Οι προβλέψεις του Χρήστου Αγγελάτου για το Payback 2017


Στο άρθρο αυτό θα σας παρουσιάσω τις προσωπικές μου προβλέψεις για το επικείμενο Payback 2017, που θα διεξαχθεί στο San Jose, ξημερώματα Πρωτομαγιάς. Στην match dard υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά. Ας ξεκινήσουμε...


KICK OFF SHOW


Miz Tv with Special Guest: Finn Balor



Ο Finn Balor όπως και στην Wrestlemania 33 δεν θα συμμετάσχει σε αγώνα, αλλά θα είναι καλεσμένος στο Miz Tv. Όλα αναμένεται να εξελιχθούν, όπως εξελίσσονται σε κάθε Miz Tv. Επίσης ίσως μία διαμάχη τους αποτελέσει την αφορμή για την έναρξη ενός feud ανάμεσα.

PREDICTION: Ο Finn Balor θα επιβληθεί.


Karl Anderson & Luke Gallows vs Enzo Amore & Big Cass



Ένας αγώνας χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ταλαντούχες ομάδες όμως. Έχουμε δει αρκετές φορές αγώνες ανάμεσα τους. Ωστόσο, πιστεύω πως \όποια ομάδα νικήσει θα είναι η επόμενη Contender για τα Raw Tag Team Championships, εάν οι Hardys κάνουν το retain. Θέλω να νικήσουν οι Big Cass & Enzo αλλά δεν νομίζω...

PREDICTION: Luke Gallows & Karl Anderson win.


MAIN SHOW


Seth Rollins vs Samoa Joe



Επιτέλους, οι δύο superstars θα λύσουν τις διαφορές τους από τότε που ο Samoa Joe επιτέθηκε στον Seth Rollins στο ντεμπούτο του στο Raw. Έπειτα από την νίκη του επί του Triple H, ο Seth "Freakin" Rollins έχει πάρει ιδιαίτερο momentum. Για τον συγκεκριμένο λόγο δεν νομίζω να χάσει από τον Samoa Joe. Θέλω ιδιαίτερα να πάρει και άλλο momentum ο Rollins γιατί πιστεύω ότι οι ιθύνοντες της εταιρείας κάτι ετοιμάζουν για αυτόν, και ίσως όχι μόνο γι'αυτόν...

PREDICTION: Seth Rollins wins.


Neville (c) vs Austin Aries WWE Cruiserweight Championshp Match



Ο επαναληπτικός ανάμεσα τους μετά την Grandest Stage of Them All αναμένεται ενδιαφέρον. Ο Neville έχει αποδείξει πως είναι ο King of the Cruiserweights. Ωστόσο, νομίζω πως ήρθε η ώρα ο AA να πάρει το push που του χρωστάει η εταιρεία και θέλω να το πάρει με την κατάκτηση του τίτλου.

PREDICTION: Austin Aries wins and becomes new WWE Cruiserweight Champion.


Hardy Boyz (c) vs Cesaro & Sheamus Raw Tag Team Championship match



Έχουμε δει δύο singles matches ανάμεσα τους στα προηγούμενα επεισόδια του Raw, και μπορώ να πω ότι κάτι διαφορετικό θα γίνει εδώ. Τα παράξενα handshakes ανάμεσα τους μου δημιουργούν υποψίες για heel turn για μία από τις δύο ομάδες, ίσως των Cesaro & Sheamus. Πιστεύω και θέλω ότι οι Hardys θα κάνουν το retain. Θα είναι ένας διασκεδαστικός αγώνας και θέλω να δω και ένα τολμηρό Swanton Bomb από τον Jeff.

PREDICTION: Hardy Boyz retain.


Kevin Owens (c) vs Chris Jericho United States Championship match



Το storyline of the year (για μένα) και ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων αναμένεται να λήξει με αυτήν την μονομαχία. Οι δυο τους τα έχουν δώσει όλα σ' αυτήν την κόντρα που αρχικά ήταν φιλία. Οι άλλοτε Jeri-KO θα έχουν το επαναληπτικό τους από την Wrestlemania 33 στο Payback 2017. Ο Prizerfighter άλλαξε πρόσφατα brand, καθώς πήγε στο SmackDown Live ως "The New Face of America" μαζί με τον τίτλο. Γι' αυτόν τον λόγο δεν νομίζω να αλλάξει ο τίτλος χεριά αλλά και γιατί ο Y2J θα απουσιάσει σύντομα από την εταιρεία.

PREDICTION: Kevin Owens retains.


Bayley (c) vs Alexa Bliss Raw Women's Championship



Ο μοναδικός αγώνας με women superstar της κάρτας, με το Raw Women's Championship on the line. Η Alexa Bliss ήρθε με ιδιαίτερο momentum στο κόκκινο brand αλλά δεν νομίζω ότι θα στεφθεί πρωταθλήτρια ξανά σύντομα. Αρχικά είναι πολύ νωρίς για να χάσει η Bayley τον τίτλο, αλλά μου φαίνεται ότι οι ιθύνοντες ετοιμάζουν ένα feud ανάμεσα στην Bayley και την Sasha Banks που θα κορυφωθεί στο Summerslam. Η μοναδική περίπτωση που ίσως πάρει τον τίτλο, είναι εάν η εταιρεία σχεδιάζει ένα μεγάλο push για εκείνη,

PREDICTION: Bayley retains.


Roman Reigns vs Braun Strowman



Άλλη μία κόντρα που αναμένεται να τελειώσει στο αυριανό PPV,η οποία ξεκίνησε από τον Ιανουάριο. Είδαμε πως ο Braun Strowman διέλυσε κυριολεκτικά τον Roman Reigns, γυρίζοντας ένα ασθενοφόρο ανάμεσα μ' αυτόν μέσα, θυμίζοντας attitude era. Η εταιρεία είχε αρχίσει από τον Αύγουστο το χτίσιμο του Braun Strowman. Ο Big Dog τον νίκησε στο Fastlane και έτσι μία δεύτερη του ήττα συνεχόμενη θα το αποδυνάμωνε πολύ. Ειδικά τώρα που μετά αναμένεται να ξεκινήσει feud με τον Brock Lesnar για το Universal Champion. Έτσι χρειάζεται απελπιστικά την νίκη, ενώ ο Roman καθόλου.

PREDICTION: Braun Strowman wins.


Bray Wyatt vs Randy Orton House of Horrors match



Σ' αυτόν τον αγώνα αναμένεται να γραφτεί ιστορία, καθώς θα δούμε πρώτη φορά το συγκεκριμένο stipulation. Πάλι εδώ έχουμε μία κόντρα που θα λήξει με τον συγκεκριμένο αγώνα, η οποία είχε αρχίσει από τον Σεπτέμβρη. Ένα preview για το τι πρόκειται να δούμε ήταν τα promos του Eater of The Worlds στο Raw, αλλά και οι προβαλλόμενες εικόνες στο ρινγκ της Wrestlemania 33 κατά την διάρκεια του αγώνα τους.

 Να θυμίσουμε πως το WWE Championship δεν είναι on the line, κάτι που κάνει τον αγώνα ακόμη πιο απρόβλεπτο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πιο πιθανό σενάριο για την διεξαγωγή του αγώνα είναι να αρχίσει μέσω μαγνητοσκοπιμένου βίντεο στην big screen της arena μέσα στο House of Horrors. Έπειτα θα τελειώσει μπροστά στα μάτια των θεατών καθώς οι παλαιστές θα εμφανιστούν live στο ρινγκ.

 Θέλω ο Bray Wyatt να νικήσει για να ανακτήσει το momentum, το οποίο έχασε εύκολα με μία εύκολη νίκη του Viper στην Grandest Stage of Them All. Είναι η ώρα επιτέλους να δούμε τις πιο ακραίες υπερφυσικές δυνάμεις του Bray Wyatt μετά το ολοκαύτωμα της Sister Abigail. Με λίγα λόγια αυτός ο αγώνας είναι must-to-watch!

PREDICTION: Bray Wyatt wins.


Αυτές ήταν οι προβλέψεις μου για το αποκλειστικό PPV του Raw και πιστεύω πως αυτό θα είναι ένα από τα top show της χρονιάς. Μην το χάσετε!



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη