WWE 205 Live: Ο Gentleman πήρε τ' όπλο του!


Στο τελευταίο επεισόδιο πριν από το Fastlane, ο διεκδικητής του Cruiserweight Championship, Jack Gallagher, είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή, Neville, σε ένα τετ-α-τετ πριν τον μεγάλο τους αγώνα για τον τίτλο στο PPV. Ακόμη, ο Brian Kendrick έδωσε ένα ακόμη μάθημα στον Akira Tozawa.


Noam Dar vs. Lince Dorado

Ο αγώνας περισσότερο επικέντρωσε το ενδιαφέρον για την παρουσία της Fox στο πλάι του Dar, παρά για τη δράση του. Ο Dorado παραλίγο να πάρει την νίκη με ένα stunner, αλλά ο Dar "άντεξε" και με ένα running kick πήρε την νίκή.


O Kendrick"τιμωρεί" τον Tozawa

Ο Austin Aries περίμενε τον Tozawa για μια συνέντευξη σχετικά με την κόντρα του δέυτερου με τον Brian Kendrick. O Tozawa δήλωσε πως δεν ανέχεται την υπεροπτική συμπεριφορά από τον Kendrick και είναι πάντα έτοιμος για μάχη. Ο Kendrick έκανε την εμφάνισή του, ο Tozawa εξαγριώθηκε και ετοιμάστηκε για "μάχη", αλλά ο Kendrick την απέφυγε με χαρακτηριστικό-heel-τρόπο.


Tony Nese, Ariya Daivari & Drew Gulak vs. TJ Perkins, Cedric Alexander & Mustafa Ali

Η ομάδα του Nese ξεκίνησε καλύτερα, με τον ίδιο να ελέγχει τον αγώνα. Η δράση γρήγορα μεταφέρθηκε εκτός ρινγκ, σε δράση που ενεπλάκησαν και οι έξι συμμετέχοντες. Ο Perkins δέχθηκε την περισσότερη επίθεση, σε σημείο που και οι τρεις αντίπαλοί του να τον έχουν "στριμώξει". Ο Ali ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης, η ομάδα του επανήλθε σταδιακά και ενώ πήγε να "κλέψει" την νίκη, απέτυχε και ο Nese εξασφάλισε την νίκη για την ομάδα του, υποτάσσοντας τον Perkins.


To face to face πρωταθλητή και διεκδικητή 

Αν και αρχικά η προσέγγιση και των δύο ήταν "ψύχραιμη", τα αίματα δεν άργησαν να "ανάψουν". Ο Neville αμφισβήτησε το ταλέντο του αντιπάλου του και ο "Gentleman" έχασε την ψυχραιμία του σε χρόνο-ρεκόρ. Προσέγγισε τον Neville και το brawl ξέσπασε! Η μάχη έγινε τόσο εντός όσο και εκτός ρινγκ, με τον Gallagher να υπερισχύει. Άραγε, θα ισχύσει το ίδιο και την Κυριακή, στον αγώνα για τον τίτλο;

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:


Για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη