ROH Wrestling 18/02/2017: Νικητής του τουρνουά Decade of Excellence ο Christopher Daniels!


Το επεισόδιο του Ring of Honor Wrestling αυτής της εβδομάδας ανέδειξε τον νικητή του τουρνουά Decade of Excellence, ο οποίος είναι ο βετεράνος Christopher Daniels, μετά τη νίκη του εναντίον του Jay Briscoe στον τελικό του τουρνουά. Εύκολη λεία στα χέρια του Colt Cabana τα Boys του Dalton Castle, επιβλήθηκε, με την βοήθεια του Beer City Bruiser, o Silas Young του Bull James. Διαβάστε αναλυτικότερα παρακάτω.


Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον αγώνα του Professional Wrestling's Last Real Man, Silas Young, κόντρα στον Bull James. Στο πλευρό του Young βρέθηκε ο Beer City Bruiser, που έκανε δυσκολότερο το έργο του James στο ματς. Τελικά, παρά τις αξιότιμες προσπάθειες του, ο Bull James γνώρισε την ήττα από τον Silas Young έπειτα από ένα Misery που του εκτέλεσε ο τελευταίος.


Σειρά είχε ένα 2 on 1 Handicap Match, στο οποίο ο Colt Cabana τέθηκε αντιμέτωπος με τα Boys του Dalton Castle. Παρά τις όποιες προσπάθειες των Boys, o Cabana δεν δυσκολεύτηκε σημαντικά στον δρόμο του προς τη νίκη, καθώς υπέταξε το ένα Boy με το Chicago Crab, ενώ δεν παρέλειψε να πικάρει και τον Castle που βρισκόταν στην περιγραφή του αγώνα.


Ακολούθησε το main event της βραδιάς, το οποίο ήταν ο τελικός του τουρνουά Decade of Excellence που διεξήγαγε το Ring of Honor. Οι δύο φιναλίστ, Jay Briscoe και Christopher Daniels τέθηκαν αντιμέτωποι με διακύβευμα μία εγγυημένη ευκαιρία για το Ring of Honor World Championship στο μέλλον, η οποία ευκαιρία ήταν και το έπαθλο του τουρνουά. Ο αγώνας είχε πολύ καλό ρυθμό και εντυπωσιακές κινήσεις και από τους δύο παλαιστές, με το moonsault του Daniels εκτός ρινγκ να ξεχωρίζει. Τελικά τη νίκη πήρε ο Christopher Daniels, που έστω και με δυσκολία κατάφερε να εκτελέσει το Angel's Wings από το δεύτερο σχοινί και να κατακτήσει τη νίκη μέσω pinfall.


Το επεισόδιο έκλεισε με τον Christopher Daniels να πανηγυρίζει για τη νίκη του μαζί με τον Frankie Kazarian, ενώ και ο Jay Briscoe του απέδωσε τα εύσημα μετά τον εξουθενωτικό αγώνα που είχαν.

Αποτελέσματα ROH Wrestling 18/2/17:

  • O Silas Young κέρδισε τον Bull James
  • O Colt Cabana επικράτησε των Boys σε ένα 2 on 1 Handicap Match
  • O Christopher Daniels νίκησε τον Jay Briscoe στον τελικό του τουρνουά Decade of Excellence


Για το Ringside House,
efthimis101
Νεότερη Παλαιότερη