SmackDown Live 25/04/2017: Άνω κάτω η Women's Division



Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το εβδομαδιαίο SmackDown Live, με μεγάλη αγωνιστική δράση. Ο Jinder Mahal επιτέθηκε στον Randy Orton δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα και η Women's Division ήρθε για τα καλά άνω κάτω.


Το επεισόδιο άνοιξε με την εμφάνιση του Shinsuke Nakamura και είχε ένα έντονο promo με τον Dolph Ziggler. Ο Show Off δεχόταν αποδοκιμασίες για αρκετή ώρα και ταυτόχρονα έκανε mocking στον Nakamura, αντιγράφοντας τις χορευτικές του κινήσεις.
Ο Nakamura απάντησε με προσβολή ενάντια στον Dolph Ziggler, με τον Show Off να ορμάει στον Γιαπωνέζο με Superkick, το οποίο απέφυγε. Πήγε να ακολουθήσει kinshasa από τον King of Strong Style αλλά ο Ziggler αποχώρησε γρήγορα.



Aj Styles vs Baron Corbin

Είδαμε έναν πολύ καλό αγώνα ανάμεσα στους δύο ταλαντούχος superstar, οι οποίοι πάλεψαν υπό το βλέμμα του Kevin Owens, ο οποίος βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Lone Wolf κυριαρχούσε. Ωστόσο, προς το τέλος ο Aj Styles πήρε τον έλεγχο παρ'όλο που ο Kevin Owens προσπάθησε να του αποσπάσει την προσοχή. Έτσι με ένα γρήγορο roll up πήρε την νίκη.



Μετά το τέλος του αγώνα, ο United States Champion επιτέθηκε στον Phenomenal One μαζί με τον Lone Wolf. Ο Sami Zayn όμως εμφανίστηκε και όρμησε εναντίων των heels, με ένα δυνατό helluva kick στον Baron Corbin. Ο τελευταίος που έμεινε όρθιος ήταν ο Prizerfighter με ένα pop-up powerbomb στον AJ styles.



Beat the Clock Challenge:
American Alpha vs The Colons

Συμπαθητικό αγώνα είδαμε ανάμεσα στις δύο ομάδες, τον οποίο παρακολουθούσαν και οι Usos στα παρασκήνια. Οι Colons έδειξαν ότι μπορούσαν να νικήσουν τους πρώην πρωταθλητές αλλά τελευταίοι μίλησαν οι American Alpha. Ο Jason Jordan απέφυγε την επίθεση των δύο αντιπάλων και με τον Chad Gable εκτελούν Grand Amplitude στον Primo για την νίκη. Time to beat: 5:17.



Έπειτα ακολούθησε προβολή βίντεο στην big screen της arena με τον Rusev να μιλάει για την ένταξη του στο μπλε show. Είπε πως δεν συμπαθεί τον Daniel Bryan και τον Shane McMahon και ο μοναδικός τρόπος να αγωνιστεί γι'αυτούς είναι να του δώσουν ένα WWE Championship match στο Money in the Bank.


No Disqualification match:
Randy Orton vs Eric Rowan

Πανέμορφος αγώνας διεξάχθηκε ανάμεσα στους δύο, με τον Eric Rowan να προσπαθεί να διαλύσει όσο μπορεί τον Viper για την Κυριακή. Είδαμε αρκετά extreme χαρακτηριστικά στον αγώνα,όπως το kendo stick που χρησιμοποίησε ο Orton για να διαλύσει τον Rowan. Επίσης, κατάφερε και πέρασε τον μεγαλόσωμο παλαιστή μέσα από τραπέζι στο ringside. Ο Viper στο τέλος πήρε την νίκη με την χαρακτηριστική του κίνηση, RKO.



Μετά το τέλος του αγώνα όμως είχαμε και άλλα γεγονότα. Πιο συγκεκριμένα, ο Jinder Mahal εμφανίστηκε με τους Singh Brothers μιλώντας για το γεγονός ότι έγινε No.1 Contender. Έπειτα μπήκε στο ρινγκ και πιθανότατα εξύβρισε τον Randy Orton μιλώντας στα ινδικά. Έπειτα ακολούθησε επίθεση από τους τρεις στον πρωταθλητή, με τον Jinder Mahal να αποχωρεί με τον τίτλο στα χέρια του.



Beat the Clock Challenge:
The Ascension vs Breezango

Ο αγώνας άρχισε με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάρουν μία γρήγορη νίκη πριν την συμπλήρωση των 5:12. Ο Viktor και ο Konnor είχαν τον έλεγχο στην αρχή του αγώνα, ωστόσο στο τέλος οι Breezango πήραν την πολυπόθητη νίκη νικώντας κιόλας με 2:36 λεπτά να μένουν στο ρολόι. Άνετη νίκη για τους δυο τους, που παίρνουν ένα δυνατό push απ'ότι φαίνεται.




SmackDown Women's Title match:
Charlotte Flair vs Naomi (c)

Έναν αρκετά εντυπωσιακό αγώνα είδαμε ανάμεσα στις δύο women superstar, με την Charlotte να προσπαθεί να στεφθεί πρωταθλήτρια ξανά. Η αντίσταση της πρωταθλήτριας, Naomi ήταν αρκετή ώστε να απωθεί την Queen. Είχαμε πολλά pinfalls με 2 count προς το τέλος του main event, όμως στο ρινγκ εμφανίστηκαν οι Tamina, Carmella και Natalya. Οι τρεις τους επιτέθηκαν στην Charlotte και ο αγώνας έληξε με Disqualification υπέρ της Queen χωρίς ο τίτλος να αλλάζει χέρια.



Μετά το τέλος του αγώνα, οι τρεις του δεν τελείωσαν την επίθεση τους στην Charlotte. Ο James Ellsworth βρισκόταν στο ringside και παρακολουθούσε καθώς οι Carmella, Tamina και Natalya τελείωναν την βάναυση επίθεση τους, μένοντας όρθιες. Ο λόγος της επίθεσης του ήταν για το γεγονός ότι η Charlotte πήρε κατευθείαν ευκαιρία για το SmackDown Women's Title.



Αποτελέσματα SmackDown Live 25/04/2017:

  • Ο Aj Styles νίκησε τον Baron Corbin
  • Οι American Alpha επικράτησαν των The Colons σε 5:17.
  • Ο Randy Orton νίκησε τον Eric Rowan
  • Οι Breezango νίκησαν τους Ascension, σε 2:50 και έγιναν No.1 Contender's για τα SmackDown Tag Team Titles
  • Η Charlotte Flair πήρε την νίκη επί της Naomi με DQ


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη