NXT 01/03/2017: Τίτλοι υπό διεκδίκηση!


Σε ένα χορταστικό επεισόδιο, γεμάτο δράση, το NXT μας προσέφερε τρεις αγώνες, εκ των οποίων οι δύο ήταν για τίτλο! Πιο συγκεκριμένα, οι NXT Tag Team Champions, Authors Of Pain, υπερασπίστηκαν τους τίτλους τους κόντρα στους #DIY. Η NXT Women's Champion, Asuka, έβαλε τον τίτλο της υπό διεκδίκηση κόντρα στην Peyton Royce, ενώ είδαμε και τους Sean Maluta και Patrick Clark εν δράσει.


Patrick Clark vs. Sean Maluta

O Clark σημείωσε μια αρκετά δύσκολη, αλλά και σημαντική νίκη, στην προσπάθειά του να ανεβεί στις τάξεις του ΝΧΤ. Ο πρώην διαγωνιζόμενος στο Tough Enough, αντιμετώπισε τον cruiserweight, Sean Maluta. O Clark ξεκίνησε με αργό ρυθμό, ο Maluta εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του, αλλά σταδιακά ο Clark "μπήκε" στον αγώνα και ανέβασε την απόδοσή του, παίρνοντας εν τέλει την νίκη με Famouser.


NXT Women's Championship: Asuka (c) vs. Peyton Royce

H Αsuka κλήθηκε να υπερασπιστεί τον τίτλο της κόντρα στη φιλόδοξη Peyton Royce, κάτι που κατάφερε επιτυχημένα. Αν και η απόδοση της ηττημένης Royce ήταν κάτι παραπάνω από υπολογίσιμη, καθώς κατάφερε όχι μόνο να βάλει δύσκολα στην πρωταθλήτρια, φτάνοντας την Asuka στα όριά της, καθώς σημείωσε μέχρι και nearfall. Μετά τον αγώνα, η Billie Kay εισέβαλε για να επιτεθεί στην πρωταθλήτρια, η οποία όμως δέχθηκε την απρόσμενη βοήθεια της Ember Moon, βοηθώντας την πρωταθλήτρια του NXT.


NXT Tag Team Championship: The Authors Of Pain (c) vs. #DIY

Οι #DIY πήραν την πολυαναμενόμενη ρεβάνς με τους πρωταθλητές. Ο αγώνας ξεκίνησε καλύτερα για τους διεκδικητές, αλλά οι Authors όχι απλά επανέκαμψαν, αλλά ήταν ισχυρότεροι σε αρκετά σημεία κόντρα στους αντιπάλους τους. Οι #DIY με τη σειρά τους είχαν καλές στιγμές, ενώ έφτασαν κοντά στη νίκη, σημειώνοντας ένα powerbomb από το τρίτο σχοινί, με τον αποδέκτη του pin, Rezar, να κάνει το kick-out. Ενώ οι #DIY διατήρησαν τον καλό ρυθμό τους, "παγίδεψαν" τους αντιπάλους τους σε διπλό submission και έδειχναν πως θα πάρουν τη νίκη, οι Revival έκαναν την εμφάνισή τους από το πουθενά και επιτέθηκαν και στις δύο ομάδες, δημιουργώντας το χάος και το διαιτητή να χρίζει με DQ νικητές τους Authors Of Pain, που διατήρησαν τους τίτλους τους. 


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη