austin Aries ήταν εκεί και του επιτέθηκε. Ο διεκδικητής του τίτλου έδειξε πως είναι έτοιμος να οδηγήσει την κόντρα στα "άκρα", καθώς δε δίστασε να επιτεθεί εκτός ρινγκ.

Rich Swann & Akira Tozawa vs Brian Kendrick & Noam Dar

Κακοί και καλοί "διασταυρώθηκαν" σε αυτόν τον tag team αγώνα. Οι "κακοί" Kendrick & Dar, έδειξαν εξ' αρχής τις προθέσεις τους. Επιτέθηκαν στους αντιπάλους τους πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτό δεν πτόησε όμως τους Swann & Tozawa, καθώς ο πρώην cruiserweight champion είχε το πάνω χέρι έναντι των αντιπάλων του. Τα tag έγιναν και οι ισορροπίες άλλαξαν, καθώς οι "κακοί" πήραν τα ηνία, μέσω "βρώμικων" τρόπων. Όμως, η λάθος συνεννόηση μεταξύ Dar και Kendrick είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους και τον Tozawa να παίρνει την νίκη με Shining Wizard.


Tony Nese vs Mustafa Ali

Οι δύο ταχύτατοι superstars έκαναν μια "επίδειξη" των αρετών τους σε αυτών των αγώνα. Όμως, ο Nese ήταν εκείνος που πήρε τα ηνία. Στο μεταξύ, ο Andrew Gulak έκανε την εμφάνισή του, πηγαίνοντας στο τραπέζι των εκφωνητών και σχολιάζοντας των αγώνα. Επιτέθηκε φραστικά στους παλαιστές και σχολίαζε αρνητικά τις επιλογές για high-flying κινήσεις. Πίσω στον αγώνα, ο Ali επανέκαμψε και έβγαλε τον αντίπαλό του εκτός ρινγκ, εκτελώντας μάλιστα το 450 splash! Πάραυτα, κατάφερε να ηττηθεί με DQ, ενώ ήταν ακόμη εκτός ρινγκ, "ακούγωντάς" τα μάλιστα και από τον Gulak. O Ali δε "σήκωνε"πολλά και δε δίστασε να επιτεθεί στον Gulak!


Jack Gallagher vs Neville

Ήταν ένας αγώνας γεμάτος δράση. Ο Gallagher ξεκίνησε την μάχη εκτός του ρινγκ, αλλά ο Neville τον επανέφερε μέσα. Ισορροπημένα τα πράγματα και κανένας δεν έδειχνε να έχει το πάνω χέρι. Ο Gallagher βρήκε καλό ρυθμό και θέλησε να εκτελέσει μια κίνηση από το τρίτο σχοινί. Η προσπάθεια απέτυχε παταγωδώς και ο Neville ανέκαμψε. Με σειρά από λακτίσματα, "ζάλισε" τον Gallagher και πήρε την νίκη με το Rings Of Saturn. Ο Neville συνέχισε την επίθεσή του και μετά τον αγώνα, αλλά εκεί έκανε την εμφάνισή του ο διεκδικητής του Cruiserweight Championship, Austin Aries. O AA επιτέθηκε μαινόμενος στον Neville και του έδωσε ένα καλό μάθημα εν όψει του αγώνα τους!



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας

Νεότερη Παλαιότερη