FACTS: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον Bray Wyatt


Ο Bray Wyatt υπέγραψε με το WWE το 2009 και έκανε το ντεμπούτο του στο FCW τον ίδιο χρόνο. Το 2010 εμφανίστηκε στο main roster για πρώτη φορά με το όνομα Husky Harris ως μέλος των Nexus, αλλά ούτε ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στα developmental του WWE. Το 2013 όμως ήταν η χρονιά που ξανανέβηκε στο main roster με το δεύτερο και καλύτερο gimmick του ως Bray Wyatt, αρχηγός της Wyatt Family, και είναι ο τωρινός WWE Champion. Ας ρίξουμε μια ματιά σε 5 ενδιαφέροντα facts για τον Eater of Worlds! 


1) Είναι παντρεμένος.. και με δύο παιδιά! 


Είναι παντρεμένος με την Samantha Rotunda και μαζί έχουν δύο κόρες, την Cadyn Rotunda και Kendyl Rotunda. Λαμβάνοντας υπ'όψιν το χαρακτήρα του "Eater of Worlds" είναι περίεργο να σκεφτεί κανείς ότι ο Wyatt ( η με το πραγματικό του όνομα Windham Lawrence Rotunda ) είναι οικογενειάρχης! Μπορεί να είναι το σκοτεινό και με κακές προθέσεις heel όποτε τον βλέπουμε στα προγράμματα του WWE, αλλά πίσω από τον χαρακτήρα κρύβεται ένας απλός άνθρωπος που προφανώς αγαπάει πολύ την οικογένεια του και έχει στενές σχέσεις μαζί τους. Παρ'όλα αυτά, ο Bray προτιμά να κρατάει κρυφό το αυτό το γεγονός σε συνεντεύξεις και στα Social Media, καθώς παραμένει στον χαρακτήρα του Wyatt μέχρι και σε τέτοιες περιπτώσεις!

2) Δύο τίτλοι.. σε δυο μήνες! 



O Bray Wyatt βρίσκεται στο main roster εδώ και 3,5 περίπου χρόνια. Το περίεργο είναι όμως πως ότι τίτλο έχει κατακτήσει, το έχει καταφέρει σε διάστημα δύο μηνών! Συγκεκριμένα, έφυγε SD Tag Team champion μαζί με τον Randy Orton απο το TLC 2016 και πιο πρόσφατα κέρδισε το WWE Championship στο Elimination Chamber 2017.

Πριν κερδίσει κάποιο τίτλο, φαινόταν πως ο Wyatt δεν προοριζόταν για κάποιο championship και τα πράγματα γενικά δεν πήγαιναν όπως πολλοί οπαδοί ήλπιζαν. Αλλά απο τη στιγμή που άρχισε η αντιπαλότητα και λίγο αργότερα η συνεργασία με τον Randy Orton, η καριέρα του έχει φτάσει νέα ύψη. Προφανώς ο Orton έχει βοηθήσει κατά πολύ!

Μέσα στο μοιραίο αυτό δίμηνο, ο Eater of Worlds δεν έχει μόνο κερδίσει τίτλους, αλλά έχει επίσης πάρει μεγάλες νίκες εναντίων τεράστιων ονομάτων, όπως John Cena και AJ Styles! Πολλοί πιστεύουν ότι ο Wyatt άξιζε πολλούς περισσότερους τίτλους κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά οι επιτυχίες του σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα ίσως και να έχουν διορθώσει την κατάσταση. 


3) Αδέλφια με τον Bo Dallas



  Δεν αναφέρεται ποτέ στα προγράμματα του WWE, αλλά οι δύο WWE Superstars είναι όντως αδέρφια. Ο Bo Dallas είναι τρία χρόνια μικρότερος απ'τον Bray Wyatt και το πραγματικό του όνομα είναι Taylor Michael Rotunda. Η κοπέλα εικονιζόμενη στην φωτογραφία είναι η μητέρα τους! Αρχικά στο FCW οι δυο αποτελούσαν Tag Team με το όνομα The Rotunda Brothers, μέχρι που ο καθένας συνέχισε με το δικό του gimmick, ο Windham ως Bray Wyatt και ο Taylor ως ο "Inspirational" Bo Dallas. Δεν θα το θεωρούσαμε και αδύνατο στο μέλλον οι δυο τους να ενωθούν ξανά και στα προγράμματα! 


4) Οικογένεια παλαιστών 


Το Wrestling φαίνεται να είναι οικογενειακή υπόθεση για την οικογένεια Rotunda. Έτσι και ο Bray Wyatt, ακολούθησε στα βήματα του πατέρα του, τον Irwin R. Schyster, η πιο γνωστός ως IRS. Ο IRS έκανε το ντεμπούτο του στο WWE το 1991 και είναι πρώην Tag Team Champion. Επίσης ο παππούς του Bray Wyatt ήταν επίσης παλαιστής με το όνομα BlackJack Mulligan. Ακόμα, τα δύο παιδιά του Blackjack Mulligan, δηλαδή οι θείοι του Bray, δούλευαν στο WWE. Συγκεκριμένα, Barry Windham ( πρώην NWA World Champion ) και Kendall Windham.

Ο αδερφός του, Bo Dallas, είναι πρώην ΝΧΤ Champion και ο ίδιος ο Bray Wyatt είναι ο τωρινός WWE Champion και έχει κρατήσει και το SD Tag Team Championship. Απ'τα μέλη της οικογένειας του, ο Bray προς το παρόν φαίνεται να είναι ο πιο επιτυχημένος WWE Superstar.


5) Ο χαρακτήρας Bray Wyatt είναι δική του ιδέα


 Το έχει δηλώσει ο Triple H ότι το gimmick του δεν το σκέφτηκε ούτε ο ίδιος ο Hunter ούτε το WWE. Έρχεται κατευθείαν απο το μυαλό του Wyatt, όπως άλλωστε έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις και ο ίδιος. Ο χαρακτήρας που δείχνει στα προγράμματα δεν είναι και τόσο διαφορετικός απο τον πραγματικό χαρακτήρα του Windham Rotunda. Είναι μια παραλλαγή του πραγματικού του εαυτού και μάλιστα είναι υπεύθυνος για τα δικά του promo, αντίθετα με τους περισσότερους WWE Superstars. Επίσης έχει δηλώσει πως τα πράγματα που λέει σε promo τις περισσότερες φορές τα εννοεί. Είναι μια πραγματικά ξεχωριστή μορφή ο Bray Wyatt.



Για ποιόν WWE Superstar θέλετε να είναι τα επόμενα Facts;
Αφήστε σχόλια παρακάτω...



για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης
Νεότερη Παλαιότερη