Ο Triple H μιλάει για το σκάουτινγκ των νέων ταλέντων και για την τωρινή του κατάσταση στο WWE


    Ο COO του WWE, Triple H, ήταν καλεσμένος στο First Take του ESPN, που διαδραματίστηκε αυτή την εβδομάδα, και μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Μεταξύ αυτών η διαδικασία που ακολουθεί στο σκάουτινγκ των νέων ταλέντων, το πόσο σημαντικό είναι το charisma σε αυτή την περίπτωση και η ειδική αναφορά στο διφυή ρόλο που εκτελεί αυτή τη στιγμή στο WWE, όντας και επιχειρηματίας και παλαιστής.


   Για το πως ισορροπεί την κατάσταση του να είναι και επιχειρηματίας και παλαιστής:

   "Είμαι επιχειρηματίας αλλά παράλληλα είμαι και 14 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Όταν μου βγάλεις αυτό το κοστούμι γίνεται φανερό. Εκατόν οχτώ κιλά, σπουδαίοι κοιλιακοί, όλα αυτά σε εμένα. Είμαι έτοιμος να παλέψω! Το δύσκολο κομμάτι για εμένα είναι ότι πλέον το κάνω μια φορά το χρόνο, στη WrestleMania. Δεν υπάρχει το απαραίτητο "ζέσταμα" από άλλους αγώνες και γι' αυτό θέλω λίγο περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστώ. Αλλά πάντα είμαι έτοιμος! Αν τα νέα παιδιά πιστεύουν ότι θα κερδίσουν εύκολα εμάς τους παλιούς, είναι γελασμένοι!"

Σχετική εικόνα

   Για το πως πραγματοποιεί το σκάουτινγκ νέων ταλέντων σε όλο τον κόσμο:

   "Για να πω την αλήθεια πάντα με γοήτευε η άλλη μεριά αυτού που κάνουμε, το κομμάτι της παραγωγής δηλαδή, που βρίσκεται πίσω από τις οθόνες, η δημιουργία σεναρίων, η προπόνηση των αθλητών. Παρατήρησα εκεί πέρα ένα μεγάλο κενό, ότι βασιζόμασταν στους ίδιους τους παλαιστές ώστε να έρθουν και να μας ζητήσουν να τους προσλάβουμε. Όταν ήθελα μάλιστα εγώ ο ίδιος να γίνω κομμάτι της εταιρείας, ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Αυτό προσπάθησα να αλλάξω όταν άρχισα να ασχολούμαι με τα διοικητικά του WWE. Περίπου πέντε χρόνια πριν ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε ένα σχέδιο που θα οδηγούσε σε αυτή την αλλαγή. Χτίσαμε ένα κέντρο προπονήσεων στο Ορλάντο της Φλόριντα, περίπου 30000 τετραγωνικών ποδιών. Ακολούθως ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο και στρατολογήσαμε δυναμικό από παντού, ακόμα και από την Κίνα- προσλάβαμε 10 Κινέζους που μας εξέπληξαν με τις ικανότητες τους όταν κάναμε πέρσι την περιοδεία στην Κίνα. Θα ταξιδέψουμε στο Ντουμπάι στα τέλη του Απριλίου, στις Φιλιππίνες, στη Μαλαισία, στη Σιγκαπούρη, παντού. Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο με σκοπό να βρούμε ταλέντα. Το NFL είναι μια σημαντική πηγή ταλέντων για εμάς. Εκεί αγωνίζονται εκατοντάδες τύποι που αποτελούν την ελίτ του παγκόσμιου αθλητισμού, αθλητές με σπουδαίους χαρακτήρες, με εξαιρετικά σωματικά προσόντα, που είναι οπαδοί αυτού που κάνουμε. Όταν η καριέρα τους στο NFL τελειώνει για διάφορους λόγους, ψάχνουν για νέους προορισμούς στο χώρο του αθλητισμού και εμείς είμαστε η τέλεια επιλογή γι' αυτούς."

Αποτέλεσμα εικόνας για triple h signs chinese

   Για τη σημασία της ύπαρξης charisma στα νέα ταλέντα:

   "Το charisma είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο χώρο του pro wrestling. Είναι αυτό που ψάχνουμε περισσότερο από κάθε άλλο χαρακτηριστικό όταν κάνουμε σκάουτινγκ. Φέρνουμε σπουδαίους αθλητές. Άλλοι είναι σε τρομερή σωματική κατάσταση, άλλοι όχι τόσο. Αλλά αυτό που κοιτάμε πρώτα είναι το charisma. Ψάχνουμε δηλαδή τον άνθρωπο που με το που πατάει το πόδι του στο ρινγκ για πρώτη φορά, όλοι θα πούνε "Ουάου, ποιος είναι αυτός;". Ψάχνουμε δηλαδή τον αρχηγό. Αυτόν που όταν όλοι είναι εξουθενωμένοι στην προπόνηση και τα παρατάνε, θα τους εμψυχώσει και θα τους κάνει να συνεχίσουν την προσπάθεια. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που μας ενδιαφέρουν περισσότερο διότι στην τελική αυτοί είναι οι άνθρωποι που μπορούν να σαγηνεύσουν ένα κοινό και να το κάνουν να συμμετέχει ενεργά στην τέλεση των σόου. Και σε αυτό ακριβώς διαφέρουμε από το NFL, το NFL κινείται γύρω από την ιδέα της ομάδας ενώ εμείς κινούμαστε γύρω από την ιδέα της ατομικής απόδοσης. Είμαστε το αντίθετο. Θέλουμε να είσαι όσο πιο άνετος μπορείς να είσαι, να σαγηνεύσεις το κοινό, να είσαι αυτός που μπορείς να είσαι. Και αν το καταφέρεις αυτό θα έχει επιτυχία και ως επακόλουθο θα έρθει και η επιτυχία της εταιρείας. Θα γίνεις σαν τον John Cena, τον The Rock, σπουδαίος για όλους."



   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη